Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

12-05-2009: Sæsonevaluering Skrue 2
Frederik Bloch har forfattet den sande og uforkortede beretning om Skrue 2's vej mod divisionsguldet.

Fra sæsonstarten herskede der stor tvivl om Skrue 2s styrke, den foregående sæson havde ikke været prangende og holdet havde været meget ustruktureret. Derfor havde bestyrelsen set at der skulle nye folk ind til at løfte Skrue 2 op igen, ikke fordi at Daniel Jensen havde gjort det dårligt på trænerposten, men simpelthen for at få nyt blod til.

Det nye trænerteam bestod af trioen Lundgren der er kendt for ikke at være bange for noget samt Hill, der er lidt af en multikunstner, og som rosinen i pølseenden Bloch, der ofte må ligge ører til de værste tilråb fra hans medspillere og modspillere.

Det nye trænerteam var meget målrettede omkring truppens sammensætning, alle spillere skulle være folk med humor og som minimum kunne modtage en pasning i fart. Truppen kom til at bestå af velkendte Herlev folk: Michael altid i form Tjørnemark, Mike jeg har ondt i kroppen Gøbel, Daniel teknik og kampråbs ekspert Jensen, Anders råbehoved og velkendt dørmand fra det københavnske natteliv Terkelsen, Jonas jeg tror ikke på mig selv Rasmussen.

Da det blev tydeligt, at årets trup ville være for spinkel til at modstå de meget kompetente hold der befinder sig i 2. division blev gode råd dyre. Derfor igangsatte trænerteamet en intens jagt på forstærkninger, jungletrommerne var gået i den københavnske floorballverden omkring FFKs stor backprofil Tejs Knudsen, der havde tænkt sig at opgive floorballkarrieren på stenbroen. Derfor var træneteamet som de første og så vidt vides eneste, hurtigt ude med et favorabelt tilbud, dette kunne Tejs naturligvis ikke sige nej til og dermed var første forstærkning sikret. Så var defensiven på plads, nu manglede vi bare tre angribere og en målmand så var truppen komplet.

Det at finde kvalificerede angribere med niveau til Skrue 2s middelmådige niveau, var en stor udfordring men det lykkedes at finde en mand med mål i staven i forstaden Smørum. Jan eller Juel som han kaldes i den lokale Brugs i Smørum Nedre blev overtalt til at tørne ud for Skrue 2, såfremt han fik øl efter hver kamp. De sidste to pladser på holdkortet tilfaldt klubbens to hurtigløbende tvillinger Tinus og Markus, som efter deres fars udsagn, trængte til at få lidt hår på brystet.

Fortsættes: [KLIK HER]!

300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
27-05Årets Person! 
26-04Indkaldelse til Generalforsamling 2024 
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
05-05Rødovre - Dame 18 - 1
29-04Herre 2 - Vanløse 26 - 10
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe