Rødovre FC - Herlev FC
Herre Senior - 7. januar 2009 20:20

6 - 0  (1 - 0, 1 - 0, 4 - 0)

Onsdag aften gæstede Herlev så Rødovre til en natkassekamp. Spillerne virkede oplagte, og efter en god opvarmning var vi klar til kamp, men der var ikke dukket dommere op. 2 dommere fra Vallensbæk befandt sig heldigvis i hallen og indvilgede i at dømme kampen, hvilket de gjorde godt.

Der var meget vilje at spore hos spillerne og masser af engagement både i forhold til forrige kamp mod Hvidovre, men også i forhold til sidst vi mødte Rødovre.

Rødovre kommer foran 1-0 mod slutningen af 1. periode. Et skud halvklares af Claes Olsen i målet, hvorefter der bliver kæmpet om bolden, der desværre går i mål. Udefra set ligner det en Herlev spiller, der er sidst på bolden. Men en god periode fra Herlevs side, hvor der også bliver forsøgt i den anden ende, dog uden de helt åbne chancer.

Kampen fortsættes i 2. periode. Rødovre er mest på bolden og spiller sig til flest chancer, men Claes tager godt for sig af forsøgene. Han kan dog ikke forhindre, at Rødovre bringer sig yderligere foran midtvejs i perioden, da et forsøg lige rettes det sidste stykke i mål af undertegnede.

Herlev prøver at skabe mere, men har det svært overfor Rødovres backer, der er fysisk stærke. Samtidig mangles lige det sidste, når chancen byder sig.

Men nede 2-0 efter 2 perioder er mere end godkendt. Det har kostet mange kræfter at lukke hullerne i forsvaret og følge med Rødovrespillerne. Alligevel arbejdes der ufortrødent videre. Midtvejs i sidste periode kommer Rødovre på 3-0. Igen på et selvmål. Og 2 minutter senere kan Rødovre mere eller mindre lukke kampen til 4-0 på et godt placeret skud fra deres svenske spiller.

Kampen ender til slut 6-0. De sidste mål sat ind da Herlevs spillerne ikke er helt opmærksomme, men trætheden har sikkert også sit at sige.

En fortjent Rødovre sejr, da de generelt er bedre spillende og skaber flere åbne chancer. Men alligevel en meget godkendt indsats fra samtlige, og ærgerligt at lige netop denne kamp skulle være den første i 7 år, hvor holdet ikke formåede at score mål.

Af: Tommy Reele