Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

04-08-2007: H1: Træningtiltag i den kommende sæson
Herlev FC's elitehold er så småt gået i gang med træningen til den kommende sæson.

Det er allerede nu fastlagt, at træningen for eliteholdet fremover vil bestå af "kun" to faste ugentlige træninger, mandage + fredage, for at opnå maximal intensitet og kvantitet på træningerne. Dette sker som en naturlig konsekvens af, at tiden for mange pga arbejde og familie + børn (samt lejlighedsvise fodboldslandskampe mv.) generelt gjorde det svært at udnytte onsdags træningerne. Disse er derfor sløjfet som fast træning. Der vil dog stadig være mulighed for at "hyggetræne" om onsdagen. Denne træning bliver i den kommende sæson åben for alle, og især U15 og U19 spillere vil være meget velkomne.

Ydermere er der i den kommende sæson taget et anderledes tiltag som belønner den spiller i truppen som er mest aktiv både mht træning og kampe. Der vil blive kigget med anderledes øjne på dette end normalt når præmien (en original DK fodboldslandsholds kamptrøje, se foto) vil blive uddelt i slutningen af sæsonen.

I Herlev FC mener vi, at ingen spiller skal stilles anderledes end resten af truppen. Derfor skal alle i Herlev FC betale kontingent, og ingen får penge for at spille i klubben. Erfaringer viser, at betalinger til udvalgte spillere skaber store skævridninger i trupper hvor de "lønnede" søger sammen og omvendt. Dette har afgjort mange kampe i den sidste ende af sæsonen. I Herlev FC vil vi ikke gå den vej, vi har derimod valgt at give alle en mulighed for at få en flot præmie. Dette vil komme hele holdet samt klubben til gode, da det lægger større vægt på den individuelle mhb på udviklig af både sig selv samt holdet.

Som nævnt tidlige er der infomøde for alle med ambitioner om at spille på Herlev FC's elitehold på fredag 3.august kl. 18.00, efterfulgt af udendørs træning. Interesserede kan kontakte Jack Vest på 26177385 mhb at møde op og deltage.

Der er absolut ingen binding og man kan deltage i træninger i op til 14 dage inden man skal beslutte om man vil flytte klub. En enkelt træning kan selvfølgelig ikke give et overblik over klub, hold, træner og spillere. Derfor tilbyder vi bedre forhold, således at begge parter kan være tilfredse når den vigtige beslutning skal tages.

VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe