Herlev FC 3 - Vanløse FC 3
Herre Senior - 8. april 2024 19:30

8 - 2  (1 - 0, 1 - 0, 6 - 2)

Så var det blevet tid til sæsonens sidste kamp for Herlevs fineste. En mandags kamp i Hotboys Dome mod Vanløse. Det skulle vise sig at være et populært kamptidspunkt, da der var hele 17 Hotboys klar til kamp. Dette var desværre lidt for mange, så vi aftalte en oversidder med Jesper ”Due”. En aftale han var helt indforstået med, og en stor tak til Due skal lyde fra hele holdet. Fedt at du ”tog en for holdet”. Duen skal derfor ikke sidde over, før alle vi andre har været oversiddere. Men det er sjældent, det er nødvendigt, så lad os ikke dvæle mere ved det.

Vi var altså hele 3 kæder og en Allan på kassen. Første opgør i Vanløse, blev en lidt speciel kamp. Vanløse havde knap nok spillere til at gennemføre kampen, og Hotboys vandt hele 21-5! 9 point af Militær og 8 stk. af John John kan nævnes fra kampen, som ellers ikke var så spændende, da Vanløse var så afbudsramt. Så det var en helt ny kamp, som skulle spilles denne mandag aften. 3 Hotte Hotboys kæder, og Vanløse havde også næsten 3 kæder klar til start, såå der var mange spillere involveret i aftenens kamp. Efter en god opvarmning, var det blevet tid til kamp.

1. periode starter stille og roligt. Begge hold skal lige i gang, og det er så som så med chancer. Efter små 3 minutter får Hotboys dog en udvisning. (For mange spillere på banen). En fejl i en udskiftning kostede 2 minutter. Lars (Larsen) sad de 2 minutter i boksen. Boxplayet fungerer dog fint, og vi overlever et Vanløsepres. Efter 7 minutter snupper Jesper (Morfar) en tur frem i banen. Og han sætter bolden ind bag en chanceløs keeper i Vanløsemålet. 1-0 til Hotboys. Sådan Morfar!

Hotboys i front i en ellers ganske tæt kamp. Resten af perioden bølger frem og tilbage. Der er store chancer i begge ender, men begge målmænd er kommet til kamp for at stoppe alt! Super keepere i begge ender af banen denne aften. 1. periode slutter 1-0. En lidt forsigtig periode, men supporterne kunne man høre hele tiden. Der var også fint hep i hallen, da både Duen og Tigerlilly var mødt op blandt andre supportere for at give lidt hep med. Tak for det alle sammen. Pausen blev brugt på dårlige vigtigheder, og snak om bedre kommunikation på banen. Helt klassiske Hotboys dyder. Dejligt med så mange Hotboys til kamp. Det er bare altid bedst. Sjovere med 3 hele kæder til kamp end 7 markspillere som tidligere på sæsonen. Men endnu en periode skulle i gang, og Hotboys var klar.

2. periode skulle vise sig at blive lige så tæt som første. Theis får 2 minutter for ukorrekt slag efter 2 minutter. Igen spiller vi et fin boxplay, og vi overlever igen i undertal. Vanløse vil også være med i bisseregnskabet, og får 2 minutter for ukorrekt skub. Powerplay til Hotboys. Bolden bliver spillet fint rundt, og vi kommer frem til en kæmpe chance. Desværre for Hotboys er det undertegnede som bliver spillet fuldstændig fri foran deres mål af Militær. Jeg skal blot lægge bolden ind bag keeperen, men min afslutning går lige forbi den ene stolpe. Sorry guys. Den skulle jeg have scoret på. Desværre kommer vi ikke nærmere en scoring, så 5 mod 5 spil igen. Men midt i perioden finder Theis en helt fri Snerle på bagerste stolpe. Snerle tager lige en runde om sig selv, og skyder bolden ind. Smukt mål som hverken gik hurtigt eller langsomt. Blot en meget velovervejet tur ”rundt om buffeten” og så i kassen med bolden. Sådan drenge. 2-0 til Hotboys. Vanløse slutter perioden af med en udvisning, men Hotboys får desværre heller ikke noget ud af denne chance inden pausen. 2 vundne perioder inden sidste periode med en snæver føring til Herlevs fineste. Endnu en pause med vandede vittigheder, og igen skal vi være bedre til at hjælpe hinanden inde på banen. Sidste periode skal spilles med smil på læben og med fokus på at hjælpe hinanden. Spil bolden til en Hotboy, og så lad os da prøve at vinde 3. periode med.

3. periode blev en spændende en af slagsen. Efter 4 minutter finder Theis en halvfri Andersen, som lægger bolden ind i kassen med baghånden. 3-0 til Hotboys efter et flot mål. Kampen virkede ”sikker” og det er jo der, vi er farlige…. Som Hotboys nu kan, så lukker vi et mål ind efter 7 minutter af 3. periode. 3-1. Og blot 9 sekunder senere score Vanløse igen. 3-2 og kampen var helt åben igen. Vi troede, alt var fint, og så går det bare hurtigt. Den forkerte vej. Vi er jo Hotboys.

En mindre panik bredte sig på bænken. Der var stadig tid på klokken, og vi første stadig med en enkelt. Men vi måtte lige spænde de hotte bagdele en ekstra gang, hvis vi skulle have noget med fra denne kamp. Men som tidligere når det ser sort ud, og vi er i tvivl. Hvad skal vi så? Spørg Maes. Og han viste vejen som forventet. Militær finder Maes fri til skud, og han svigter ikke. 4-2 og en stor forløsning for Hotboys. Sådan gutter. Og skiftet efter vil Theis lave sin 3. assist i kampen. Og endnu mere imponerende til Snerles 2. mål i samme kamp! Theis finder igen Snerle, som endnu en gang tager en runde i buffeten, før han sætter sit andet mål i kampen ind bag en chanceløs målmand i Vanløse målet. 5-2 til Hotboys og tingene lyste lidt op.

Vanløse tager en timeout for at få styr på tropperne. Hotboys har fundet opskriften ved at spille bolden rundt. Det virker, og det giver mål. Hvem kunne have vidst det??? Få minutter efter deres timeout, finder Benjamin en skudklar Elsing, som sætter bolden ind. 6-2. Vanløse virker knækket. Der er 5 minutter tilbage, og kampen bliver lidt sat. Lars får yderligere 2 minutter for ukorrekt slag med 3 minutter tilbage af kampen. Din bisse…. Boxplay til Hotboys, og Vanløse satser hele butikken. De er en mand mere og de trækker målmanden. En stor chance bliver reddet af Allen i kassen, og han finder en fri John John fremme i banen. John John lægger sikkert bolden i tomt mål, og Allan får en velfortjent assist. Allans første point i denne sæson. Med under et minut tilbage af kampen finder Militær John John, som scorer kampens sidste mål. 8-2 til Hotboys. Dejlig afslutning for de hotte drenge på hjemmebanen. God stemning i hele kampen, og da vi var ved at smide det hele, fik vi lige strammet op igen. Sådan gutter.

Vi skal selvfølgelig også have de sidste kamp stjerner fra denne sæson, og de er blevet som følger.

1*. Jesper ”Morfar” Bærensen.
Sikke en kasse. (Morfar satte Hotboys i gang i dagens kamp. Scorede vores første mål, og sikke en perle. En klassisk Morfar. Masser af fart, vilje og hårdt skud. Super kasse Morfar.).
Gode beslutninger. (Morfar var sikker i stort set alle sine indgreb i kampen. Rolig og tålmodig. I sine løb frem ad banen, foregik det enten i fuld galop, eller i vanlig afventende facon, hvor han regner med, vi andre klarer den. Morfar var alene på egen halvdel masser af gange i kampen. Det kan godt være, vi vil have backerne med frem ad banen, men det er kun når det passer Morfar! Stærkt Jesper. 😊).
En enkelt om året! (Morfar spiller ikke mange kampe på en sæson. Han spillede sin første i sæsonen denne aften. Og han har såmænd haft flotte 6 sæsoner med blot 1 kamp. Modsat har han blot haft 2 sæsoner med mere en 5 kampe! Ud af 16 sæsoner for Hotboys. Det er sgu om at være i hallen, når Morfar kigger forbi.). Super kamp Jesper. Kom meget gerne til flere kampe….

2*. Mads ”Skind” Herskind.
Nåede det lige! (Skind har ikke spillet en kamp endnu i denne sæson. Men i sidste forsøg lykkedes det af få kalender og det hele til at gå op. Dejligt at se dig i Hotboys trøjen igen.).
For første gang! (Skind nåede for første gang i hele 21 sæsoner, ikke at lave et point! Skind har hele 185 point fordelt over imponerende 21 sæsoner. Men for første gang lykkedes det ikke at få lavet point. Kom igen Skind. Vi håber på mange flere kampe og flere point fra vores lille hurtigløber.).
Gode returløb. (Skind er hurtig, Meget hurtig. Og adskillige gange fik du stoppet deres fremløb med et hurtigt returløb. Det er bare supergodt for vores defensive spil. Selv om det kan koste på offensive kræfter og scoringschancer, så er det fedt, at du hjælper holdet med en defensiv indsats.). Stærkt spillet Skind.

3*. Theis ”Theis” Hansson. Dagens topscorer. (Theis var dagens topscorer med flotte 3 point. Alle på assister, så dagens holdspiller kan måske også gå i din retning.) 2 assister til Snerle! (At du laver 3 assister i en kamp er sket før. Men at lave 2 assister til Snerle i samme kamp, er nærmest historisk. Ikke siden 2009 da Jesper Roland lavede 2 assister til Snerle i samme kamp, er dette sket. Så en stor bedrift i sig selv.). Årets bisse! (Theis nåede med dagens udvisning op på flotte 16 udvisningsminutter i sæsonen. Og dette er nok til at blive kåret til årets Bisse igen igen igen igen…..). Stort tillykke med kampen, og de flotte bedrifter som du nåede i en og samme kamp.

Tillykke til alle 3.

En stor tak til vores efterhånden talrige supportere skal vi jo lige have med. Altid dejligt med støtte i kampene, og i er ganske tilgivende, trods vi mod forventning ikke altid hiver en sejr ud af kampene. Tak tak tak for støtten gennem hele sæsonen. En sæson går på hæld, og vi skal snart se ind i en lang kamppause. Altid en lidt trist tid på året, men der er stadig masser af træninger tilbage før sommerferien. Der skal stadig fortælles dårlige vittigheder, laves nogle selvmål, der skal snubles på banen uden årsag, laves nogle salami’er, og vigtigst af alt. Der skal bruges noget tid sammen med de sejeste, smukkeste, dejligste, blødeste og hotteste Hotboys i hele verden! Derfor vil jeg blot sige på gensyn i hallen til jer alle sammen.