Hvidovre Attack FC 2 - Herlev FC 2
Herre Senior - 13. november 2010 16:30

6 - 6  (3 - 1, 2 - 2, 1 - 3)

Skruerne på hælene i Hvidovre!

Det er efterhånden nogle sæsoner siden Skruerne sidst satte point til og dengang var det netop mod Hvidovre i en kamp der sluttede 6-6. Næste pointtab kom i dag mod selv samme Hvidovre der på hjemmebanen i Avedøre Idrætscenter havde Skruerne helt ude i tovene.

Der var lavet lidt om i truppen til dagens kamp. Da klubben er lidt i bekneb med målmænd (der har det med at gå i stykker i tide og utide), var Mads Maxsø Christensen (U15) indkaldt til debut på Herre 2. Derudover bestod holdet af Daniel, Mike, Rasmus og Kasper i forsvaret, Tjørne og Slagskud som centere og Marcus, Terkel, Daniel Hedegaard og Jan Juel som winger. Der var derfor debut for både Mads og Daniel og de gjorde begge en rigtig god figur.

Hvidovre stillede med et rigtig godt hold med en del tidligere liga- og landsholdspillere, så der blev budt på mange lækkerier i en rigtig god ånd.

Kampen startede som det plejer! Herlev foran 1-0 ved Jan Juel der får en lang aflevering fra Terkel og enkelt afdribler Lasse Jensen i Hvidovre målet.

Der gik dog ikke lang tid inden Hvidovre både havde udlignet og også bragt sig foran. Perioden slutter 3-1 i Hvidovre favør og det var ganske fortjent da vi slet ikke var i gear fra starten.

Anden periode blev bedre. Mike reducerer hurtigt til 2-3 men Hvidovre øger føringen til både 4-2 og 5-2 halvvejs inden i anden periode. Heldigvis får Kasper Skov Lund reduceret til 3-5 inden anden periode slutter.

Så blev der lagt store planer i pausen - i det mindste af dem der havde luft til at sige noget! Vi skulle hente minimum to mål og det var alt eller intet.

Det starter også rigtig godt. Peter Slagskud laver det hemmelige håndtegn og lægger en lang og høj bold mod Hvidovres mål hvor Jan Juel dukker op og løfter bolden i kassen. 4-5 og masser af tid tilbage. Det bliver også 5-5 da Terkel finder en fri Peter Slagskud i slottet og så ved vi godt hvad der sker!

Halvvejs i tredje periode kommer Herlev på 6-5. Terkel smider endnu en lang bold frem og inden den rammer gulvet dirigerer Jan Juel elegant bolden over Lasse Jensen der sidder som forstenet i Hvidovre målet.

Med små syv minutter tilbage udligner Hvidovre til 6-6. Det bliver også kampens resultat selvom begge hold er tæt på game winneren til sidst.

Tak til Hvidovre for en rigtig god kamp uden en eneste udvisning. Sådan skal det være!

Af: Jan Juel Michelsen