Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Fælles træning
Dame 1 / Motion
U15
U13
U11
U9
U5+U7

18-03-2016: Sæsonens sidste stjerner - Del tre
John:
John John startede os op. Han scorede de første 2 mål i sæsonen for Herlevs fineste mod Uvelse. Mange flere fulgte efter og han nåede hele 19 mål i denne sæson. Men nu er der hele 4 der har gjort gennem tiderne. Militær, Blomst, Elsing og John John. Skal vi ikke snart op på 20 mål? John John har ikke gået fra banen i år uden at lave point. Point i alle 12 kampe. Det er flot gået John John.

Michael:
Høx har blot fået 3 kampe i denne sæson. Men har set det dobbelte fra tribunen tror jeg. Har desværre en hel del vagter i weekenden, men altid godt at se dig i hallen. Er den eneste Hotboys som har vundet alle sine kampe med Hotboys. Lavede nok årets dommer detalje da han efter lidt diskussion, blev enig med dommeren i, at bolden nok skulle fløjtes i gang. Fordi Høx ved da helt vildt meget om reglerne i floorball... You tell’em Høx.

Thomas:
Elsing har udviklet sig til lidt af en langskuds specialist. Selv fra en vinkel som kun Holm tør skyde fra, har han scoret i år. Bare fortsæt med at skyde. De ryger jo ind en gang imellem. Altid med god tør humor. Er vel den eneste der reelt kan tage kampen op med Snerle på dårlige jokes??? Det tror jeg nok han kaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Kim:
Neubert er måske VBF. Verdens Bedste Floorballspiller? Han kan i hvert fald lave et skud der er så maskeret som et dårligt skud, at det kun er absolut kendere der kan se kvaliteten i det. Måske kun ham selv? Scorede i sit blot 3 skift i sin comeback kamp. Og så med forhånden! Jamen er der ingen grænser for den mands talent? Theis er blandt tvivlerne. ?

Peter:
Holm er absolut også en af grundpillerne i Hotboys. Med sin 12 sæson i Hotboys trøjen, lavede du måske dit første mål fra venstre side af banen. Hvem havde set den komme??? Næst flest kampe i Hotboys trøjen fra dig i en sæson. Hvem sagde gammel? Og med Hotboys brunch og ikke mindst Hotboys julefrokosten, kan vi vist godt snart kalde Casa de Holm for Hotboys’ party headquaters. En tak til dig og din familie for lån af jeres hus flere gange, skal du lige have med på vejen.

Theis:
En stor drivkraft. Theis er en af dem som har mest vilje og engagement i truppen. Han vil sgu det hele. Være træner. Være angriber. Være back. Lave assister. Lave mål. Og vigtigst af alt, være årets bisse. Og han gjorde sgu det hele gennem sæsonen. Sådan.

Christian:
Den komplette sæson. Militær slog hele 2 Hotboys rekorder i år. Flest points nogensinde for en Hotboy. Hele 33 points blev det til. Og den mest uselviske spiller med flest assister blev det også til. 15 stk. Snerle har ellers haft den stående rekord med flotte 12 assister. Militær var også den eneste som spillede alle Hotboys kampene i løbet af sæsonen. Og lige til at slutte af på, så lavede han 4 mål og en assist i sidste kamp. Intet mindre end en imponerende sæson af vores Militær.

Så er der bare tilbage at vente på afsløringen af hvem der løber med årets titel som:

Årets Hotboy Stjerne 2015/2016???
Af: Anders "Kaptajn" Nyholt
250 points / 250 kampe:
Christian Nyholt
Seneste nyheder
25-03Hotboys slutter sæsonen godt af 
23-03Damer: 1 vundet, 1 tabt og 1 uafgjort periode 
23-03Hotboys: Tæt fight mod politiet 
13-03Hotboys: Nederlag til topholdet  
12-03Damer: Flækket øjenbryn og masser af mål 
09-03Hotboys:Nederlag til Funboys 
09-03Damer: Nederlag til de unge Københavner 
27-02Hotboys: Storsejr over Hvidovre 
Flere nyheder...
Seneste kampe
24-03GrevLe - U13
24-03GrevLe - U11
24-03Hvidovre 4 - Herre 3
23-03Hotboys - Holbæk7 - 6
22-03Hvidovre 2 - Dame 1 / Motion5 - 2
15-03Herre 1 - CBS Sport4 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
27-03Helsingør 2 - Dame 1 / Motion
31-03U11 - Benløse
31-03Herre 3 - FFK 2
04-05Hafnia - U13
Denne uges kampe...