Hvidovre Attack FC - Herlev FC
Dame Senior - 20. oktober 2007 12:30

2 - 3  (0 - 1, 2 - 2, 0 - 0)

Damerne skulle ligesom Herrerne spille mod Hvidovre. En modstander vi efterhånden kender særdeles godt, og som vi - bortset fra et par gange sidste år - har spillet tætte kampe mod.

Denne kamp skulle også vise sig at blive yderst tæt.

Det var et Hvidovre hold som startede med stor boldbesiddelse, men som oftest med boldspil mellem deres egne backs og ud på kanterne. Herlevs spillere lukkede godt af for videre spil. Malou Mejdal i målet havde ikke meget at se til i 1. periode.

Herlev prøver omvendt med hurtige spilvendinger. Og på en af disse får Vibeke Lappok afsluttet godt udfra. Anja Mortensen får bolden styret videre i mål til en pause føring på 0-1.

Hvidovre starter bedst i 2. periode. Vibeke Lappok er uheldig med at rette et indspil i eget net. Senere kan en umarkeret Hvidovrespiller scorer i næsten tomt mål, på en tværpasning.

Herlev benytter lejligheden til at få omrokeret i kæderne, og samtidig kommer Camilla Pedersen på mål, efter Malou kommer uheldig til skade.

Kort efter Hvidovres føringsmål, kan Anja Mortensen ingen få bolden skudt ind bag Hvidovres målkvinde, på assist fra Mette Bidstrup. Et minut senere gør Anja Mortensen det til 2-3, og billedet er pludselig vendt.

I 3. periode forsøger Hvidovre igen at presse på for udligning. Men Herlevs damer kæmper forbilledligt, og kan sørge for at de 3 point forbliver gul/sorte.