Herlev FC - Hafnia FC
Herre Senior - 12. januar 2008 16:15

3 - 7  (2 - 2, 1 - 4, 0 - 1)

Torsdag og lørdag stod Herlev overfor Umbroligaens førerhold i øst Hafnia. Det blev til to opgør med blandede handlinger, dog ikke slutresultatet, der begge gange endte i Hafnias favør.

Første kamp blev spillet sent torsdag aften. Og hverdags aftenkampe plejer ikke at være Herlevs kop te. Herlev kommer ellers hurtigt foran med både 1-0 og 2-0 ved Jesper Frank. Desværre lykkedes det ikke at holde Hafnia fra fadet, så de kunne forholdsvis hurtigt bringe balance i regnskabet inden den første halve periode var spillet. Men ellers var det et klassisk billede, de to mandskaber leverede. Et Hafnia mandskab med stor boldbesiddelse, og Herlev som det afventende hold, der søgte at straffe fejlene hos modstanderne.

2. periode starter med en hurtig scoring til Hafnia, der fra spids vinkel får skovlet bolden ind bag Claes Olsen i målet. En ærgerlig scoring mod Claes som ellers stod en fremragende kamp. Hafnia bringer sig også foran 4-2 i powerplay inden periodens udløb.

Fra 3. periodes start kommer Herlev længere frem på banen for at frembringe spænding om kampens udfald. Det lykkes også for Jesper Frank med sin 3. scoring at bringe fornyet spænding ind i kampen. Men længere når Herlev ikke, og Hafnia kan udbygge forspringet i Umbroligaen. Der i øvrigt ender med en matchstraf til Herlevs træner.

Lørdag skulle det så være tid til revanche.

Begge hold følges godt ad på dagen. Men det er Hafnia der bringer sig i spidsen midtvejs i første periode. Kort efter rammes Esben i målet af udvisning, som Hafnia benytter til at bringe sig foran 2-0. Men på 20 sekunder kan kampen vende igen, da først Frederik Bloch og dernæst Peter Meinche scorer inden for det sidste minut.

De hurtige scoringer fortsætter fra 2. periodes start. Først bringer Hafnia sig foran 3-2, for at se Peter Thage udligne 4 sekunder efter. Og et halvt minut senere kan Hafnia igen bringe sig foran med 1.
Midtvejs i 2. periode gør Hafnia det til 5-3, og da de senere kommer foran 6-3 i powerplay skal Herlev frem på banen.

Herlev forsøger sig langt bedre i dag på Hafnias banehalvdel. Men presset og afslutningerne holder ikke mål med intentionerne. Det vil bare ikke i dag.

Og billedet fortsætter i 3. periode. Der mangler den sidste vilje og koncentration på dagen. Tydeliggjort ved Hafnias ene scoring fra midten i undertal. Herlev bliver lørdag slået med egne midler. Kontraer og powerplay er især udslagsgivende for dagens resultat.

Det er så nu holdet skal vise at de stadig vil være med i kampen om ligaens 2. plads. En plads der stadig kan nås.