J-dag kom, og J-dag gik, og så skulle Hotboys spille kamp mod Dragons!
Militær havde valgt at holde barnedåb denne dag, og havde valgt at invitere flere Hotboys, så vi var ikke så mange som vi burde, heldigvis kunne Stump og Bo finde tid, så vi nåede op på to kæder – vi var klart overrepræsenteret med backer og vi havde ingen centere!

Allan på kassen, Borg, Torden, Bo og Tiger som backer, Widen og Elsing som centere med henholdsvis Stump og Holm, samt Neubert og Ronni som winger.
Kampprotokollen afslørede at Dragons var betydeligt yngre end Hotboys (gennemsnitsalderen var vel (på trods af en enkelt sølvræv der var næsten ligeså gammel som Bo) omkring 10 år lavere).

Kampen blev fløjtet i gang, og Dragons løb (og løb og løb), Hotboys kunne slet ikke følge med og efter ca. 10 minutter stod den 2-0. Det var svært at se hvordan det skulle kunne ende uden en stor afklapsning. Flot spil af Allan holdt dem dog fra yderligere scoringer i perioden. Med godt 1 minut tilbage lykkedes det heldigvis Widen at reducere til 2-1 på assist fra Stump på et af de få tilfælde hvor Hotboys fik etableret et angreb.
Stump trækker bolden bag mål og søger en stolpe, efter et par træk finder han Widen som ikke formår at afslutte første gang men må trække bolden lidt væk fra målet, hvorefter han snurrer rundt og placerer bolden ved modsatte stolpe.
Vi kan vel mest takke Allan i målet for at 1. periode slutter med stillingen 2-1.

Pausen bruges på at få styr på kommunikationen, og vi var langt bedre med i anden periode. Dragons løber stadigvæk som om fanden var i hælene på dem, men Hotboys dækker langt bedre op – det hjælper gevaldigt at backerne (både dem på banen men også dem på bænken) hjælper med at dirigere os centere. En meget lige periode med rigtig flot målmandsspil i begge ender.
2. periode slutter uden mål, og stillingen er dermed stadig 2-1 inden sidste periode. Vi bliver enige om at fortsætte spillet og holde gang i stemmebåndende.

3. Periode starter som 2. periode slutter, med Dragons som løber og løber og Hotboys som kæmper bravt med god kommunikation og dermed stærk opdækning, samt primært kontra stød.
Igen ender Stump bag mål, og efter han prøver at finde køkkenvejen og bliver blokeret lykkes det for Widen at slå bolden i mål i kampen om returen. 2-2 og en meget lige kamp, dog med de løbende drager mest på bolden.
Nogle minutter senere erobrer Rødovre en bold omkring midten, sætter fikst sin opdækning, trækker målmanden lidt til siden og knalder bolden helt op i krydset – et rigtig flot mål af Rødovre!
3-2 til Hotboys, og Dragons var vist lidt frustrerede over at alt deres løberi ikke gav mål.
Desværre lykkes det Dragons at slå hul på muren i Herlev målet omkring 5 minutter før tid! Men selv med 3-3 var Dragons ikke tilfredse, de skruede lige en 5-10% op for løbet og pressede overalt på banen, Hotboys holder stand og selvom alle giver alt hvad de har må Allan hive et par flotte redninger op af lommen!
Med ca. 1 minuts tid tilbage får vi kontraen, Widen erobrer bolden omkring midten og sætter sin mand, Holm er med på venstre side og Stump er dybt i højre side, Hotboys er 3 mod 1. Widen finder Stump som er helt alene med målmanden, desværre kan bolden ikke finde netmaskerne, og 3-3 holder kampen ud.
Samlet set et resultat vi vel egentlig kan være fint tilfredse med, det er ikke ofte vi kan spile uafgjort mod et hold hvor alle løber som Hr. Skind. Hvis ikke Allan havde haft en god dag kunne det være endt meget værre!

MOM blev meget fortjent Allan (med 5 stemmer) skarpt forfulgt af Widen (med 4 stemmer).

Sidst men ikke mindst finder jeg det passende lige at bemærke dommernes præstation – dommerne lagde en linje hvor de tillod lidt slag på stav og hårdt spil (så længe det var rent), da det begyndte at spidse til i den tætte kamp lyttede de til forslag om at tillade lidt mindre for at forhindre at det eksploderede, de observerede et par minutter, snakkede med hinanden og kaldte så kaptajnerne hen og gjorde opmærksom på at de nu ville straffe lidt hårdere. Om det var derfor kampen ikke udviklede sig grimt, eller om det bare var to hold der insisterede på ikke at bruge grimme tricks skal jeg ikke gøre mig til dommer over, men det var i hvert fald en stærk dommerpræstation med klare linjer kampen igennem – tak for det!

Der skal også uddeles lidt stjernedrys, og det er sgu svært efter en kamp hvor alle Hotboys har fortjent både 1., 2. og tredje stjernen, men nogen skal jo fremhæves!

1. Stjerne går til Rødovre.
Ronni havde det svært i en kamp hvor han (som alle andre) blev presset konstant og ofte med to modspillere så snart han havde bolden, men Ronni formåede langt bedre end de fleste med sin fine teknik at holde på bolden og slå den videre til en Hotboy. Derudover et FLOT, FLOT mål hvor han både viste sublim dribleteknik og et trækskud der gjorde alle os andre misundelige (ja, selv Stump var misundelig på det skud!). Ronni var også flere gange hjemme og rydde op når forsvaret blev presset for hårdt!

2. Stjerne går til Borg.
Borg er hverken vores mest løbestærke eller boldstærke spiller, men hold da kæft en fight han lagde for dagen. Alligevel havde han (sammen med Coach Torden) luft til at dirigere resten af Hotboys højlydt! Specielt undertegnede fik løftet sit opdækningsspil mindst 20-30% p.g.a Borgs og Tordens hjælp – tak for det. Uden den hjælp kunne selv Allans storspil i målet vist ikke have holdt Dragons på kun 3 mål.

3. Stjerne går til Stump.
Stump lyste op i et stort smil fredag aften i Rungsted da undertegnede spurgte om ikke han ville med den lange vej til Næstved om lørdagen. Det er jo altid rart når folk bliver så glade for at få chancen for at tørne ud for Danmarks hotteste floorballhold!
Derudover spillede Stump en fin kamp, flere angreb startede med en pasning til Stump som trods to mand på ryggen kunne sende den på tværs til Holm – og når der ikke var plads til tværaflevering til Holm, var der overblik til at sende den fint tilbage til backerne. Derudover havde Stump flere fine skud på mål, og med lidt mere skarphed (eller bare en lille smule held eller dårligere målmand i den anden ende) kunne det nemt være endt med en pind eller 4. Stump havde helt sikkert fortjent at blive matchvinder med sin store chance sidst i kampen, men sådan skulle det desværre ikke være. Fin kamp alligevel og tak for hjælpen!

Som sagt burde alle Hotboys der var med til Næstved have haft mindst en stjerne – men en af dem der ikke var med bør også nævnes, nemlig Snerlen som havde valgt at dyrke valgkamp i det Nordjyske i stedet for. Statistikken i denne sæson er jo tydelig, 4 kampe uden Snerle uden nederlag, og to kampe med Snerle med nederlag. Den halvlange tur hjem fra Næstved havde været lidt for lang hvis vi havde tabt – så god prioritering af Snerlen denne weekend ;)

Det var ordene fra den vikarierende kaptajn Widen – det var som altid en fornøjelse at spille med jer drenge!

Af: Kenneth Widén