Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

01-05-2009: U17: GULD TIL HERLEV ... efter mere end ét drama!
I U17 Herre rækken stillede Herlev FC med to hold, ”Team SA” (Christoffer Erichsen, Mikael Juhl-Hansen, Lasse Clausen, Joachim Møller, Alexander Vener) og ”Team SR” (Mikkel Hansen, Marcus Byrgesen, Tinus Byrgesen, Mark Sørensen). Der gik flere forskellige historier om hvad bogstavkombinationerne stod for, men dén lader vi ligge …

I gruppespillet vinder Team SA over Valby ”Whitehawks” og Helsingørs ”Holger Danskes Drenge”, men taber til én af dagens overraskelser, Hørsholm. Dette giver en andenplads i puljen, efter Hørsholm.

Team SR besejrer i deres gruppe Helsingørs ”Team Holger” og Vanløse, men taber lidt overraskende til Valby ”Galacticos”. Gruppen ender med tre hold på 6 points, hvor den samlede interne score blive afgørende. Den falder ud til at Team SR går videre fra gruppens 2.plads.

Hvis der findes en gud for turneringsplaner har han grinet godt i skægget på dette tidspunkt, for planen siger nu, at i kvartfinalen mødes Nr.2 i Pulje B med Nr.2 i Pulje C … Team SR vs Team SA og dermed desværre et internt Herlev-opgør allerede i kvartfinalen.

Kampen bliver særdeles intens, og intensiteten stopper ikke helt ved slutfløjtet og så ikke mere om dén sag. Men kampen er i øvrigt en flot reklame for 3 mands floorball, for der kæmpes om hver eneste bold og målene hamrer ind. Team SR er dog hele tiden i front, og da tiden er ved at rinde ud fører de 6-5. Sekunder inden slutfløjt tilkendes Team SA dog straffeslag, som kan sikre dem uafgjort og Sudden Victory … men det brændes, og dermed Team SR videre til semifinalen.

Her er modstanderen Valby ”Galacticos”, der overraskende har slået de forsvarende mestre fra Hafnia i kvartfinalen. Men Team SR kører sikkert en 4-1 sejr hjem, og dermed DM-finale!

Modstanderen er her Hørsholm, der er nået frem til finalen via 4 sejre og én uafgjort. Det bliver en flot og intens finale. Herlev-drengene bringer sig foran 2-1 og dén stilling holder hvad der synes at være en evighed … minutterne går uden scoring, og man tror næsten den er hjemme, da Hørsholm med kun 20 sekunder igen udligner til 2-2. Vild orangefarvet jubel, krammer og nysser … hvilket er en meget dårlig idé i 3 mands floorball hvor bolden gives op direkte fra mål. Mikkel Hansen (til daglig målmand uden stav) udnytter blottelsen til lynhurtigt at first-time bolden over en hel banelængde direkte op i Hørsholm-målet. Pletskud! Ét styk spand med koldt vand til Hørsholm, der ikke kunne nå at svare igen. Slutsignal lyder, 3-2, og DM-guld til Herlev!

Stort tillykke, især til Mark Sørensen i hans sidste kamp som U17-spiller.

GULD: Herlev FC ”Team SR” (Mark Sørensen, Marcus Byrgesen, Tinus Byrgesen, Mikkel Hansen).
Delt 5.plads: ”Team SA”: Christoffer Erichsen, Mikael Juhl-Hansen, Lasse Clausen, Joachim Møller, Alexander Vener.


Af: Peter Holm
Husk generalforsamling:
Mandag den 17.04.23 kl. 18:00 i Herlev-Hallerne.
Seneste nyheder
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
06-02H3 Hotboys: Nederlag til Hafnia 
16-01Dommer - NEJ TAK! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
06-05Vanløse - U11
22-04Benløse 2 - Herre 2
31-03Vallensbæk - Herre 19 - 7
19-03Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 25 - 8
02-03Hafnia - Dame 13 - 1
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe