23-08-2003: Sejr til 2. herre
Et lettere amputeret herlevhold med 6 angribere og 3 backer mødtes i Smørum klokken 9.45 tidligt lørdag morgen, for at spille deres første træningskamp.

Det var lidt skræmmende at se at Smørum til deres opvarmning var 2 hele kæder plus udskiftere, og at vi var et par stykker der løb rundt på må og få. Dette afholdt os dog ikke fra at spille en god gang floorball, og det var da også Herlev der kom først på tavlen. Undertegnede kan ikke lige huske målet men det var vist nok Flemming Nielsen der scorede.

Smørum viste hele tiden tænder, og efter mange skud forbi mål, og også mange flotte redninger af Covi i målet, lykkedes det dem i 2. periode at sende en kage i dåsen. Dette stoppede dog ikke Herlev, som inden pausen nåede at score to gange ved Håkon Schulze.

Stillingen 1-3 holdt hele 3. periode, hvor Herlev sad på det meste af kampen. Det blev sværere for Smørum at lave gode opspil, og der var flere gode forsøg fra Herlev.

Alt i alt var det vel fortjent nok med en lille herlevsejr, i en kamp hvor det var tydeligt at herlevs spillere ikke var vandt til at spille sammen, men hvor det lovede godt for den kommende sæson.

Der skal selvfølgelig også lyde et tillykke til den nye træner, Håkon Schulze, som fik en sejr i sin første kamp som (spillende) træner.

Af: Philip Heyde
26-04Indkaldelse til Generalforsamling 2024