Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

01-05-2008: Årets afslutningsfest PART 2
Fortsat ...

2.holdet modtog TDC pris som Årets telefonhold, og da holdet også er kendt som spøgelses holdet var det da også Clairvoyant Frank Munkø, der måtte overrække den ærefulde pris. Det er anden gang i træk at netop 2.holdet modtager denne pris.

Så var tiden kommet til at priserne på Herlev Hitmen skulle uddeles. Uddelingen stod Cheftræner Steven Knudsen for, og han havde til sin tale fået hjælp af en spindoktor fra partiet ”Venstre – Du betaler vores taxaregning” men ifølge Hr. Hyltemeier kunne det umuligt være en fra partiet ”Venstre - hvad er et Bilag?” for alt hvad Steven Knudsen sagde denne aften var jo sandt og han ikke fejet nogen ubetalte regninger og bilag ind under halgulvet.

Der skulle i alt uddeles 4 priser på Herlev Hitmen, dette inkluderede også den nye pris Årets Trans.

Første pris var: Årets Topscorer! Denne pris blev helt fortjent givet til Jesper Bredkjær, som i år havde lavet 25 mål og 6 assist. Dette er anden gang at Jesper modtager denne pris, og hvem ved måske lærer at han spille bolden i næste sæson.

Næste pris var: Årets Fighter! Denne pris blev givet til en spiller som året igennem havde fightet både på og uden for banen for Herlev Hitmen. Samtidig havde han passet sin træning, og var iført bodypaintede shorts til hver træning. Valget faldt selvfølgelig på Rune Jensen, som også er Herlev Hitmen’s ukronede webmaster. Erfaringen som webmaster har Rune igennem sin forretning på nettet som sælger børnetøj, eller i hvertfald noget med børn, som han selv udtrykker. Stort tillykke til Rune.

Tredje pris var: Årets Trans! Dette er en ny pris på Herlev Hitmen, som bliver givet til en af de nye på holdet som har gjort det godt på holdet og samtidig bidraget med noget socialt.

Valget faldt på en spiller som hele året igennem har bidraget både til spille mæssige og til det sociale på Herlev Hitmen. Det er selvfølgelig klubbens eneste svensker Henrik ”Henke” Larsson. Han har gjort et kæmpe stykke arbejde på holdet i år og har medbragt øl flere gange. Han modtog med glæde prisen, da det var et par spiselige g-strengs trusser, som hans datter efterfølgende skulle have været blevet rigtig glad for.

Vi bringer her et uddrag fra hans takketale: djfgblnvgldnlnln trans jfheorvnongvnvmpvm elsker Hitmen fdhovgnvenlmeørmem mange tak.

Sidste pris var: Årets spiller! Ja dette er den mest betydningsfulde pris på Herlev Hitmen. Den gik i år til en spiller som har ydet 110% hvergang han er mødt op til træning og kamp. Den er givet til en spiller som altid er klar for en god bemærkning og med et smil på læben. Prisen gik selvfølgelig til Morten ”Hong-Kong”. Morten har også spillet utroligt stabilt og har haft stor medvirken til Herlev Hitmen store succes i årDet var en glad Morten som modtog prisen og han tilegende den straks til Barværtinderne på ”Hong-Kong” Mi So Horny og Mi Suck You.

Herefter var der ellers dømt Fiesta, og det blev med en stor overraskelse til Herlev Hitmen spillerne, for der dukkede et ukendt familie medlem op til en af spillerne.

Jesper Bredkjær sad og snakkede med en ung pige, som han faktisk troede var aftenens stripper, og han bliver mere vild da hun pludselig vil hviske ham noget i øret, og her tænker Jesper straks at den er hjemme, men da hvisker hun ham blidt i øret:” Kender du André Modler?” herefter blev Jesper helt bleg i hovedet og tænkte at André Modler da umuligt kunne have noget med den 69’er som de skulle hjem og lave hos hende senere på aftenen, men næ nej han skulle komme på bedre tanker, for pigen viste sig at være André Modler’s ukendte søster. Ingen havde hørt om hende før. Men ja så var der ligesom lukket for en handlingslammet Jesper Bredkjær. Så var der ikke meget topscorer over ham.

Ja det var en Herlig aften, og en stor tak til festudvalget for et kanon arrangement.

af: Sven Hyltemeier


Husk generalforsamling:
Mandag den 17.04.23 kl. 18:00 i Herlev-Hallerne.
Seneste nyheder
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
06-02H3 Hotboys: Nederlag til Hafnia 
16-01Dommer - NEJ TAK! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
06-05Vanløse - U11
22-04Benløse 2 - Herre 2
31-03Vallensbæk - Herre 19 - 7
19-03Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 25 - 8
02-03Hafnia - Dame 13 - 1
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe