Årets første kamp for Herre2 skulle spilles mod Hørsholm, der ligger i bunden af tabellen.

Herlev var som bekendt gået ind i det nye år for tophold, men Jyderup var i mellemtiden blevet nyt tophold.

Herlev var ikke i stærkeste opstilling - idet Terkel (på skiferie) og Jørgen Bo Nielsen var fraværende. Heldigvis var Mike Gøbel tilbage efter sin skade.

Herre2's sidste rigtige kamp var altså d.14/12,
i ugens løb var der dog blevet spillet en træningskamp mod FFK.

Drengene fra Herlev kom godt fra start og allerede efter 3 minutters spil nettede Bloch, 2 minutter senere var Jonas Rasmussen på pletten, og minuttet efter Tinus Byrgesen, og så var vi foran 3-0.

Efter godt 9 minutters spil var Herlevs "topscorer" Jan Juel på pletten, og så var vi foran 4-1.

Hørsholm kom først på tavlen efter 12 minutters spil.

Hørsholm fik en mand udvist uden at vi udnyttede dette.

I slutningen af 1.periode slog Juel til endnu engang, og perioden sluttede 5-1 til Herlev.

I starten af 2.periode var et kiks i forsvaret skyld i at Hørsholm fik reduceret til 5-2.

I 2.periode kunne man tydeligt se at Herlevs hold var lidt "rustent" efter den lange kamppause, og spillet flød ikke helt som det plejer.

Hørsholm - der vist var blevet styrket med flere nye spillere - spillede faktisk godt floorbal, og havde mange farlige angreb, og Hill havde for første gang i lang tid noget at lave.

I slutningen af perioden fik Jonas og en Hørsholmspiller 2 minutter i boxen samtidig.

Hørsholm havde et godt og "tykt" forsvar som det var svært at komme igennem, alligevel fik Jan Juel scoret i sluningen af perioden.

Hørsholm svarede igen, og reducerede til 6-3, og vandt faktisk 2.periode 1-2.

I 3.periode lagde Bloch hårdt fra land med en scoring efter blot 28 sekunder, men minuttet efter svarede Hørsholm igen, til stillingen 7-4.

Efter 7 minutters spil måtte Jesper Lundgren 2 minutter i boxen, som samtidig kostede et straffeslag, som Hill dog klarede.

Kampen bølgede frem og tilbage, men der blev ikke scoret mere og Herlev vandt årets første kamp, og bragte sig dermed atter i front i rækken.

Af: Johnny Byrgesen