Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

20-05-2008: Rapport fra Årets Afslutningsfest
Sven Hyltemeier reporterer fra årets fest, hvor han agerede øllen i glasset, manden bag baren, og pedel og model, så det er en fyldig reportage der er kommet ud af det.

Det var Herlev FC afslutningsfest som dannede rammen om årets største Fiesta, og hvilken en det blev. Lokalet var fuldt af spænding for der var mange pokaler der skulle deles ud. Samtidig var der lagt op til kæmpe Fiesta, men for Morten ”Hong-Kong” Kristoffersen blev det denne aften tilsidst Siesta.

Flere prominente gæster dukkede op til festen, bl.a Dansemusen Peter Meincke var igen flyvende på gulvet og flere måtte behandles med søsygepiller efterfølgende. Også årets ”Se og Hør And” Anders Sylvester Olsen har valgt at gå til fest denne aften og han havde valgt at iføre sig cykelbukser fra 93’ til stor glæde for Kristian Snerle, som jo bekendt elsker herre-cykling, specielt med en vis Hr.Nyrup.

Herlev Hitmen havde valgt at dukke talstærkt op, og jubelen ville ingen ende tage, da de entrerede festen. Hitmen holdet denne aften bestod af: Hong-Kong, Henke, Rossen, Jelle, Rune, Pede, Cheftræner Steven, og så årets mest tilfældige Jan Moseley. Det lykkedes Jan at dukke op til festen uden at tilmeldt sig, for det vidste han da ikke at man skulle. Henric ”Henke” Larsson kom helt op i det røde felt og råbte og skreg om ungdomssløvhed i Danmark og gav herefter et foredrag om Svenske Skovsøer betydning for hans spil i 67’. Nogle mente Jan skulle have buksevand for ugerningen, men da han faktisk tissede i bukserne af skræk under foredraget mente altid søde Morten ”Hong-Kong” Kristoffersen at dette måtte være straf nok i sig selv, så han slap.

Nå men tilbage til de eftertragtede priser. Den første som uddeles var en nystiftet pris på 1.holdet. Prisen som var en fodbold landsholdstrøje (ja det er Floorball der bliver spillet i Herlev FC), skulle uddeles til den spiller på 1.holdet som var blevet mobbet mest i sæsonen og som der var lavet flest tunneler på i kamp og til træning.

Valget faldt fuldt fortjent på Jesper Frank Christensen, som bl.a havde fået smurt Kamfer-creme i sine underhylere efter en træning. Dog kunne man mene at Jesper Frank Christensen i sin tårevæddet takketale undlod at fortælle at han stoppede i Herlev FC, da han var tilbudt jobbet som Kamfer- og Vand ansvarlig for Daniele ”DB” Berardino i Hafnia, samt FlaskePantsRetursKonsulent i Sundby Øster hallens Cafeterie. Ja det var et tilbud han ikke kunne sige nej til, husk knæbeskyttere da gulvet i deres bad godt kan gøre ondt………………ellers held og lykke med det.

Fortsættes: [KLIK HER]!300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
27-05Årets Person! 
26-04Indkaldelse til Generalforsamling 2024 
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
05-05Rødovre - Dame 18 - 1
29-04Herre 2 - Vanløse 26 - 10
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe