Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame (Motion)
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

03-04-2014: Snerlen takker af ...
Mini-interview med den afgående formand
Ved generalforsamlingen mandag takker Kristian Snerle af som formand for Herlev Floorball Club efter to år i stolen. I den anledning et mini-interview med den snart forhenværende formand.

Du blev formand for to år siden. Hvad om noget overraskede dig som formand?
Den største overraskelse som formand har været samarbejdet med kommunen. Da vi ved starten af sæsonen mistede en tredjedel af vores træningstider, var der ingen hjælp at hente. Der var ingen vilje til rent faktisk at gøre noget ved problemet, men kun bortforklaringer om hvorfor det kan var Floorbal der skulle rammes, og at man ikke solidarisk prøvede at finde en løsning med alle klubber. Masser af møder, ingen løsning.

Hvad har været den største udfordring i den tid, du har været formand?
Primært at få økonomien til at hænge sammen. Efter godt arbejde i bestyrelsen igennem de sidste to år har det arbejde båret frugt og vi står nu rigtig godt økonomisk.

Hvad ser du tilbage på med glæde eller som en succes?
Herlev Floorbal, havde før jeg trådte til, været ramt af en masse uheld og tilbageslag. Og nogle uheldige valg på de forkerte poster. Det har været en stor succes at vi som bestyrelse har kunnet vende skuden, så vi nu står med et godt fundament for fremtiden. I tidligere tider har bestyrelsesarbejdet også kunne være lidt tungt, men i de sidste 2 år har der kun været god holdånd og optimisme.

Hvor står Herlev Floorball Club idag ... hvad er vores udfordringer og fremtidsudsigter?
Vi står som sagt et godt sted. Der er styr på økonomien. Vi har en del trænere til næste sæson på plads og hele setuppet er på plads. Udfordringerne er helt klart at fastholde, udvide og udvikle ungdommen med de begrænsede træningstider vi får, men jeg er sikker på at det nok vil lykkedes. Jeg håber også at vi på senior siden kan udvide med endnu et optage hold, og så håber jeg at de gamle ”skruedrenge” en dag vil tage sig sammen og genskabe deres hyggehold

Hvorfor skal man melde sig til bestyrelsesarbejde eller evt. til at være formand?
Man skal melde sig for at sikre, at vi kan blive ved med at have en Herlev Floorball Club. Den kører ikke sig selv. Bestyrelsen har brug for engagerede folk som vil bruge en aften om måneden og lidt fritid, på at holde klubben kørende. Der udover skal man melde sig hvis man godt vil møde folk fra andre hold og have det hyggeligt. I ny og næ også snakke fremtidsplaner og visioner, over en kop kaffe og en slikskål.

Hvis du skal give et par gode råd til en ny formand?
Stol på din bestyrelse. Uddeleger opgaver fordi folk er gode nok til at løfte opgaverne. Man behøver ikke at gøre alt selv. Og så skal vedkommende huske at nyde det. Vi en er god forening at være formand for.

Ordet er frit ...
Jeg vil gerne sige tak til alle som jeg har samarbejdet med igennem årene og jeg glæder mig til at følge det fremover, nu bare som almindeligt betalende medlem.


Herlev Floorball Club:
Ønsker jer alle en god sommer
Seneste nyheder
23-06Trænerteamet for Dame 1 - Sæson 2022/2023 
21-06Trænerteamet for Herre 1 - Sæson 2022/2023 
20-06Bronze ved 3 Mands DM 
20-06Køb af klubtøj 
07-06Referat af Generalforsamling 2022 
04-05Indkaldelse til generalforsamling 2022 
22-10Referat af Generalforsamling - Del 2 
22-10Referat af Generalforsamling - Del 1 
Flere nyheder...
Seneste kampe
03-04U13 - Hvidovre4 - 6
02-04Hvidovre 3 - Herre 27 - 4
27-03Herre 2 - Herre 12 - 4
19-03Helsingør 2 - Herre 3 (Hotboys)13 - 4
13-03Greve - Dame 15 - 8
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe