Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

11-09-2008: H3: Sven Hyltemeiers beretning fra Hotboys Cup!
Herlev 3 "Hitmens" husreporter Sven Hyltemeier bidrager med sin beretning fra sidste weekends Hotboys Cup, hvor Hitmen fik en flot tredjeplads

Så har der været afviklet ”Hotboys Cup” og selvfølgelig var Hitmen reporter Sven Hyltemeier med i VIP-området, tæt på alle stjernerne til den prestigefyldte turnering.

Herlev Hitmen var kommet i en svær pulje, og skulle bl.a. møde sidste års vindere FFK. Men Sven Hyltemeier fangede træner Steven Knudsen, inden første kamp og han sagde følgende:” Jamen det er en spændende pulje vi er kommet i, men jeg er dog sikker på at vi nok skal gå videre”.

Første kamp var imod FFK, og det blev en meget tæt kamp hvor Herlev Hitmen havde chancerne men det var FFK der trak den største måge. De hev sejren i land med 1-0.

Næste kamp var imod Lyngby FF. Trænerteamet Steven Knudsen og Jesper Bredkjær havde lavet en smule om i taktikken, og dette så ud til at lykkedes for Herlev Hitmen kommer foran 2-0 og herefter bliver der kørt på Cruise Control a’la Nik og Jay. Dette gjorde at Lyngby FF kom bedre med i kampen og de fik også reduceret til 2-1 og lagde derefter et stort pres. Men Herlev Hitmen overlevede og fik 3 point ind på kontoen.

Så var turen kommet til kampen imod det nye hold i floorball Danmark Ørslev Falcons. Herlev Hitmen vadede i chancer det meste af kampen, men alligevel måtte de gå slukøret fra banen med et 1-1 resultat. Der var simpelthen alt for mange ”2 bakker pomfritter til bord 6”, og scorer man ikke på dem, så vinder man altså ikke floorball kampe.

Sidste kamp i puljen var imod Haslev KFUM. En sejr var nødvendig for at komme i semifinalen og det var lige hvad der skete. Herlev Hitmen hev en fortjent 2-0 sejr hjem og kunne slutte i puljen som nr.2 med syv.

Fortsættes: [KLIK HER]!VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe