Herre Senior - 19. februar 2018 20:30

3 - 7  (1 - 1, 1 - 3, 1 - 3)

Kampen mellem Herlev Hotboys og Hvidovre Attack 4
Mandag d. 19/2-2018

Så var det blevet tid til en aften kamp i vores træningstid. Dette bekom åbenbart Hotboys godt, da der på et tidspunkt var tilmeldt hele 21 spillere klar til kamp! Fuldstædig vildt antal som var klar til kamp. Meeeen som så tit før, så er ændringer en udfordring for vores kære trænere. Da kampen skulle fløjtes i gang, var vi nede på 14. Og det var blot fordi en små syg Mormor dukkede op alligevel. Så ikke nemt at sætte hold med alle de afbud. Men vi fik sat nogle kæder, og kampen gik i gang.
1. periode startede tæt. Der var chancer i begge ender, men det var Laus som fik sat den første pind. Og så på en assist af Snerle! Men Hvidovre fik udlignet og den stod lige til første pause.
2. periode skulle blive rigtig dårlig for Hotboys. Snerle scorede godt nok for Hotboys i starten af perioden. Men Hvidovre svarede hurtigt igen, og så gik det galt. Af en eller anden årsag blev der langsomt en dårlig stemning på bænken. Jeg må ærligt tilstå, at jeg ikke helt opfangede det. Men som perioden skred frem, var der mere og mere brok blandt Hotboys. Dårlige skift, dårligt spil, små dumme kommentarer som ikke hjælper på noget som helst. Og da vi fik powerplay gik det helt galt. Flere Hotboys stod og råbte ad hinanden. Det var sgu pinligt. Spillet på banen brød fuldstændig sammen, og udskiftninger og grimme tilråb fløj ind over banen. PINLIGT!!!!! TAG JER SAMMEN DRENGE. Som Militær så rigtigt sagde, så er vi Hotboys og vi taler og opfører os ordentligt overfor hinanden. Men dette var gået fløjten, og da det blev pause, var det tid til selvransagelse. Vi var bagud med 2-4 efter 2. periode, og trods skandaløst humør i slutningen af perioden så skal vi lige huske på, at modstanderen altså ikke scorede i vores powerplay. Så det var ikke spillet på banen, der var det helt store problem. Problemet var på bænken.
Efter en meget lang og forhåbentlig brødebetynget pause, med Militær som gav skideballe til alle deltagende Hotboys, skulle vi i gang med 3. periode.
I 3. periode var der lavet lidt nye kæder, og folk skulle lige finde hinanden igen. Der blev ikke sagt meget på bænken denne periode. Det var forhåbentlig dårlig samvittighed, som var skyld i dette. Men kampen var solgt. Hvidovre scorede efter en kæmpe fejl, og vi tog timeout. Dette var for lige at få spillet de sidste minutter nogenlunde ordentligt. Desværre scorede de 2 hurtige mål igen, og det var sgu lidt trist. Vi kom egentlig frem til chancer, men ind ville bolden ikke. Men kort før tid scorer Laus sit andet mål på en blød baghånd. Typisk det er sådan et skud, som går ind. Men i det mindste et lille lyspunkt at vi scorede det sidste mål i kampen. Heldigvis løb tiden ud og kampen var tabt 3-7………………….

Stjerner fra kampen er som følger…..

1*. Daniel ” Mormor ” Baunsgaard. Mødte op trods sygdom. Lavede en smuk assist. Holdt et godt humør gennem hele kampen. Godt gået Mormor.

2*. Allan ” Erland ” Nordlunde Hjorth. Stod en god kamp. Har rundet 150 kampe. Tillykke med det! Og så holdt han også fast i det godt humør gennem kampen. Sådan Allan.

3*. Supporterne. Tak for støtten, og tak fordi I ikke udvandrede under vores nedbrud i 2. periode. Det var også en sen kamp, så tak for at bruge jeres aften på at se os. Tak tak tak.

Jeg ved godt, det nok har været de mest triste stjerner, jeg nogensinde har skrevet. Men nu er det et overstået kapitel, og nu skal vi have lidt humør på igen. Det var der heldigvis også i omklædningen efter kampen. Men det skal nævnes, at Mormor trods sygdom blev kåret til MOM. Man Of the Match. Snerle lavede et flot mål på assist af netop Mormor. Militær gjorde sit for at styre tropperne. Alle spillede sådan set en ganske fin kamp. Men det der dårlige humør pis kan I altså godt lade blive derhjemme. Det er der sgu ingen der gider. Nu er det bare op på hesten igen. Der er cirka 14 dages pause, og den kan vi jo lige bruge på at finde det gode humør frem igen. Der skal nok være iskold jägermeister, og Mormor skal nok sørge for kolde pils efter kampen. Så når modgangen er størst, så må vi gå tilbage til de virkelige værdier. Druk, fest, dårlige vittigheder og højt humør.