Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U15
U11
U9
U7
Familiefloorball

22-09-2013: Optakt 1.division Øst!
Herlev FC's Herre 1 spiller sæsonens første turneringskamp søndag 29.september mod FF København, men de første kampe i 1.division er allerede spillet i denne weekend.

Derfor tid til en kort optakt til 1.division, som efter at Glostrup Goblins har trukket sig, består af syv hold, der mødes indbyrdes tre gange.

Hvidovre Attack FC rykkede lidt overraskende ud af Ligaen, har til denne sæson fået tilgang af Stefan Hedorf og Kenneth Danielsen, to af Danmarks bedste angribere. Hvidovre fremstår med en af de stærkeste 1.kæder i Floorballdanmark. En rimeligt klar favorit til 1.pladsen.

I næste kategori kommer den anden nedrykker fra ligaen, Helsingør FT, og sidste sæsons vinder af 1.division, Jægerspris Underducks.

Helsingørs præcise styrke vil afhænge af hvor mange svenskere der aktiveres, men uanset dem er det en både bred, ung og talentfuld trup der står klar. I trænersædet hos de himmelblå en mand med floorballrødder i Herlev, Jesper Frank Christensen.

Hos Jægerspris er gennemsnitsalderen højere, men til gengæld en erfaren og meget sammenspillet trup, der vandt 1.divisions DM sidste sæson. Under-Ænderne har bomber Tonny Jensen hjemme i folden efter en årrække i Hvidovre.

Blandt de sidste 4 hold må FF København forventes at have et lille forspring, med et lidt ældre, men erfarent hold, der oftest har haft deres styrke især i det fysiske spil. Også FFK har en træner med Herlev-baggrund i Frederik Bloch.

Hermed resterer Rungsted-Hørsholm, PI-København og Herlev FC. Rungsted-Hørsholm med en lidt smal trup, der dog også har spillet sammen i en årrække. PI København (Politiets Idrætsforening) er en lidt ukendt størrelse; holdet har traditionelt taget "overskuddet" fra Hafnia FC, men hvad de stiller med til denne sæson er lidt uvist.

Det er disse modstandere der venter det nyoprykkede Herlev FC Herre 1. Det ser ud til at blive en svær, men også spændende sæson, vi går i møde. Mød op og støt op!

Christian Sonne, Rungsted-Hørsholm
1.divisionen i år bliver en ret så underholdende affære. Mange flere hold i år er i stand til at spille seværdig floorball, med pasninger langs gulvet og tempofyldt spil. Dette har ofte været en mangelvare i 1. div, som har været meget mere fysisk præget og med meget intense og uskønne kampe til følge.

Forventningen fra vores side må være at undgå bundplacering, ellers spille positiv floorball og levere vores absolut bedste i hver kamp. Og kan vi holde dampen oppe i 3 perioder, kan vi også vinde kampene i mod de bedste hold, men det må tiden vise...


Jesper Frank Christensen, træner, Helsingør FT.
Der er ingen tvivl om, at 1. division er blevet markant forstærket efter omstruktureringen af Unihoc-ligaen. Rækken byder på en temmelig bredspektret samling af floorballhold- og spillere; fra unge, ambitiøse talenter til rutinerede profiler i karrierens efterår, og formentlig også vil gå meget forskelligt til værks afhængig af modstanderen i de enkelte kampe.

I den ene ende af scala'en Hvidovre, som må forventes at blive spilstyrende og dominerende mod alle hold. Modsat vil hold som Rungsted og Politiet nok stå meget kompakt defensivt og satse på spilvendinger. Det bliver spændende at se, hvorledes resten af mandskaberne løser de taktiske udfordringer at møde så forskellig modstand. Personligt håber jeg flere hold vil satse på at være mere spilstyrende - selv om det er en spille- og resultatmæssig udfordring - da jeg mener det er klart mest udviklende for spillerne og holdene som helhed. På den lidt længere bane skulle mange af de yngre spillere fra dette års 1. division jo gerne blive modnet og udviklet til at kunne tage det sidste skridt op i ligaen.

Min grundlæggende målsætning til denne sæson er, at skabe det stærkest mulige Helsingør-hold, der skal arbejde stenhårdt med at øge tempo og niveau i tanke, bevægelse og handling. Hvor langt det rækker resultat-mæssigt, er jeg meget klogere på i marts.


Af: Peter Holm
Ingen træning før 7 februar:
Herlev Kommune har lukket for idrætsanlæg fremtil 7 februar.
Seneste nyheder
18-01Restriktionerne er forlænget og det er vores vinterpause også.  
04-12Ingen træning for 2 januar. 
05-10Dame 1 trup - del 5 
15-091 minuts stilhed for Laus Jensen 
04-09Referat af generalforsamling 2020 
01-09Nyt tiltag: Familiefloorball 
17-08Dame 1 trup - del 4 
01-07Dame 1 trup - del 3 
Flere nyheder...
Seneste kampe
28-02Herre 4 - Greve 2
28-02Dame 1 - Rødovre
28-02Sydsjællands FC - Dame 2
24-02PI-København - Herre 3 (Hotboys)
14-02Herre 2 - Benløse 3
07-02U15 - Hvidovre
06-12Herre 1 - Copenhagen 2
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
07-03Herre 4 - Rødovre 3
07-03Jægerspris - Herre 2
07-03Dame 2 - Lyngby
07-03Greve - Herre 3 (Hotboys)
13-03U15 - Benløse
Denne uges kampe...