Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

Herlev FC 2 - Greve FC
Herre Senior - 27. januar 2019 10:00

Resultat
1 - 4  (0 - 2, 1 - 1, 0 - 1)

Kampreferat
Kampen mellem Herlev Hotboys og Greve FC søndag. D 27-01-19.

Så var det igen blevet tid for Hotboys at trække i trøjen. Denne gang kom Greve på besøg, og de havde en revanche til gode efter vores første opgør, der endte hele 1-9 til Hotboys. Til dagens kamp manglede vi dog hele 4 ud af 6 Hotboys, som ellers lavede point i første opgør. Der var lidt afbud på dagen pga. sygdom. Men lige over 2 kæder var klar for Hotboys. Og noget så fantastisk som et comeback var vi vidne til denne formiddag. Selveste Høx var at finde på holdkortet. Fedt at Høx er tilbage i folden. Men nu skulle der spilles lidt floorball.

1. periode startede forsigtigt for begge hold. Alle skulle lige finde sig selv denne søndag. Vi havde dog flere rigtig gode chancer. Men der var ikke lige den sidste skarphed fra vores angribere. Og så går det jo som det plejer. Et skud fra distancen suser ind bag Allan. Flot mål, men vi var lige lidt langt fra i markeringerne. Kom igen.

Vi havde stadig vores chancer, men kort før første pause var den gal igen. 0-2 til pausen, og det måtte da bare være et spørgsmål om tid, før vi fik hul på deres målmand.

2. periode startede da også rigtig godt. Militær fandt Skind, som løb mod målet, og fik sat Hotboys på tavlen. Så var vi i gang. Vi får lagt et godt tryk på deres mål, og vi er atter tæt på kort efter. Dan redder dog desværre for Greve på Widén’s skud. Og så står jeg sgu i vejen. Allan har reddet et skud, og vil sætte bolden i spil igen. Desværre hamrer han bolden ind på min ankel. Bolden hopper selvfølgelig over til en Greve spiller, som kan sætte bolden ind bag Allan. Øv for et mål. Typisk at den skal hoppe lidt mod os i en tæt kamp. Men der var stadig over en halv kamp tilbage, og vi havde stadig masser af chancer. 2. periode slutter dog med en 1-3 føring til Greve.

3. periode kører vi på for en scoring. Vi får lagt et godt pres, men ind vil bolden ikke. Greve tager endda timeout midtvejs, for lige at få lidt bedre styr på vores offensiv. Men få minutter senere sker kampens dramatiske indslag. Tiger får skubbet en Greve mand ned i banden. Dette bliver han sur over, og efter en masse ord udvekslinger ender det hele med en badebillet til Greve spilleren. 4 mod 4 i 2 minutter, og så 5 minutters powerplay til Hotboys bagefter. Nu er chancen der for at komme tilbage i kampen. 4 mod 4 giver lidt skud til begge hold. Og da vi får powerplay, fortsætter vi med at skyde på deres mål. Desværre får de blokeret godt, og resten tager deres godt spillende målmand sig af.

Tiden løber af klokken, og det eneste der sker mere er, endnu en scoring til Greve i de døende sekunder. Øv bøv. Kampen ender 1-4 til Greve og de fik deres revanche fra første opgør. Desværre må Danniboy og Tiger udgå i slutningen af 3. periode. Så vi slutter under 2 kæder. Vi havde i forvejen næsten en kæde Hotboys siddende på tilskuerpladserne. Forhåbentlig bliver vi snart en del flere friske spillere. Vi har været lidt ramt af sygdom og skader på det sidste. Men fedt at I kommer og støtter op om holdet.

Stjerner fra kampen er blevet som følger.

1*. Michael ” Høx ” Høxbroe.
Comeback kid. ( Høx er tilbage. Efter en pause på lige over 3 år, vendte Høx tilbage I trøjen. Og det var såmænd også en kamp mod Greve som var hans seneste. Fedt at du atter er at finde på bænken.).
Ved at blive gammel? ( Høx holdt hovedet koldt gennem hele kampen. Ingen råb af banden. Ingen kasten med staven, og ingen udvisninger. Jeg tror ikke, du er ved at blive gammel, du skal bare lige i gang igen.).
En god kamp. ( Trods den lille pause på over 3 år, spillede du en god kamp. Gode pasninger og gode løb. Du fik lukket fint ned for deres hurtigløbere, og du spillede en bundstabil kamp. Godt gået Høx og hjertelig velkommen tilbage i Hotboys trøjen.). Velkommen hjem.

2*. Daniel ” Mormor ” Baunsgaard.
Frisk Mormor. ( Mormor var på toppen i dag. Masser af overskud. Familien var taget med og Mormor ville vise sig frem. Højt humør og masser af energi. Sådan Mormor.).
Ville gerne ind. ( Under kampen ville Mormor ind og spille noget mere. Altså mere end bare sine normale skift. EPO??? Men jeg fik lavet nogle fine kiksere i udskiftningerne, som resulterede i det modsatte. Mormor fik mindre spilletid, men tog det med et smil. Sorry.).
Lynhurtig mormor. ( Mormor havde nogle fine ture op ad siden. Lynhurtigt stak han af, og Greve kunne ikke følge med. Desværre gav det ingen mål eller assist i dag, men godt løbet og fortsæt det store overskud.). Super kamp af Mormor.

3*. Supporterne.
En kæmpe tak til supporterne skal vi også have med. Jeg talte hele 32 tilskuere i 1. periode. Og det var vel og mærke inden der kom spillere og tilskuere til de næste kampe. Der var over 70 i de sidste 10 minutter. Sådan. En stor familie. Der var masser af Hotboys i hallen. Desværre sad nogle på tilskuerpladserne pga. skader og sygdom. Men fedt I kom. Masser af koner og børn var der også denne søndag formiddag. Tusind tak for jeres støtte. Dejligt at se næste generation af Hotboys er godt på vej. Og lidt et wakeup call at se, der er flere af dem som allerede er klart bedre end mange Hotboys. Men tak for at i fandt vej til hallen og støttede Herlevs fineste. Vi skylder en sejr, og den skal I nok få hurtigst muligt. Tak tak tak.

Tillykke til alle sammen med dagens stjerner.

Et lidt ærgerligt resultat, men tillykke til Greve med at spille en god kamp. Tak til dommerne for at holde hovedet koldt i løbet af kampen. Tillykke til Høx med titlen som MOM. Man Of the Match. Så kan han lære det. Han må sgu lige give en pils for at vende tilbage i Hotboys trøjen. Den får vi allerede på fredag, da vi har en lang udebanetur i Næstved fredag aften. Håber alle vores skader og sygdomme er forduftet til den tid, for så skal vi sgu have en sejr med hjem fra Næver! Ses fredag!!!!!!

Capi out.

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
GreveGreve4402
HerlevMads Herskind1100
HerlevChristian Nyholt1010
HerlevLars Rørby Johansen0002
GreveGreve00025

Kampprotokol
115:18Greve0 - 1Greve
119:39Greve0 - 2Greve
202:51Herlev1 - 2Mads Herskind (Christian Nyholt)
207:06Greve1 - 3Greve
309:59GreveTimeout
311:19Herlev2 min.Lars Rørby Johansen (Ukorrekt skub)
311:19Greve2 min.Greve (Ukorrekt skub)
311:19Greve5 min.Greve (Matchstraf 1)
319:27Greve1 - 4Greve
Ingen træning i uge 42:
Efterårsferie
Seneste nyheder
05-11Hotboys: Sejr over Hvidovre 
16-10Hotboys: Afbudsramt hold i Bellahøj 
09-10Damerne vandt i Jyderup 
24-09Hotboys: Godt fra start 
12-08SÆSON START! 
01-07Referat af generalforsamlingen - del 2 
01-07Referat af generalforsamlingen - del 1 
19-04Indkaldelse til generalforsamling 
Flere nyheder...
Seneste kampe
03-11Herre 4 - Rødovre 33 - 3
03-11Herre 3 - PI-København12 - 3
03-11Hotboys - Hvidovre 46 - 3
03-11Dame - Copenhagen 20 - 7
27-10Rungsted-Hørsholm - U13 A6 - 5
26-10Hafnia - Herre 15 - 2
06-10U13 flex - Allerød7 - 2
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
16-11Benløse - U13 A
16-11Jægerspris 2 - Herre 4
17-11CBS Sport - Herre 1
17-11Allerød - Hotboys
24-11Dame - Jyderup
24-11Herre 3 - Skælskør Eagles
Denne uges kampe...