Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

Herlev FC - Brønderslev Hot Shots FC
Herre Senior - 16. marts 2008 14:00

Resultat
2 - 3  (0 - 1, 1 - 0, 1 - 2)

Kampreferat
Efter et sabbatår var det igen tid for Herlevs elite herrehold at deltage i slutspillet hvor modstanderen hed Brønderslev.
Ikke mange havde levnet Herlev de store chancer på forhånd. Floorball folket havde måske endda været flinke ved at give os 10% chance. Men de odds har vi før været oppe imod, og vist at 10% kan være nok. En ting var givet på forhånd, og det var, at skulle der hives en sejr i hus, skulle alle mand levere varen og holde det taktiske oplæg hele vejen.

Kampen skulle spilles i Hjortespring hallen. En hal hvor Herlev tidligere har høstet gode resultater i slutspils sammenhæng. Så der var noget at leve op til. Desværre var rammerne i hallen ikke et slutspil værdigt. Og det skal vi gerne beklage for tilskuerne der mødte op og til Brønderslev.

Men uanset de ugunstige forhold kom kampen i gang. Og som man ofte ser i slutspillet er det med 2 hold på banen, der lige skal se hinanden ad. Begge hold stiller afventede op når modstanderen har bolden, man får lov til at køre bold rundt i egne rækker hvor det er ufarligt. Og alligevel forsøger holdene afslutninger, når man kommer frem på banen. Forsøgene kommer ofte udefra da begge hold står godt i forsvaret, og de gange der virkelig er optræk til mål mangles den sidste skarphed.
I tiden 6.30 kommer Brønderslev foran. Esben Larsen redder et forsøg fra Brønderslev. Lars Iversen er hurtig over returbolden, og vil cleare den i hjørnet. Uheldigvis for Lars rammes bolden forkert og den ryger i eget net.

Herlev viser i de næste par skift, at den uheldige scoring hurtigt er rystet af. Spillerne holder sig til taktikken og der er ingen der viser ærgrelse. Jesper Frank skyder snært forbi på et frislag. Peter Meinche forsøger sig udefra. Og så får Herlev mulighed for at komme tilbage i kampen i powerplay. Brønderslev stiller en god boks op, der forhindrer vores oprindelige spil, og vi må justere på det. Desværre lykkes det ikke helt. Spillet og resultatet fortsætter perioden ud.

Herlev går til pause med en god fornemmelse i maven om, at fortsætter spillet fra 1. periode, så skal resultatet og målene nok komme.

Da der er spillet små 3 minutter af 2. periode opsnapper Felix Egestad bolden i egen zone. Jens Obel er stukket i dybden og kalder på bolden. Felix finder Obel med en lang stikning der ender i hjørnet. Et kort kik op og Obel kan se en fremadstormende Lars Iversen, der modtager en præcis pasning inde foran mål, og så kan Lars banke bolden i nettaget til udligning, til stor forløsning for hjemmeholdet.

Midtvejs i perioden rammes Herlev af udvisning. Det bliver til en del forsøg fra især Brønderslev Michael Andersen, der dog må se sine forsøg klaret af Esben eller ryge forbi mål. Heller ikke Brønderslev lykkes at score i overtal.

Begge hold kan gå til pausen og overveje hvad der skal gøres for at hive sejren i land.

Vi skal hen midtvejs i 3 periode før der kommer gang i sagerne igen. Peter Thage modtager bolden bag mål fra Peter Meinche. I klassisk Peter Thage stil tages et hurtigt træk i baghånden rundt om målet, og bolden lægges pænt ind bag målmanden.

Efter målet forsøger Brønderslev at sætte tempoet op. Og tæt på udligning kommer de, da Michael Andersen - eller er det Tim Jaltoft - modtager en kort pasning og hamrer kuglen imod fjerneste målhjørne. Den eneste der ser den bold er Esben Larsen i målet, der laver årets klasse redning.
En redning der løfter resten af holdet, som kæmper med alt hvad de har for at holde Brønderslev fra fadet. Og gør det så godt at man føler at sejren kan køres i land.

Brønderslev rammes af en udvisning med små 5 minutter igen. Felix Egestad har et par forsøg i dette, men det vigtigste er at Brønderslev i hvert fald ikke kommer til muligheder. Og langsom kører tiden videre mod de 20.

2 minutter før tid. Brønderslev forsøger sig. Et skud der ser ud til at ville gå et stykke forbi mål. Dennis Monberg forsøger at få bolden under kontrol. Men er i stedet uheldig med at styre bolden ind ved nærmeste stolpe. Et bittert mål at få imod sig. Men stadig er kampen åben.
Med godt et minut tilbage rammes Herlev af udvisning. En udvisning der sikkert er god nok, men som i forhold til det niveau de gode dommere havde lagt for dagen, virkede lidt tynd. Men dømt er dømt, nu skulle Brønderslev holdes fra fadet. Uafgjort skulle holdes til en forlængelse.
Men godt 20 sekunder før tid finder Kim Olesen alligevel Tim Jaltoft, der hamrer kuglen op i modsatte målhjørne. Et flot mål.

Herlev tager Timeout. Det aftales hvem der skal på banen og hvad der skal ske de sidste sekunder. Face-off vindes og Esben kommer ud til fordel for en ekstra spiller. Men lige lidt hjælper det. Brønderslev kæmper godt for at holde føringen. Og slutsignalet lyder.

En taktisk affære ender med en spinkelt 1 måls sejr til Brønderslev. Herlev spillerne hænger skuffet med hovederne, men en omgang medbragte Heineken, kan få humøret op igen. Spillerne synes de har leveret varen og tror på at kunne levere en overraskelse om en uge i det nordjyske.

Tak for hjælpen til de frivillige, der sørgede for at få en faldefærdig bygning til at ligne en hal. Tak til tilskuerne for opbakning. Tak til dommerne for at lægge et højt niveau, nu hvor der er slutspil. Og til Brønderslev for at skabe en kamp med spænding i.


Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
HerlevPeter Thage1100
BrønderslevTim Jaltoft1100
HerlevLars Iversen1102
HerlevJens Obel1010
HerlevPeter Meincke1010
BrønderslevKim Olesen1012
BrønderslevTorbjørn Selin0002
HerlevRasmus Limschou0002

Kampprotokol
106:30Brønderslev0 - 1(Selvmål)
110:34Brønderslev2 min.Kim Olesen (Ukorrekt slag)
202:53Herlev1 - 1Lars Iversen (Jens Obel)
210:15Herlev2 min.Lars Iversen (Hårdt spil)
308:29Herlev2 - 1Peter Thage (Peter Meincke)
314:38Brønderslev2 min.Torbjørn Selin (Ukorrekt slag)
317:05BrønderslevTimeout
317:46Brønderslev2 - 2(Selvmål)
319:11Herlev2 min.Rasmus Limschou (Spil uden stav)
319:37Brønderslev2 - 3Tim Jaltoft (Kim Olesen)
319:37HerlevTimeout
SÅ STARTER DEN NYE SÆSON:
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
01-10Herre 1 - Lyngby
30-09Hvidovre - U11
24-09Herre 2 - Hvidovre 36 - 5
24-09Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 23 - 7
24-09Dame 1 - Hvidovre2 - 4
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
02-10Dame 1 - Rødovre
08-10Herre 1 - FFK
08-10Herre 2 - Hvidovre 2
08-10U13 - Copenhagen
08-10Herre 3 (Hotboys) - Greve 2
29-10U11 - Rødovre
Denne uges kampe...