Dame Senior - 17. februar 2007 14:45

0 - 7  (0 - 2, 0 - 2, 0 - 3)

SEJR OVER LYNGBY!

Meget stod på spil i weekendens opgør mod Lyngby. Et enkelt point ville med meget stor sandsynlighed betyde, at damerne for første gang i klubbens historie ville kvalificere sig til slutspillet. Og netop denne viden havde tydeligt sat sine spor hos flertallet af spillerne under opvarmningen. Men der er kun et at gøre, og det er at arbejde sig ud af den nervøsitet.
Lyngby har også stadig en 5. plads at kæmpe form og med sidste kamp in mente, var vi klar over, det ville blive en svær kamp.

1. periode starter også nervøst fra begge sider. Men til damernes forsvar skal det siges, at det er en fornøjelse at se, hvordan de arbejder i det defensive og stort set holder Lyngby væk fra chancer gennem hele perioden. Oppe foran bliver det til en del skudforsøg, men målet er svært at ramme på dagen. Mod slutningen af perioden rammes Lyngby af en udvisning, og selvom bolden køres godt rundt, og hjemvendte Carina Olsson har et par spæde forsøg, bliver det på et frislag i power play, at kampen åbnes. Bidder finder position, og Tine Ingvardsen spiller bolden, og så kan Bidder se bolden smutte ind bag Lyngbys keeper.

30 sekunder senere har Helle Skov husket på ugens træning og søgt den direkte vej på mål, og i 2 omgange kan hun smække bolden ind til hendes første sæsonscoring. Dette giver samtidig en forløsende pauseføring.

Fra 2. periodes start er det da også tydeligt at se, at det er os, der er ovenpå. Bolden spilles fornuftigt rundt, og der holdes godt i den, selvom man er presset, hvilket resulterer i en del frislag, som der desværre ikke kommer så meget ud af. Til gengæld lykkes det Carina Olsson og Trine Hansen at kombinere hurtigt sammen, hvorefter Trine uden tøven sætter bolden i nettet til 3.0. Herlev holder godt fast i spillet og arbejder godt i det defensive, hvilket medfører, at Lyngby ikke har et forsøg på mål i denne periode.

Mod slutningen af perioden rammes Lyngby endnu engang af udvisning. Her finder Helle Skov bag mål Carina Olsson, som fra spids vinkel kan trække bolden over i modsatte side til pauseføring 4-0.

Lyngby kommer endnu højere op fra 3. periodes start, men stadig er det Herlev, der har momentum. Efter godt 8 minutter gør Carina Olsson kunststykket efter fra 4-0 målet, og på assist fra Trine bag mål, trækker hun bolden i modsatte side af målet til 5-0. 2 minutter senere spiller Mille Rabøl bolden til Tine Ingvardsen, som kan trække bolden ind mellem ven og fjender til 6-0. Slutteligt kan Cecilie sørge for kampens slutresultat til 7-0 på assist fra Bidder.

2 powerplay mål, 7 scoringer, nullet holdt i den anden ende, en slutspilsplads, der kræver mirakler for at glippe. Ikke underligt at champagnepropperne sprang i omklædningsrummet efter kampen.