Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

01-01-2008: H3: Nyt fra Herlev Hitmen (PART II)
Det var også en glad Steven Knudsen som Sven Hyltemeier mødte til dette års første træning, efter den tiltrængte juleferie. Det var en Steven Knudsen som kunne gøre status over det sidste halve år hvor han stået i spidsen for Herlev Hitmen mandskabet.

Han sagde bl.a. Jeg synes det har været et spændende halvt år og jeg må sige at det er gået over al forventning. Vi har jo allerede fået flere point nu, end vi har fået i de to foregående sæsoner til sammen!!!

Derudover synes jeg også at det har været fedt at se den spillerudvikling der har været. Folk er begyndt at tænke meget mere når de spiller, hvilket også medvirkende til at vi spiller mere seværdigt floorball.

Jeg må også rose mit samarbejde med Jesper Bredkjær (bill.), det fungerer upåklageligt. Jeg mener vi er en god mikstur, jeg kan tage mig af det tekniske og taktiske, så står Jesper for det fysiske. Ja det er jo ikke for sjov at hans ynglings film er ”G.I Jane” og herefter kommer selvfølgelig ”Søvnløs i Seattle”. Men jeg glæder mig til resten af sæsonen, for vi er med der hvor det er sjovt og der skal vi blive
. Bliver der sluttet af.

Sven Hyltemeier kunne ellers se et tændt Hitmen hold til dagens træning. Der var godt humør og det tegner godt. Jan Moseley havde taget damen med på Puch-Maxien, vi må dog håbe hun ikke har valgt ham på grund af hans floorball spil;).

Henric ”Henke” Larsson havde fundet de tabte kg i juleferien, men dem fik han dog hurtigt smidt igen da han stod som en anden stiv svensker ved Tivoli-søen og brækkede sig i hallens skraldespand efter 5min fysisk træning med Sergent Jesper Bredkjær.

Første kamp i det nye år er imod FFK 4, d. 27.januar kl.12 i Herlev Dome. Der er som sædvanlig gratis adgang til de første 1000!

af: Sven HyltemeierVI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe