13-11-2010: H2: Uafgjort ude mod Hvidovre
Skruerne skulle lørdag eftermiddag møde Hvidovre på udebane, et hold bestående af gamle garvede drenge der bare elsker floorballspillet, og nyder alle deres kampe.

Hvidovres gamle kæmper skal man aldrig undervurdere, så vanker der tæv.

Skruerne havde til dagens kamp indkaldt den næste generations stjerner Mads Maxsø Christensen (på mål) og Daniel Hedegaard (øjeblikkelig nr.1 på Herlevs Topscorerliste) fra U15-holdet - og de leverede begge en godkendt indsats.

Herlev kom bedst fra start med 1-0-føringen, men Hvidovre vandt første periode 3-1.

Herlev fik reduceret til 3-2 i starten af 2.periode, men igen trak Hvidovre fra, og pludselig var de foran 5-2 midtvejs i perioden

Skulle Skruerne virkelig løbe ind i det første nederlag i mere end 2 år - noget tydede herpå.

I slutningen af perioden fik Herlev reduceret til 5-3 - stillingen efter 2.periode.

Herlev havde ikke lagt sig ned, og lagde hårdt fra borde i 3.periode og pludselig var der udlignet til 5-5.

Midtvejs i perioden kom Herlev så foran 6-5 på et Jan Juel-mål som tangerede for høj stav efter Hvidovres mening - målet blev anerkendt.

Hvidovre fik udlignet og kampen endte 6-6 - vel nok det retfærdigste udkomme af den kamp med mange fine og blærede detaljer fra begge sider.

Altid en fornøjelse af overvære disse opgør.