FK Jyderup Farmers - Herlev FC 2
Herre Senior - 1. marts 2009 09:30

3 - 11  (1 - 3, 1 - 1, 1 - 7)

Søndag spillede topholdet Herre 2 udebanetopkamp mod rækkens nummer 2 Jyderup. Den første kamp i Herlev havde vi vundet 4-1.

Kampen blev taget alvorligt, fordi Herlevs drenge ikke ville tabe sæsonens første kamp, ligesom en sejr ville bringe sejren i året række i hus.

Desværre var der frafald, så det var en noget tynd trup, der daffede til morgenkamp tidligt søndag morgen.

Der var afbud fra Mike Gøbel (arbejde), Dennis Hill og Jonas Rasmussen, og desværre havde holdets altid stabile bagstopper Jesper Lundgren problemer med ryggen, så han måtte nøjes med at
guide tropperne fra sidelinjen.

Jesper Roland var endnu engang hentet ind i målet, og Daniel Jensen var tilbage i rollen som holdleder.

Herlev kom godt fra start, da et forsøg på indlæg fra Daniel ramte en Jyderup-spiller, det snød målmanden, og der var mål. Herlev foran efter bare 1 minut, en vigtig start.

Herefter var det mere tungt, og man kunne godt mærke på Herlevs drenge, at de endnu ikke var sådan rigtig vågne (alle var jo stået op omkring kl.07.00)

Omvendt spillede Jyderups hold faktisk godt floorball, og vi havde det ikke helt som vi ville, og spillet hang ikke sådan rigtigt sammen.

Vi skulle næsten 12 minutter ind i perioden før Bloch nettede og bragte Herlev foran 0-2.

Juel slog til efter 15 minutters spil, nu til 0-3.

Efter 16 minutters spil blev Jyderup tildelt et straffeslag, som de udnyttede til at reducere til 1-3, resultatet af første periode.

Jyderup havde nogle rigtig giftige opspil fra egen zone som snød Herlevs forsvar, men heldigvis var Roland en solid sidste barriere med mange gode redninger.

Efter 10 minutters spil gik det galt, Jyderup nettede og reducerede til 2-3, og åndede os nu virkelig i nakken.

Heldigvis lykkedes det Marcus Byrgesen at
score minuttet efter, en forløsende scoring der igen gav lidt luft.

Jyderup fik en mand i boxen, men det fik Herlev ikke udnyttet.

Terkel fik 5 minutter i boxen, og kort efter fik Bloch også 2, så var vi 2 spillere i undertal.
Heldigvis måtte en Jyderupspiller også i boxen , så vi var ikkke 2 mand i undertal i resten af perioden. Vi kom uskadt gennem undertallet.

Hverken Herlevs eller Jyderups spillere var helt tilfredse med dommerkendelserne, og der blev brokket en del resten af perioden - hvor der ikke blev scoret mere.

Inden sidste periode var aftalen at brokkeriet og udvisningerne skulle nedtones i Herlev-lejren, og fokus skulle være på at forbedre samspillet - og det gav åbenbart pote.

Juel slog til efter blot et minuts spil, og efter 3 minutter Bloch - så var vi ligesom på "fast grund" med stillingen 2-6.

Terkel var nu vågnet, og nettede til 2-7 efter 10 minutters spil.

Jyderup gav dog ikke op og reducerede til 3-7 efter 12 minutters spil, dog blot for at Daniel Jensen minuttet efter bragte føringen op på
3-8, og så gik gassen sådan lidt af Jyderup, der tog deres timeout, uden at det dog hjalp.

Terkel slog til endnu et par gange og Bloch en enkelt mere, og så var kampen afgjort, 3-11 til Herlev.

Jyderup havde en rigtigt god målmand, som holdt Herlev fra endnu flere scoringer.

Herlev vandt sæsonens 4.-sidste kamp, og dermed den 14 i stribe, og tog samtidig "Pokalen" i hus som vinder af årets række.