Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

25-06-2012: Tættere på:
Theis Scott Hansson
Hermed følger indslag nr.2 i den serie af mini-interviews, der over sommeren vil bringe gæsterne på hjemmesiden, lidt tættere på de personer der virker bag kulisserne i Herlev Floorball Club. Offeret denne gang, er Theis Scott Hansson, nyvalgt til bestyrelsen, og årets topscorer på Herre 3 "Hotboys".

Hvem er Theis Scott Hansson egentlig?
Jeg er 28 år, bosiddende i Skovlunde sammen med min kone Lene og min datter Annika på 7 mdr. Uddannet ambulanceredder og kører for Falck i Nordsjælland.

På mit hold ”Hotboys”, vil folk nok ikke kunne genkende mig som Theis. Her er jeg ”Lenes mand” eller "Rødovre". Jeg har til tider et stort temperament på banen, men uden for banen er jeg god som dagen er lang, når jeg lige er kølet ned. Er altid parat til en snak, og hvis folk har gode råd til bestyrelsens arbejde, er I altid velkomne.

Hvor længe har du spillet floorball, og hvor længe i Herlev FC?
Jeg har spillet floorball i 6 sæsoner nu, og alle i Herlev og alle sæsoner har jeg spillet for ”Hotboys” (der i den kommende sæson er Herlev Herre 2).

Hotboys består af mange forskellige eksistenser og sjove typer, og når man rører disse sammen og tilsætter Jægermeister plus Danmarks bedste kampråb, så får man noget ganske særligt. Sammenholdet er uden sammenligning noget af det bedste jeg nogensinde har oplevet. Det er dèt, der gør det hele værd og det gør, at folk bliver ved med at finde tid i en kalender, der ellers er fyldt med uddannelse, arbejde og ikke mindst børn.

Hvorfor og hvordan begyndte du med at spille floorball?
Det var faktisk lidt af et tilfælde, at det blev Herlev jeg kom til at spille for. Jeg boede i Rødovre i en periode, og jeg havde igennem mange år spillet rullehockey. Så - jeg besluttede at prøve kræfter med det der floorball, som jeg egentlig kun havde spillet i gymnastiktimerne. Jeg gik på nettet og fandt ud af hvornår Rødovre trænede, og så kørte jeg ellers ud for at finde Rødovre hallerne. Omstændighederne ville det sådan, at jeg aldrig fandt Rødovre hallerne!

Så fandt jeg ud af at Herlev og dvs. Hotboys havde en sen træningstid – det gav jeg en chance, og det har jeg aldrig fortrudt.

Til trods for at det er mange år siden, at jeg boede i Rødovre, og siden også har boet på Amager og som sagt nu i Skovlunde, så er jeg altså stadig "Rødovre-svinet" på Hotboys. Jeg har dog nogle af de bredeste skuldre på Hotboys, så jeg kan bære det og jeg ved at det er kærligt ment.

Jeg vil benytte denne mulighed for at undskylde overfor alle Hotboys. Idet jeg havde spillet rullehockey i mange år og der stort set ikke er regler i den sport, så tog det mig lidt tid at vende mig til floorball-reglerne.

Jeg kan da huske adskillige sure miner fra mine medspillere, når jeg var for hård ved dem i starten af min floorball karriere......inderst inde, så er de alle sammen små tøser der med Hello-Kitty håndklæder!

Fortsættes: [KLIK HER]!

Husk generalforsamling:
Mandag den 17.04.23 kl. 18:00 i Herlev-Hallerne.
Seneste nyheder
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
06-02H3 Hotboys: Nederlag til Hafnia 
16-01Dommer - NEJ TAK! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
06-05Vanløse - U11
22-04Benløse 2 - Herre 2
31-03Vallensbæk - Herre 19 - 7
19-03Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 25 - 8
02-03Hafnia - Dame 13 - 1
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe