Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

12-04-2009: Sæsonevaluering Skrue 2 PART II
Fortsat

Dermed var truppen fuldendt lige bortset fra målmandsposten som ingen ville påtage sig. Heldigvis trådte en tredjedel af trænerteamet (Hill) til og tog målmandsposten. Udover Hill havde vi fornøjelsen af flere forskellige målmænd/målkvinder i sæsonen, mange tak for hjælpen. Særligt skal der dog lyde en stor tak til David fra Herlev Hitmen, som trådte til ved flere lejligheder og gjorde det formidabelt.

Sæsonmålsætningen var meget ambitiøs, holdet skulle ende i top 6, nogle vil mene, at dette kan virke en smule uambitiøst, men på baggrund af sidste sæsons resultat var der grund til at operere med en mellem placering. Sæsonen startede ikke prangende, men udviklede sig til en magt demonstration fra Skrue 2s side. Da sidste kamp var spillet stod det klart, at Skrue 2 opfyldte målsætningen i suveræn stil ved at vinde 17 af 18 kampe og endvidere formåede de at undgå at gå fra banen som tabere. Dette mundede ud i, at vi vandt rækken og tog pokalen med de store ører.

Der har været utrolig mange højdepunkter i løbet af sæsonen, men vi kommer ikke uden om Hill i målet, han viste sæsonen igennem en virkelig stor ustabilitet på målmandsposten og skabte konstant uro for eget forsvar. Tejs viste, at han var alle pengene værd og spillede en kanon sæson. Daniel viste, at han ikke bare kan det med kampråb, men også kan tilbyde noget i det fremadrettede spil, Mike var god, når han ikke var skadet. Lundgren var som altid ambitiøs omkring hans floorball og bidrog med opfindsomt backspil. Tjørnemark viste, at han langt fra er færdig som spilfordeler på divisionsniveau. Terkel spillede sin til dato bedste sæson og som en ekstra bonus behøver han ikke at udskifte sine floorballsko, da de næsten ikke blev slidt. Jan, var en decideret fornøjelse at følge sæsonen igennem, særligt foran modstanderens mål. Tinus spillede en rigtig flot første sæson i seniorregi og fightede virkeligt for sagen og var ofte i oplæggerens rolle. Markus imponerede ligeledes ved at løbe solen sort og krydrede det hele med flere point. Alt i alt en super sæson. Om næste års menu står på første division eller en tørn til i den altid tempofyldte anden division vides endnu ikke, men en ting er sikkert, vi er klar til nye udfordringer.

På vegne af trænerteamet

Bloch.


200 KAMPE:
Rasmus “Torden” Nielsen
Seneste nyheder
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
25-11Hotboys: Sejr over Greve! 
05-11Hotboys: Sejr over Hvidovre 
16-10Hotboys: Afbudsramt hold i Bellahøj 
09-10Damerne vandt i Jyderup 
24-09Hotboys: Godt fra start 
12-08SÆSON START! 
01-07Referat af generalforsamlingen - del 1 
Flere nyheder...
Seneste kampe
05-04Hvidovre 4 - Hotboys
05-04Skælskør Eagles - Herre 3
05-04U13 A - Benløse
01-04Helsingør 2 - Dame
29-03Herre 4 - Allerød 2
16-03Herre 1 - Helsingør
06-10U13 flex - Allerød7 - 2
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
03-05Rødovre - U13 A
Denne uges kampe...