Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U 15
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

22-04-2007: DM-GULD !!! (Opdateret med fyldig beretning)
De gjorde det igen!

Peter Thage, Dennis Monberg, Peter Meincke og Felix Egestad (bill.) tog guldet ved 3-mands DM i Jægerspris, præcist som de gjorde sidste år da mesterskabet blev afholdt for første gang. Kvartetten - der stillede op under alias’et FC Godt Ud - kombinerede presspil, resolutte knaldhårde skud fra alle vinkler, samt lækre snørklerier, i en flot cocktail som ingen andre hold kunne dæmme op for.

En portion taktisk finesse var der også. I nøglekampen mod Hvidovre Attack’s udsendte hold var FC Godt Ud bagud med 2-4, da Monberg fik en udvisning der jf. reglerne varer til næste scorede mål. Her havde Hvidovre chancen for med tre spillere mod to at køre bolden rundt og lade tiden gå, men de begår en taktisk bommert, da de ikke kan modstå bare at skyde bolden i det tomme net til 5-2 efter meget kort tid. Hermed igen spil tre mod tre, og i en fabelagtig slutspurt på de sidste tre minutter vender kampen, til sejr for FC Godt Ud på 6-5. Dette blev afgørende, da FC Godt Ud ender med at vinde puljen foran netop Hvidovre.

Via puljesejren gik FC Godt Ud i finalen, hvor Jægerspris 2 ventede. Det blev her en overbevisende sejr på 4-1 til Herlev-mandskabet, og dermed kæmpepokal og guldmedaljer for andet år i træk.

I samme pulje var en andet Herlev-hold, Herlev Shooters, hvis unge mandskab kæmpede og gjorde en fortrinlig indsats. I det indbyrdes opgør mod FC Godt Ud blev det dog til nederlag 3-5, og de sluttede som nr.4 i puljen.

I den anden pulje i elitenrækken deltog det tredje herre-elitehold fra Herlev, De Tyndhudede Hockeyhelte. Et stærkt besat hold, som desværre ikke lige havde de sidste marginaler i de afgørende kampe. Det blev i sidste ende til en 3.plads i puljen og lige nøjagtig ikke medaljekamp.

Herresiden blev rundet af af Hotboys, der gjorde sig i Begynderrækken og via 1 sejr, 1 uafgjort og 1 nederlag fik samme pointhøst af gruppespillet som EM-holdet i 1992. De andre resultater flaskede sig bare ikke, og Hotboys fik en badebillet via 3.pladsen i puljen. En længere beretning om Hotboys’ bedrifter spækket med mudderkastning kan selvfølgelig ses på www.Herlevhotboys.com, klik [HER]!

På Damesiden deltog både Dame 1 og Dame 2. Dame 1 kom i en meget hård pulje, hvor de blev nr.3 efter de senere guldvindere fra Jægerspris og OG København. Dame 2 blev nr.2 i den anden pulje, og kvalificerede sig dermed til bronzekampen mod OG København. Denne blev desværre tabt, men en flot fjerdeplads til de udsendte fra Dame 2.

På bundlinjen en hyggelig lørdag i det solbeskinnede Jægerspris, med masser af floorball og en stor Herlev-delegation der gav masser af hygge og heppen på tværs af holdene. Mer af det!

Deltagere fra Herlev:
FC Godt Ud: Peter Thage / Felix Egestad / Peter Meincke / Dennis Monberg
De Tyndhudede Hockey Helte: Tommy Reele / Carsten Bjerregaard / Peter Bo Nielsen / Jesper Frank Christensen / Michael Tjørnemark
Herlev Shooters: Thomas Gaard / Thomas Petersen / Anders Olsen / Joachim Balling
Herlev Hotboys: Peter Holm / Rasmus Nielsen / Christian Nyholt / Michael Høxbroe / Dan Waldorff Hansen / Mads Herskind
Herlev Dame 1: Tine Ingvardsen / Mette Bidstrup / Mille Rabøl / Helle Skov Lund / Vibeke Lappok
Herlev Dame 2: Birgitte Mouritsen / Mette Groth / Susanne Madsen / Tina Thranow /Louise Klejs.


Af: Peter Holm
VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe