7 - 2  (0 - 0, 2 - 1, 5 - 1)

ÆRGERLIGT NEDERLAG MOD RØDOVRE BULLSHIT

Mandag d.26/11 mødte Herlev Hitmen den røde tyr fra Rødovre.

Reportør/debattør/frisør/massør Sven Hyltemeier var taget den lange vej fra det mondæne 2900 Happiness til det meget mindre mondæne 2610 Slappiness.

Der ventede Herlev Hitmen en hård kamp, da Rødovre Red Bulls sidste år spillede meget på fysikken, men der var god tro til at det skulle lykkedes at hive en sejr med hjem til Herlev.

Kampen startede utrolig tæt og med gode chancer i begge ender. Spillet bølgede hele tide frem og tilbage på det hurtige gulv, men med gode målmandspræstationer for blev perioden uden mål.
Men der blev for Herlev Hitmen side vist rigtig god vilje fighter og troen på sejren var der stadig.

I pausen blev der snakket om at spillet bare skulle forsættes og at man ikke skulle gå med på nogle af Rødovre Red Bulls spillernes svinestreger.

Næste periode starter også tæt, og søreme om det ikke lykkedes Herlev Hitmen at bringe sig foran.
Efter flot kontraspil var det Jesper Bredkjær der på Niels ”Airboss” Rørbæk oplæg kunne hamre den ind bag en chaneløs keeper. Nu var det som om at Herlev Hitmen trak sig længere tilbage på banen, hvilket gav mere spil til Rødovre Red Bulls. Dette udmøntede sig i en scoring til hjemmeholdet, og ved målet var en stærkt spillende Herlev Hitmen keeper Danni Kisum uden skyld. Det skulle også lykkedes Rødovre Red Bulls at bringe sig foran 2-1 inden pause fløjtet.

Pausen blev brugt til at få snakket lidt og der var enighed om at spillet skulle forblive som det var, dog skulle der lægges et større pres.

Dette pres blev dog skæbnesvangert for Herlev Hitmen, der var ikke rigtig noget hoved og hale i presset, så Rødovre Red Bulls kunne spille deres spil – ballon bolde og afslutning. Og deres mission lykkedes, perioden blevet vundet 5-1. Jesper Bredkjær scorede Herlev Hitmen’s enlige mål i perioden, på oplæg fra Steven Knudsen, der for anden kamp i træk kunne bringe sig på point tavlen. Men slutresultatet blev 7-2 til Rødovre Red Bulls.

Det var en skuffet træner Steven Knudsen der mødte pressen med kommentaren: ”Synes vi var et bedre hold, men ja det er ikke altid det går som præsten pisser”.

Af: Sven Hyltemeier