Herlev FC - Jægerspris Underducks FC
Dame Senior - 28. september 2007 20:30

1 - 8  (0 - 3, 1 - 5, 0 - 0)

Sent fredag aften skulle Herlevs damehold spille mod Jægerspris Underducks. Noget af en mundfuld at starte sæsonen op med. Når man samtidig må undvære flere spillere, er resultatet næsten givet på forhånd. Det er ikke blevet til meget kamptræning inden, så det skulle blive spændende at se, hvor vi egentlig stod på nuværende tidspunkt. Taktikken var lagt til at fighte det bedste, der var lært, og så når situationen opstod prøve at slå nogle hurtige kontra.

Kampuret havde ikke rundet det første minut før Jægerspris kunne bringe sig foran. En så hurtig scoring kunne hurtigt bringe minder tilbage om sidste sæsons ydmygelse mod samme modstander, men damerne viste kampen igennem, at den situation ville de ikke stå model til en gang til.

På trods af god fight og vilje lykkes det flere gange Jægerspris at spille sig til muligheder, og de kommer da også til pausen med yderligere 2 scoringer i bagagen. I den anden ende bliver Jægerspris målmand kun testet få gange.

2. periode starter som første med en hurtig scoring til Jægerpris. Men blot minuttet senere lykkes det Helle Skov Lund at styre bolden ind til reducering på assist fra Linda da Silva. Senere lykkes det Catja Fritz at komme alene igennem med målmand, og i en presset situation lykkes det hende at komme uden om målmand, men vinklen bliver lidt for spids, og vi må se skuddet ramme ydersiden af målet. Stadig har Jægerpris stor spildominans, og det lykkes dem også at udbygge føringen yderligere 4 gange. Kun flere gode redninger af Camilla i målet gør, at vi går til pausen med stillingen 1-8.

Fra start af 3. periode er Malou Mejdal kommet på mål, og sammen med resten af holdet holdes nullet, selvom det brænder på et par gange. Men ikke flere mål i kampen, selvom Herlev også havde sine chancer i denne periode.

Det var den første kamp, vi spillede i år, og der er rigtig mange gode ting at tage med til de kampe, hvor modstanderne ikke vil være så spildominerende. Men også ting vi stadig skal træne i.