Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame (Motion)
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

Herlev FC 3 - Allerød FC
Herre Senior - 28. februar 2022 20:00

Resultat
4 - 9  (1 - 2, 0 - 2, 3 - 5)

Kampreferat
Så var det blevet tid til returopgør med Allerød FC. Første kamp blev tabt i Allerød med 1-7. Derfor var det på papiret en svær modstander, der mødte Herlev fineste i aftenens kamp. Peter Bo Nielsen var blandt deres spillere, og det var hyggeligt at se den gamle Herlev legende i hallen igen. Desværre for et andet hold, men sådan går det jo. Men dejligt gensyn med Peter Bo. Når man ser på hans tidligere meritter (langt over 300 points bare i Herlev!) og spilleniveau, så vidste vi også godt, at det kunne blive mere end svært. Og det blev det. Vi var lige over 2 kæder klar i Hotboys trøjen, og der var brug for alle mand på dæk!

Kampen kom i gang, og der var pres på vores mål med det samme. De kunne spille rigtig god floorball. Og vi løb lidt for meget rundt i ring efter bolden. Men vi kom jo også i gang, og der var såmænd chancer i begge ender. Og det var sgu os som først fik en pind. Frislag, som Holm sender kort til Elzing, som resolut skyder bolden i mål! Lækkert drenge. Hotboys foran efter 7 minutters spil.

Men blot et par minutter senere, får de spillet sig igennem, og udligningen er en realitet. Og nu gik det stærkt. For under et minut senere, er vi sgu bagud. 1-2 og vi var meget presset. Vi får lige samlet os igen, og kommer bedre med igen. Vi har også vores chancer, men deres er større, og de er mere effektive. Men første periode løber tør for tid, og stillingen er 1-2 til Allerød.

2. periode bliver laaang set med Hotboys øjne. De presser os godt, og har gode løb. Er meget boldsikre, og kan afdrible en mand. Vi hænger på så godt vi kan, men der er ingen problemer med for lange skift i denne kamp. Så det er da en god ting, vi får ud af deres hårde presspil. Vi har et par chancer, men de er dem, som sidder på opgøret. De før yderligere 2 mål og en udvisning i perioden. Vores powerplay er faktisk godt, og vi får skudt flere gange. Især Militær er tæt på. Men ind vil bolden ikke. Kom igen drenge. Endnu en pause, og vi får snakket om, at vi skal forsøge at holde kampen så tæt som muligt.

Meeen så starter 3. periode. Og det er åbenbart uden Hotboys. Allerede efter 5 minutter, har de scoret yderligere 3 mål og stillingen er nu 1-7. Av for den da. Og der er 15 minutter igen. Men så stempler John John for alvor ind i opgøret. En god løbetur ender med et straffeslag til John John. Han går til bolden, og løber ned og sætter den sikkert ind bag deres keeper. Sådan John John. Det gav lidt moral til holdet. Minuttet efter scorer de dog igen, men humøret er ligesom tilbage blandt Hotboys.

Vi kæmper videre, og John John sætter endnu en pind på assist af Militær. Og vi kommer mere med i kampen. Faktisk begynder vi at få mange chancer. Men deres keeper står godt, og vi mangler lige det sidste i at få den i mål. Vi får faktisk så meget fat i kampen, og de tager en timeout! Det er sjældent, at vi trykker en modstander så meget, at de tager en timeout! Men fin følelse og lidt luft til de hårdt trængte Hotboys. De var foran med 3-8 da de tager timeout, men de følte sig nok truet. Og med rette, for kort efter fuldender John John sit Hattrick. 4-8 på endnu en assist af Militær. Desværre var der blot 2 minutter tilbage, og det sidste der sker i kampen er endnu et mål til dem. 4-9 og kampen er slut. Pu ha, der var sgu travlt på Hotboys kontoret denne mandag aften.

En tak for kampen til Allerød. De vandt fortjent, og de spillede en fair kamp. De var bare bedre end os. Men vi gav os ikke uden kamp. Så alt i alt en fin kamp drenge. Det er ikke første gang vi taber til et klart bedre hold. Men vi faldt med ære. Og når vi taler om ære, så kan vi jo ikke komme uden om, at vi skal have fundet de 3 stjerner fra aftenens kamp, og de er blevet som følger…..

1*. John ( John John) Jensen.
Kølig Kaj! ( John John fik tildelt et straffeslag. Og han var ren Kølig Kaj i udførelsen. Uden tøven satte han bolden ind i nettet. Stærkt at du leverer, når der er stort pres på.).
Hattrick. ( John John lavede ikke mindre end et hattrick i aftenens kamp. Alle mål scoret i 3. periode. På under 10 minutter. Fedt at du kører på i alle 60 minutter.).
MOM. ( John ”Hattrick” John blev fortjent valgt til Man Of the Match i badet efter kampen. Der var stemmer på flere forskellige, men ingen over eller ved siden af John John.). Årets Topscorer? ( Nu skal jeg jo ikke jinxe noget, men det skal gå mål amok fra andre Hotboys, hvis ikke John John skal vælte Militær af pinden som målscorer. Men vi får se. Der er stadig 3 kampe tilbage inden sommerferien.) Super kamp under svære forhold. Sådan John John2*. Mads “ Skind “ Herskind.
Center! ( Skind har nu været center I de sidste par kampe. Simpelthen fordi vi har manglet spillere på denne position. Men dette har Skind løftet uden store problemer. Det er sgu godt gået. Der er selvfølgelig lidt vej endnu, før alle opdækninger osv. er helt på plads. Men fedt at du giver det et skud, og det er en kæmpe hjælp til holdet. Så tak for det.).
En tålmodig mand. (Skind blev råbt på fra alle sider. Allerød var gode til at lave kryds løb, og Skind blev råbt frem og tilbage af næsten samtlige Hotboys på banen. Tag Højre! Tag Venstre! Tag nummer 23! Mange andre end Skind ville have gået amok! Men han tog sgu bare opgaverne en ad gangen, og fik dækket op så godt som han kunne. Sådan Skind.). God kamp Skind.

3*. Kristian “ Snerle “ Snerle.
Problemer med at finde hallerne? ( Snerle var lidt presset på tiden til aftenens kamp, så da han ikke var mødt op til mødetid, var flere Hotboys henne og tjekke, at han nu godt vidste hvilken hal vi skulle spille i??? Der var en lille smutter i sidste kamp, men denne gang var det meldt ud med det sene mødetidspunkt. Men ganske morsomt at folk troede, at du igen havde taget fejl….).
Gav ikke op. (Snerle kæmpede som resten af holdet, med alt hvad han havde. Selv om de løb hurtigt, så må man give, hvad man har. Og Snerle var helt flad, når han skiftede, og han løb, alt hvad han kunne hele kampen. Det er sgu høj klasse.). Fin kamp af Snerleone.

Tillykke til alle 3.

En tak til supporterne skal vi jo også have med. Der var et par ekstra Hotboys i hallen, da både Widén og Theis var i hallen. Begge skadet. Øv, men hyggeligt at hilse på jer gutter. Nu er vi jo heldigvis sportsfolk, og derfor vil 2 kampe på en uge ikke være noget problem. Og det er heldigt, da vi allerede skal spille igen lørdag hjemme mod Benløse FC. Så meld jer til kamp og lad os tage endnu en sejr over Benløse på lørdag.

Capi out.

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
AllerødJeppe Nielsen5500
AllerødNicolai Lunde4040
AllerødPetr Konviony3300
HerlevJohn Jensen3300
AllerødPeter Nielsen3030
HerlevChristian Nyholt2020
AllerødMichael Jonassen2020
AllerødPeter Espersen1100
HerlevThomas Elsing1100
HerlevPeter Holm1010
AllerødMads Christensen0002

Kampprotokol
107:10Herlev1 - 0Thomas Elsing (Peter Holm)
109:13Allerød1 - 1Jeppe Nielsen (Michael Jonassen)
110:09Allerød1 - 2Petr Konviony (Nicolai Lunde)
208:44Allerød1 - 3Peter Espersen (Nicolai Lunde)
215:40Allerød1 - 4Jeppe Nielsen (Michael Jonassen)
216:04Allerød2 min.Mads Christensen (Hårdt spil)
300:40Allerød1 - 5Jeppe Nielsen (Peter Nielsen)
303:48Allerød1 - 6Jeppe Nielsen (Peter Nielsen)
305:00Allerød1 - 7Petr Konviony (Nicolai Lunde)
309:03Herlev2 - 7John Jensen (Straffeslag)
310:02Allerød2 - 8Petr Konviony (Nicolai Lunde)
313:54Herlev3 - 8John Jensen (Christian Nyholt)
316:21AllerødTimeout
318:18Herlev4 - 8John Jensen (Christian Nyholt)
319:11Allerød4 - 9Jeppe Nielsen (Peter Nielsen)
Herlev Floorball Club:
Ønsker jer alle en god sommer
Seneste nyheder
05-07Årets dommerpar 2021/2022 er fra Herlev 
05-07Trænerteamet for Herre 2 - Sæson 2022/2023 
27-06Trænerteamet for Herre 3 - Sæson 2022/2023 
23-06Trænerteamet for Dame 1 - Sæson 2022/2023 
21-06Trænerteamet for Herre 1 - Sæson 2022/2023 
20-06Bronze ved 3 Mands DM 
20-06Køb af klubtøj 
07-06Referat af Generalforsamling 2022 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe