Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

14-01-2008: H3: Nyt fra Herlev Hitmen!
Sven Hyltemier har efter længere tids fravær igen fattet pennen og taget pulsen på Herlevs skarpeste Hitmen.

December blev for Herlev 3 "Hitmen" en måned på godt og ondt. Det gode var at der blev skrabet 6 point ud 9 sammen, hvilke gjorde at man kunne overvintre på 2. Pladsen i puljen med 13 point.

Kampen der blev tabt i december var imod IK Viking Floorball. Resultatet blev 2-3 og den blev først afgjort til sidst, da den bornholmske dommer også mente han skulle være med. Han havde ikke brugt sin fløjte hele kampen, fordi førerhunden rendte og legede med den. Niels ”Daddy” Rørbæk blev offeret, da han fik 2 min, for at klø sig i røven. Desværre kostede undertallet et mål, til stor frustration for hjemmepublikummet i Herlev Dome.

Ugen op til næste kamp imod PI-København var der ukendte gerningsmænd som prøvede at sætte Herlev Hitmen træner Steven Knudsen ud af spillet. Da Steven Knudsen skulle ud på sin daglige 150km cykeltur, var der nogen der havde pillet ved cyklen, hvilket gjorde at sadlen knækkede af i høj fart ned af bakke. Steven Knudsen kurede hen ad asfalten, men han havde heldigvis denne dag taget sin våddragt på, så det blev kun til en lille hjernerystelse og et kødsår på hånden. Vidner havde dagen før bemærket 2 mænd stå og pille ved netop Steven Knudsen cykel. De giver følgende signalement af mændene:

Grimt hår, grim hud, grimme sko, grimme jakker, grimme bukser, grimme af bygning!

Den ene af mændene havde desuden medbragt en gylden farvet stav, og den anden havde vendt sine bukser forkert. Politiet er efter sigende på sporet, men mangler lige det sidste.

Dette var dog ikke det eneste der skete i ugens løb. Gert ”Dyreelsker” Jensen fik tilsendt en død kanariefugl, til stor forskrækkelse for ham, for han troede det var hans egen ”Poppedreng” det var gået udover, men det viste sig dog ikke at være tilfældet. Også Peter ”Bourgogne-Monstret” Rasmussen måtte også lægge krop til ubehageligheder. Da han kom ud en morgen var der stillet en Chateux du Pap 3L, som er ”Bourgogne-Monstret”s ynglingsvin. Problemet var bare at den var fyldt op med hjortetis, hvilket han kunne smage med det samme, han nåede dog at drikke 1,5L.

Sven Hyltemeier fangede Steven Knudsen til en kort kommentar: Jamen det er ingen tvivl om at det har været en ubehagelig tid, men det er altså bare bagsiden af kalvemedaljonen, hvilket jeg også har fortalt spillerne. Det er de ting vi må vende os til, når populariteten når de højder den har gjort”, sluttede Steven Knudsen af.

Episoderne gjorde også at Gert ”Dyreelsker” Jensen og Peter ”Bourgogne-Monstret” Rasmussen valgte at melde fra til den sidste kamp imod PI-København, af frygt for hvad der kunne ske. Det var allerede et ramponeret hold da der i forvejen var afbud fra spillere som Lars Ø. Petersen og Morten Kristoffersen. Træner Steven Knudsen havde allerede solgt kampen for en fransk hotdog og en Cocio. Denne taktik viste sig at virke for nu var folk endnu mere modsat på at bevise det modsatte. Dette gjorde at det blev til en sejr 5-4 efter en fabelagtig hold indsats.

Fortsættes: [KLIK HER]!


SÅ STARTER DEN NYE SÆSON:
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
01-10Herre 1 - Lyngby
30-09Hvidovre - U11
24-09Herre 2 - Hvidovre 36 - 5
24-09Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 23 - 7
24-09Dame 1 - Hvidovre2 - 4
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
02-10Dame 1 - Rødovre
08-10Herre 1 - FFK
08-10Herre 2 - Hvidovre 2
08-10U13 - Copenhagen
08-10Herre 3 (Hotboys) - Greve 2
29-10U11 - Rødovre
Denne uges kampe...