Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

20-10-2014: HOTBOYS 10 ÅR
En halvlang, personlig beretning om de første 10 år med Danmarks smukkeste, lækreste og smækreste floorballhold...
Hotboys fylder 10 år. Det var 10.oktober 2004 at Herlev Hotboys spillede den første kamp i 2004/05 sæsonen, den første sæson vi gik under navnet ”Herlev Hotboys”. Navnet var opstået i en pre-season træningskamp, hvor Hotboys havde måttet iklæde sig nogle alt for små overtrækstrøjer, der sad som stramme pikante bikinitoppe på holdets velvoksne spillere. ”Vi burde hedde HERLEV HOTBOYS” lød det spontant fra Ragnar ”Maes” Hansen aka Den Gale Færing, og man må bare sige, at det fængede åbenbart! Thomas El Zing gik direkte hjem og købte domænet ”Herlevhotboys.com”, og hjemmesiden med fantastisk grafik af Dan ”The Man” Waldorff gik i luften selvsamme dag som den første turneringskamp, 10.oktober 2004.

Af begge årsager, må det være bedste bud på Hotboys fødselsdag, selvom der havde været nogen indledende lagengymnastik forinden (sådan er det jo også i virkeligheden).

Jeg var selv med ved omtalte kamp for 10 år siden. Det var i Lundtofte Hallen mod Lyngby, hvor en ung Kim Spendser i Lyngby-trøje varmede op i over en time, kun med zorro-tricks. ”Man kan lære det i løbet af sommerferie”, sagde han. Jeg havde kun været til én træning i Herlev inden kampen, og kunne ikke umiddelbart spotte nogen af mine nye holdkammerater. Heller ikke de rødskæggede tvillinger, som ellers burde være nemme at genkende. Efter lidt tid fandt jeg dog nogle af dem, bl.a. Mads ”Hr Skind” Herskind, der sov en Formel 1 brandert af på bænkene i omklædningsrummet indtil 5 minutter før kampstart. Inden kampen havde jeg også provokeret en kortklippet fyr med vilde øjne og politiskæg, ved at snuppe trøjen med nr.7 foran snuden på ham. Jeg tog nr.8 til stedet, og som årene gik, tror jeg Kristian Snerle lod bygones være bygones. Han afkrævede holdet at blive kaldt ”Den Ægte Nr.7” fordi hele verden skulle vogte sig for efterligninger – desuden startede han en kampagne for at blive præsident i stedet for præsidenten (i Herlev FC forstås), som minsandten en skønne dag skulle krones med succes.

Kampen mod Lyngby var en ganske god oplevelse, endte 2-2, hvor jeg scorede det udlignende mål og udstødte et urskovsbrøl som blev gengældt af min kædemakker Christian Nyholt, som dengang var 16 år og allerede to hoveder højere end jeg (Og jeg er NÆSTEN 180 cm). Han viste sig at være bror til de to rødskæggede tvillinger og blev kaldt ”Militær” af årsager jeg aldrig helt forstod. Jeg blev Man of The Match, og var i dén grad solgt til det herlige breddesports-kollektiv, jeg helt tilfældigt var blevet del af.

Tjekker man kamprapporten fra 10.oktober 2004, kan man se at Hotboys stillede med 15 mand. Af dem er de 10 aktive på Hotboys den dag i dag! En 11. har vi endda set som gæstestjerne for et par uger siden, og ja, her taler vi selvfølgelig om hvis behandskede keeperhænder kunne gribe alt undtagen ballonbolde fra midten - Philip Heyde. Denne helt astronomiske fastholdelsesprocent er mere end noget andet beviset på, hvor ufatteligt vanedannende Herlev Hotboys er, for alle der har oplevet at være del af Danmarks sejeste, sjoveste, smækreste og lækreste floorballhold. De 21 mand der udgør bruttotruppen i 2014/15 har i gennemsnit spillet for Hotboys i 8 sæsoner!

Hvorfor og hvordan? Ja hvem ved, men holdets Rødovre-maskot Theis Scott Hansson kom måske nærmest da han i et interview på herlevfloorball.dk engang sagde;
”Hotboys består af mange forskellige eksistenser og sjove typer, og når man rører disse sammen og tilsætter Jægermeister plus Danmarks bedste kampråb, så får man noget ganske særligt. Sammenholdet er uden sammenligning noget af det bedste jeg nogensinde har oplevet. Det er dèt, der gør det hele værd og det gør, at folk bliver ved med at finde tid i en kalender, der ellers er fyldt med uddannelse, arbejde og ikke mindst børn”.

Ja – 10 år der i hvert fald foreløbigt blevet til, og her kan vi tage et stort stykke fødselsdagskage og en ekstra Jäger og se tilbage på mange gode minder.

Fortsættes: [KLIK HER]!Af: Peter Holm
Husk generalforsamling:
Mandag den 17.04.23 kl. 18:00 i Herlev-Hallerne.
Seneste nyheder
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
06-02H3 Hotboys: Nederlag til Hafnia 
16-01Dommer - NEJ TAK! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
06-05Vanløse - U11
22-04Benløse 2 - Herre 2
31-03Vallensbæk - Herre 19 - 7
19-03Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 25 - 8
02-03Hafnia - Dame 13 - 1
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe