Herlev FC - Jægerspris Underducks FC
Dame Senior - 28. oktober 2018 10:00

2 - 6  (0 - 2, 1 - 3, 1 - 1)

Jeg mener bestemt at jeg har lavet ref. en gang før af denne kamp, men det er tydeligvis ikke blevet gemt. Så vi prøver igen, på trods af at hukommelsen nok har svigter lidt ;)

Første hjemmekamp i sæsonen stod for skud og hvilken en, vores til dato, mindste nederlag.

Når men lad os tage den fra starten. Vi stiller med hele 13 spillere, skønt med så stor opbakning til kampene. Taktikken var klar, hold dem fra at score et par hurtige mål. Dette gjorde vi da også indtil de kom foran efter 8.40 min spillet. Vi har flere chancer til at udligne men desværre er det igen, Jægerspris som kommer foran med to mål.

I anden periode var det vores tur til at komme bedst fra start med en smuk kasse fra Stine, godt gået, og skyd noget mere :D Desværre svarede Jægerspris igen med 3 mål inden perioden sluttede. Og stillingen var nu 1-5.

Vi aftale til 3 periode at vi skulle sidde lidt mere tæt på deres nummer 85, som inden periodens start havde scoret 4 ud af Jægerspris 5 mål. Dette lykkedes også da hun ikke får scoret mere i kampen. Vores egen lille duracell kanin Laura ville også på måltavlen, efter et indlæg fra Rikke. Perioden ender 1-1, hvilken er vores første ikke tabte periode i denne sæson.

Så til stjerne for denne kamp.

3 stjerner går til Rikke. Hun var her der og alle vegne i kampen. Fik skabt en masse chancer , selvom hun desværre ikke fik scoret. Hun lagde en perfekt assist til Lauras mål. De to er noget nær en drømme duo. Rigtigt godt arbejde endnu engang også i denne kamp.

2. stjerner går til Stine. Hun har det med at være lidt ”usynlig i kampene”, forstået på den måde at hun er holdets usynlige kæmper. Hun rydder op når vi andre laver fejl, det kan hun nemlig da hun stort set altid placere sig de rigtige steder på banen. Hun er holdets William Kvist. Stine vælger så på dagen at score sit første mål, hvilket da ikke skal gå ubemærket hen. Godt gået Stine, fortsæt det gode undværlige arbejde.

1. stjerne går til Jannie. Hun er vores egen lille Stig Tøfting, ingenting kommer forbi hende, hvis hun sætter sig for det. Og det gjorde hun i denne kamp. Hun sørgede for at minimere deres chancer og rydde op foran mål, så Siri i målet havde de bedste arbejdsbetingelser når hun var på banen.

Piger lad os forsætte med at kæmpe så skal det nok lykkedes. Tak til alle tilskuerne som var kommet for at se os spille.

Af: Carina Selmer Nyholt