Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame (Motion)
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

21-01-2009: H3: He is back on track
Efter sin noget besynderlige forsvinden, lyder det nu til at Sven Hyltemeier igen er ved at være på banen. Sidst Sven Hyltemeier blev set var i Herlev Hallen d.14/12 hvor han overværede kampen imellem Herlev Hitmen-Lyngby FF 3. Herlev Hitmen vandt selvfølgelig denne kamp og det var meningen at Sven Hyltemeier ville tage hjem og skrive et referat af kampen, men sådan skulle det ikke gå. Da Sven Hyltemeier forlod hallen, blev han pludselig overrasket af en hætteklædt mand der tvang ham op på en Puch-Maxi og kørte væk med ham. Gerningsmanden efterlod ikke mange spor, dog fandt Politiet et meget interessant spor i form af en tom flaske ”Fransk Hotdog dressing”. Dette gav selvfølgelig forlydninger om at det kunne Herlev Hitmen’s egen Jan Mosely der havde haft en pølse med i spillet. Flere vidner havde set at Sven Hyltemeier købe den sidste franske hotdog til stor frustration for netop Jan Mosely, der måtte gå tomhændet ud af cafeteriet, og flere vidner fortalte at han på vej ud havde mumlet noget med en ”Fransk Hotdog dressing” flaske og hans Puch-Maxi. Men da Politiet konfronterede Jan Mosely med oplysningerne, kunne han fortælle at det umuligt kunne være ham da han var derhjemme på det givne tidspunkt og samle sit nye klædeskab fra Danbo med en hånd og bagefter havde han lavet Matematik opgaven, hvorefter han smurte lysken ind i kamfercreme.
Sporet er blevet så koldt at Politiet har droppet sagen. Sven Hyltemeiers egen sekretær Mi SO Horny bekræfter at Sven Hyltemeier er tilbage på kontoret og at han skulle være ved godt mod.
Så det ventes t Sven Hyltemeier er på plads til topbraget næste søndag imod Vanløse 4.

Redaktionen kan fortælle at det går fremragende for Herlev Hitmen. Med 3 kampe tilbage mangler Herlev Hitmen kun 3 point for at kunne sikre sig minimum kval. kampe til 2.div. Træner teamet fortæller at man har store forventninger til de resterende kampe, og en oprykning vil være toppen af danskpoppen.

Stort set alle mand er fit for fight. Dog er både Morten Kristoffersen og Jan Mosely stadig på skadeslisten og det er ikke sikkert de kommer til at spille mere i denne sæson. Så grundet Jan Mosely’s fravær, er Herlev Hallens cafeterie ved at nedjustere årsregnskabet og en mulig konkurs er ikke usandsynligt.

Men kom op og støt Herlev Hitmen på næste søndag kl.16 i Herlev Hallen imod Vanløse 4. I dagens anledning er der gratis adgang til de første 2000.

Ellers så glad jer til noget nyt Hyltemeier stof i den nærmeste fremtid.

Skrevet af Alotta Virgina


Herlev Floorball Club:
Ønsker jer alle en god sommer
Seneste nyheder
05-07Årets dommerpar 2021/2022 er fra Herlev 
05-07Trænerteamet for Herre 2 - Sæson 2022/2023 
27-06Trænerteamet for Herre 3 - Sæson 2022/2023 
23-06Trænerteamet for Dame 1 - Sæson 2022/2023 
21-06Trænerteamet for Herre 1 - Sæson 2022/2023 
20-06Bronze ved 3 Mands DM 
20-06Køb af klubtøj 
07-06Referat af Generalforsamling 2022 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe