Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

25-05-2012: Tættere på:
Theis Scott Hansson
2.del
Hvad har været din største floorball oplevelse?
Der er én begivenhed som har den største stjerne i min bog, det er Marselisborg Cup 2009, hvor Hotboys vinder B pokalen på Centre Court over Team Aarhus, som har adskillige elitespillere på holdet. Det er vores EM `92. Der var så mange ting der gik op i en højere enhed den weekend. Jeg har ikke været med siden dengang, men håber på at kunne tage med derover til næste år.

Du er ny i bestyrelsen. Hvad fik dig til at melde dig under fanerne dér?
Som jeg fortalte i min salgstale på generalforsamlingen, så trænger jeg til at give noget tilbage til denne klub. Jeg har haft rigtig mange gode timer i Herlev, og jeg håber at der mange der synes det samme. Vi har rigtig gode rammer i Herlev, så det er vores pligt at få det til at fungere så optimalt som muligt.

Kan det almindelige medlem gøre noget for at støtte op om sponsorarbejdet (eller bestyrelsens arbejde generelt), og i givet fald hvad?
Omkring sæsonstart er det hensigten at hvert medlem får tilsendt et blad med spændende info om klubben og i den forbindelse vil jeg fortælle lidt om det sponsorarbejde jeg laver og hvordan medlemmer og forældre til medlemmer kan hjælpe og støtte op om arbejdet.

Hvad kan vi gøre, som gør Herlev FC endnu bedre som klub, og som får endnu flere til at spille floorball?
For at man kan "sælge" Herlev Flooball overfor ikke-medlemmer, så er det helt essentielt, at man selv kan stå inde på klubben. Med det mener jeg, at hvis der er noget der ikke fungerer, med ens træning, træner selve organisationen eller andre ting, så er man selv forpligtet til at tage action på det! Vi i bestyrelsen kan ikke være alle vegne på alle tidspunkter. Medansvar, er vel ordet jeg prøver at beskrive. Hvis et medlem føler, at vedkommende har et medansvar og føler at det nytter noget at gøre indsats, så er jeg sikker på at vedkommende også vil gøre alt for at sælge vores fantastiske klub til andre.

Vi i bestyrelsen har mange ambitioner og nogle af dem er bl.a. at gøre Herlev Floorball til et trygt og rart sted for specielt børn og unge. Forældre skal være fortrolige med at "aflevere" deres børn til os i klubben, og de skal have glade børn retur. Forhåbentlig kan vi i fremtiden tilbyde flere sociale arrangementer som er med til at skabe et bedre sammenhold, også på tværs af alder og hold, men alting kræver en indsats og ikke mindst penge.

Hvad finder man i Herlev FC, som man ikke finder andre steder? Hvorfor skal folk spille floorball lige præcist her?
Når jeg tænker over hvorfor jeg spiller floorball og hvorfor det netop er i Herlev, kommer jeg altid frem til, at dèt der betyder noget for mig er de mennesker jeg møder til træning. Det er helt naturligt at man ikke kan være lige motiveret hver eneste gang man møder til træning eller kamp, men når man møder mennesker der er så smittende positive og oprigtigt interesserer sig for dig, så er det sgu svært ikke at blive glad. Jeg ville ønske, at det samme sammenhold, der findes på Hotboys er, at finde eller under opbygning på alle de andre hold i klubben.

Tak til Theis.


Af: Peter Holm
SÅ STARTER DEN NYE SÆSON:
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
30-09Hvidovre - U11
24-09Herre 2 - Hvidovre 36 - 5
24-09Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 23 - 7
24-09Dame 1 - Hvidovre2 - 4
24-09Herre 1 - Hafnia2 - 8
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
01-10Herre 1 - Lyngby
02-10Dame 1 - Rødovre
08-10Herre 2 - Hvidovre 2
08-10U13 - Copenhagen
08-10Herre 3 (Hotboys) - Greve 2
29-10U11 - Rødovre
Denne uges kampe...