Herlev FC 4 - Lyngby Floorball Forening 2
Herre Senior - 9. december 2007 14:00

4 - 4  (2 - 0, 1 - 3, 1 - 1)

Der er simpelthen latterligt få kampe i bredderækkerne i floorball, så er det sagt! Pga holdtrækninger har Herlev 4 "Hotboys" i år 10 - TI - turneringskampe! Dette er cirka halvdelen af det antal kampe man har hvis man deltager med et hold i syvmands-ølfodbold, og i hvert fald meget lavere end stort set alle andre idrætsgrene.

Da Hotboys løb på banen til kampen mod Lyngby søndag 9.december, var det TO MÅNEDER siden vi sidst havde spillet en turneringskamp. Det er helt grundlæggende LANG tid at ha mellem snapsene, og i den konkrete kamp betød det også et Hotboys-hold der helt tydeligt manglede kamptræning.

Hotboys sidder ellers på Lyngby i 1.periode der bliver vundet 2-0, men der burde nok være scoret mindst dobbelt så mange mål.

Ham Ricardo der var landstræner engang og fedtspillets øverste guru sagde meget pladder, men den om at 2-0 var den farligste føring var nok ikke helt ved siden af. Lyngby kommer som drøn og torden i 2.periode, og deres i særklasse bedste spiller Kim "Klisterstav" Spendser scorer hurtigt to gange og bringer balance i regnskabet. Det bliver også 3-2 til Lyngby før Hotboys får hevet én tilbage.

I 3.periode bliver kampen mere og mere intens, og kan vippe til begge sider. Desværre er det Lyngby der får scoringen til 4-3, og da Militær med halvandet minut tilbage bliver smidt i skammekrogen tror de fleste nok at Hotboys igen skal gå fra banen med nederlag. El Zing vil det dog anderledes, og med Hotboys spillende uden målmand, scorer han med 46 sekunder igen, det forløsende mål der sikrer Hotboys det ene point.

På dén baggrund skal Hotboys være glade for det ene point, men kampen burde været lukket og vundet allerede i første periode. Krudtet var tydeligvis sjaskvådt hos mange Hotboys, og det er også svært andet når man næsten ikke kan huske hvornår man senest spillede kamp.

Undtagelserne var - især - målscorerne El Zing og Militær, samt den i Hotboys-sammenhænge debuterende "TE".

Af: Peter Holm