Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

11-09-2014: HOTBOYS 10 ÅR - 2.del
Turen til Bornholm i 2006, hvor vi var 13 mand af sted en hel weekend. Kors for en fest. En af mine kolleger, der var indfødt bornholmer, kunne bagefter berette at det værtshus hvor vi i sluttet flok havde brølet FRA HERLEV AF i timevis, og hvor Snerle havde skudt øllen ud af hånden på en stamgæst med en airhockey-puck, var et sted hvor man som turist var heldig at komme ud fra med alle tænder i behold!

Mikkel ”Verdens Bedste Back” Nyholt er skyld i, at Rønne KFUM gik bort fra ”Alt hvad du kan spise” konceptet i deres restaurant, og i øvrigt siden dengang har portionsanrettet deres ketchup.

Mikael ”Blomst” Christoffersen mente, at en god assistenttræner gav spillerne massage mens de sov. Not!

Det var samtidig med Bornholmsturen at Otto Brandenburg døde. Vi hyldede hans minde ved, at vi ved kampen mod de lokale helte fra Viking Rønne sang ”To lys på et bord”. Det lød så godt at den blev Hotboys officielle slagsang. Vi kan i dag fremsynge den med en følelse, der gør selv ManBand grønne af misundelse.

Og hvad ellers … Jo hvad med dengang at …

… Dan ”The Man” Waldorff, var mødt til kamp selvom han var småsyg. Hans eneste måltid mad den dag havde været syltede ferskner, som kort tid efter blev ørlet ud over udskiftningsbænken. Dan hedder stadig ”Fersken”.

Kenneth ”Muffe” Widén der i pausen i Glostrup, brølede ”Ingen tværpasninger ind foran eget mål!”. Efter 4 sekunders spil gør han det selv, og gobelinerne scorer … deraf ”The 4 Seconds Man” (Nej, ikke af andre årsager!). Det var vist også ham der engang sagde: ”Kom så drenge … Vi plejer altid at vinde én kamp i januar!” … Hvortil med-coach Rasmus tørt kommenterede: ”Vi er i februar”.

Anders Nyholt el Capitán, og hans helt uforlignelige evne til at sætte et vist antal selvmål i løbet af en sæson. Men for pokker, hvor gik han over gevind den gang i Vanløse, hvor han satte ikke mindre end 3 styks! Keeper Allan Hjorth er nogen gange en prøvet mand.

Kampen i Greve dengang, hvor Lars ”Tiger Lilly” Johansen gjorde hvad ingen troede muligt – være FOR bagstiv til at spille selv for Hotboys. Det stod klart, da han ved første udskiftning satte sig ved den forkerte langside, mellem tilskuerne.

Kampen mod det hedengangne bissehold Rødovre Vikings, hvor Michael ”Don Høx” Høxbroe blev nedstemt og måtte tage målmandstjansen. ”Jeg lukker 10 ind så må I selv om resten”, lød det metalliske brøl inde bag masken. Hotboys vandt kampen 11-10.

Og uha … reglen om at hvis man virkelig dummer sig … som fx at få en 2+10 … så kan man vælge at gå iklædt en Rødovre-trøjen en hel dag, ELLER møde op til en fest i en kjole. De fleste vælger det sidste …

Utallige sommerfester med kød på grillen og campingspils-olympiader, oftest hjemme hos Anders Nyholt aka. El Capitán og fru Helle … Engang var det baren på Herlev-Kollegiet der i folkemunde blev til ”Hotboys Party Headquarters” men ak, studenterdagene er vist for længst passé …

Åh ja, man kunne jo blive ved. Hotboys har gennem tiderne skabt overskrifter og glæde overalt, ved sin deltagelse i 3 mands DM, AaB Social Cup, Amager Cup og ikke mindst Marselisborg Cup, hvor vi tilsat enkelte gæstestjerner endda vandt B-Finalen 2009. ”Vores 1992” som vi plejer at sige, og som mere end noget beviser, at alt kan lade sig gøre i floorball.

Gennem en årrække havde vi vores egen hjemmeside, der på et tidspunkt blev nr.2 i en afstemning om Danmarks bedste og flotteste floorballhjemmeside. Korruption.

Vores eget stævne HOTBOYS CUP har været det største breddestævne i Østdanmark. Bare rolig – Vi regner med at der kommer en udgave i denne sæson også!

Det har været fede 10 år, og hvorfor ikke bare fortsætte!? Søndag er der kamp i Greve. Der skal nok være nye sjove oplevelser at tage med hjem. Men selvfølgelig, også ting der bare er så sikre som Jäger i hallen … For eksempel:

FRA HERLEV AF !!!!
I kender resten ...

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL ALLE HOTBOYS!


Af: Peter Holm
Husk generalforsamling:
Mandag den 17.04.23 kl. 18:00 i Herlev-Hallerne.
Seneste nyheder
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
06-02H3 Hotboys: Nederlag til Hafnia 
16-01Dommer - NEJ TAK! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
06-05Vanløse - U11
22-04Benløse 2 - Herre 2
31-03Vallensbæk - Herre 19 - 7
19-03Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 25 - 8
02-03Hafnia - Dame 13 - 1
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe