Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

16-08-2008: H3: Hyltemeiers beretning fra Hotboys Cup - PART II
fortsat ...

Træner Steven Knudsen evaluerede på puljekampene: Jamen altså det har ikke rigtig fungeret for os i puljespillet og jeg håber vi kan finde det spil frem i semifinalen. Vi skal op på tændstikkerne. Vi skal i den finale.

Herefter kunne Sven Hyltemeier se at Herlev Hitmen spillerne tog træneres år alvorligt. Jan Moseley var strøget direkte i cafeteriet og købt 2 franske og en cocio. Det var seriøsitet udover alle grænser, Team Danmark havde været stolte. Et meget stort minus for Herlev Hitmen var dog at anfører Morten ”Hong-Kong” Kristoffersen desværre gik helt i stykker under kampen imod Ørslev Falcons, og selvom at Herlev Hitmen læge Jürgen Van der Flirt gjorde alt hvad han kunne, var der ingen chance for at han kunne deltage i semifinalen, et stort tab for Herlev Hitmen. Onde tunger vil sige at han havde planlagt dette, for han var meget hurtigt ude af døren og efterfølgende kl.15.39 blev han set på ”Hong-Kong Bar” af en Se og Hør journalist og han kommer også efterfølgende med i ”Ugens Brandert” i samme blad. Træner teamet vil ikke bekræfte historien.

Uden anføreren, skulle Herlev Hitmen møde CBS, og der var lagt op til en tæt kamp. Planmæssigt kommer Herlev Hitmen foran på et mål af Jan ”2 franske” Moseley, desværre fik CBS udlignet. Det var desværre en kamp hvor Herlev Hitmen igen ikke kendte deres besøgs hos gynækologen, til trods for at der var mange chancer til at åbne dåsen. Dette betød at man nu skulle ud i straffeslags konkurrence. Det startede ikke så godt i det Dan Guul Simonsen brændte første skud for Herlev Hitmen, CBS scorede. Så var det Jesper Bredkjær der skulle skyde og han scorede sikkert, herefter brændte CBS, så det var igen lige. Steven Knudsen kunne nu bringe Herlev Hitmen foran. Steven Knudsen går til bolden og han sender CBS-målmanden op i cafeteriet, før han alligevel formår at skyde på stolpen, helt ufatteligt. CBS’s målmand udtalte efterfølgende at Steven Knudsen havde fintede ham fuldstændigt ud af banen, og det er kun guderne der måtte vide hvorfor han brændte. Dan Guul Simonsen scorede på det næste slag, det gjorde CBS også. Desværre brændte Jesper Bredkjær, mens CBS scorede. Og dermed CBS i finalen.

Herlev Hitmen manede sig dog op til kampen om 3.pladsen og slog Greve med sikre 3-0 og den sejr kunne have været meget større.

Men en flot 3.plads blev det til ved dette års ”Hotboys Cup”. Og igen flyttede Herlev Hitmen et par pladser op ad ranglisten. Så det var en godkendt indsats og Steven Knudsen sluttede af med ordene: Jamen en 3.plads er flot, men drengene skal altså lære at skrammer, sår, blå mærker, de går væk, men det gør 3 point ikke, de bliver stående på kontoen til evig tid. Og så skal vi have bestilt nogle flere tider hos gynækologen, for det skal forbedres.

Ifølge Sven Hyltemeier må stævnets spiller være FFK’s Allan Guldberg, meget stabilt spil igennem hele turneringen og kronede det med et flot mål i finalen, som de desværre tabte til CBS – på straffeslag.

Men tak til arrangørerne for en rigtig god dag og et fedt stævne.

af: Sven Hyltemeier


SÅ STARTER DEN NYE SÆSON:
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
10-12Hvidovre 2 - Herre 2
03-12Benløse - U11
29-11Jægerspris - Dame 115 - 0
25-11Vanløse 3 - Herre 3 (Hotboys)5 - 21
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
07-01Hvidovre 4 - Herre 3 (Hotboys)
14-01Hafnia - Dame 1
21-01Herre 2 - Vanløse 2
Denne uges kampe...