Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

18-10-2007: H3: Hitmen og Hollywood!
Herlev 3 "Hitmen" spiller Niels Rørbæk har bragt Hollywood på den anden ende, efter hans rørende og tårevædende indlæg Torsdag d.11/10-2007 i Herlev Hitmen’s gæstebog. Grunden til al denne virak i Hollywood er, at Steven Spielberg læste indlægget og det gjorde så stort indtryk på ham, at han nu vil lave en spillefilm om Niels Rørbæk’s liv fra den spæde start ved Vejle fjord.

Problemet er bare hvem der skal spille hovedrollen i filmen. Brad Pitt og Leonardo Di Caprio har allerede tilbudt at spille rollen, men også Martin Feldman er inde i billedet som en mulig rolletager.

Omkring indlægget udtaler ass. Coach Jesper Bredkjær: Set udfra et træningsperspektiv er Niels reaktion naturlig under onsdagens træning, spillerne bliver jo presset ud på en meget fin linie mellem vanvid og overskud under den fysiske træning. Ps jeg håber David Owe får rollen, da han bare er super sød, slutter Jesper Bredkjær af.

Rollebesætningen vil fulgt meget nøje her på redaktionen, og vi kan allerede afsløre at Niels Rørbæk oven på den hårde træning er blevet tilbudt et ophold hos Ole Henriksen i netop Hollywood.

Ellers er der utrolig godt humør i truppen efter sejr i åbningskampen imod P.I.S. Der bliver set hen imod mandagens kamp imod Vanløse 5 med stor spænding.

Cheftræner Steven Knudsen siger: Ja det bliver en spændende kamp. Vi ved ikke hvad Vanløse 5 aka. Team Bendix kan finde på at stille med. Det er ikke sikkert at de overhovedet stiller med noget, da de ikke kunne stille hold i første kamp. Det er også derfor jeg har arrangeret en mulig træningskamp imod Herlev Hotboys, hvis nu det andet skulle glippe. Herlev Hotboys også en god modstander, så vi kan få prøvet noget nyt af. Og så er Herlev Hitmen gamle træner Kristian Snerle også med for Herlev Hotboys og for at ære ham har jeg aftalt med drengene at vi kun spiller med en hånd på staven.

Dette var alt for denne gang med følg med i næste uge hvor der vil være fyldige referater fra ugens kampe.

Tjek gerne www.HerlevHitmen.dk

af: Sven Hyltemeier

200 KAMPE:
Rasmus “Torden” Nielsen
Seneste nyheder
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
25-11Hotboys: Sejr over Greve! 
05-11Hotboys: Sejr over Hvidovre 
16-10Hotboys: Afbudsramt hold i Bellahøj 
09-10Damerne vandt i Jyderup 
24-09Hotboys: Godt fra start 
12-08SÆSON START! 
01-07Referat af generalforsamlingen - del 1 
Flere nyheder...
Seneste kampe
05-04Hvidovre 4 - Hotboys
05-04Skælskør Eagles - Herre 3
05-04U13 A - Benløse
01-04Helsingør 2 - Dame
29-03Herre 4 - Allerød 2
16-03Herre 1 - Helsingør
06-10U13 flex - Allerød7 - 2
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
03-05Rødovre - U13 A
Denne uges kampe...