Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

18-03-2016: Sæsonens sidste stjerner - Del to
Mads:
Skind er den lille usagte helt. Når The Militær and John John show starter, så er du ham der sørger for at de får plads. Dit arbejde er mindst ligeså vigtigt som dine angrebskollegers. Bundstabil i produktionen af point. Masser af mål og assister får du. Og blot 2 kampe i sæsonen, hvor du ikke har lavet point. Respekt Skind.

Daniel:
Mormor og morfar sidder bare sammen som ærtehalm. Som med morfar skal man ligge dine 4 forrige sæsoner sammen, for at nå det samme antal spillet kampe som i år. Dejligt at se gammel kærlighed ikke forgår. Den bliver kun stærkere med årene, og det gør dine kampe også. Super sæson af Danielle.

Mikkel:
VBB sluttede sæsonen af som den Hotboys med flest udvisningsminutter pr kamp. 1,5 min pr. kamp. Det er mere end selve Theis. Men han spiller jo også med hele kroppen, som en lidt forundret modstander engang sagde. Desværre kun en halv sæson fra Verdens Bedste Back. Vi håber på et comeback igen igen efter sommerpausen???

Mikael:
Blomst kom nok med årets kommentar efter hjemmekampen mod Lyngby. ”Vi scorer 3 mål og taber 1-3. Hvad skete der?”. Popo fik lavet en Captains foot, og Allan fik selv smidt den ene bold ind. Altid med godt humør vores hovedsponsor. Lavede også sæsonens længste optakt til mål, da han løb, ikke en med 2 omgange om deres mål, før han satte den ind ude mod FFK. Sådan Blomst.

Ragner:
Maes som center? Der var ikke mange der havde set at Maes skulle være center. Mindst af alle ham selv. Men det blev han i skælskør. Og trods en hård kamp, kom han med en ret overskuds agtig kommentar kort før slutfløjt. ”Jeg tror jeg er i +3 for kampen!”. Vi var bagud med 13-3 på det tidspunkt. Sådan en idiot. Men ved tvivl så glem ALDRIG at spørge Maes. Glæder os til dit comeback efter sommerferien.

Søren:
Popo har desværre haft en meget kort Hotboys sæson. Han har haft for travlt med teater, skader, arbejde og almene undskyldninger. Men han gjorde sig da bemærket trods den ene kamp. I sin ene kamp fik han vist sit værd og lavede en perfekt captains foot. Uden chance for Hotboys målmanden. Og blev Man Of the Match. Alt det i blot en kamp. Sådan Popo. Glæder os til at se dig tilbage efter sommeren.

Dan:
Danniboy spillede blot en halv sæson for Hotboys. Det grumme arbejde har ligget lige i træningstiden i sidste halvår. Men han lavede måske årets humørsvingning. I Rungsted fik han lavet en uheldig boldberøring med et knækket blad. Blev rasende og skiftede stav. Derefter lavede han 2 mål og 1 assist. Kan også den sagnomspundne bag om ryggen aflevering til hudløshed. Rammer sjældent en hotboy, men insisterer på den efterhånden sjældne detalje.

Anders:
Jeg har prøvet en ny detalje i år. Jeg var på en streak. Hele 2 kampe i træk. Det har jeg ikke prøvet før. Men jeg lavede da også et af de bedste selvmål i denne sæson. Først en tæmning med foden og så et lille vip med staven, og så kigger jeg bare på at bolden går ind bag en chanceløs Widén i målet. Still got it!

Fortsættes... [KLIK HER]

Af: Anders "Kaptajn" Nyholt
300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
27-05Årets Person! 
26-04Indkaldelse til Generalforsamling 2024 
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
05-05Rødovre - Dame 18 - 1
29-04Herre 2 - Vanløse 26 - 10
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe