Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U 15
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

FK Jyderup Farmers - Herlev FC 2
Herre Senior - 16. september 2018 12:00

Resultat
6 - 4  (1 - 1, 3 - 3, 2 - 0)

Kampreferat
Så skulle der skydes gang i en ny sæson for Herlevs fineste. Og dette med en lang udebanetur til Jyderup. Vi har efterhånden spillet en del kampe mod netop Jyderup, og de fleste er tætte opgør. Det blev det også i dag. Lige over to kæder var mødt op til kamp, og vi håber at Tiger har fundet sine nøgler og rejsekort. Sejt at Tiger holder stilen med at melde afbud meget tidligt om morgenen på kampdagen. Vi havde hentet forstærkning ind i form af Anders fra ungdommen. Han skulle hjælpe til i målet, og dette var en god beslutning. Han spillede rigtig godt. Men kampen skulle i gang, og dagens ensomme dommer fløjtede kampen i gang.

1. periode var lidt rodet. Der var lidt uskarpe pasninger i begge ender af banen. Men vi kom frem til en del skud. Og cirka midt i perioden kom sæsonens første mål. John John sender bolden ind tæt på stolpen, og Hotboys er i gang. Desværre så vil Jyderup også være med, og få minutter senere er der udlignet. Vel egentligt fair nok set på spil og chancer. En udvisning til Torden sidst i perioden var lidt uheldig. Han røg ud for gentagne slag, men tror ikke han selv ramte modstanderen. Men det var åbenbart Torden, der skulle først på bisselisten. Vi holdt stand i boxplay og 1. p. sluttede 1-1.

2. periode skulle blive lidt mere fyldt af mål i begge ender. De kommer først på tavlen, men Snerleone svarer hurtigt igen. En flot dribling tæt under mål gør forarbejdet på et flot mål af Snerle. Men igen svarer Jyderup igen og bringer sig i front. Og igen kommer vi tilbage med endnu en pind af John John. Der var masser af gode chancer i begge ender, men begge målmænd havde også tænkt sig at spille med. Det var to super gode præstationer af holdenes bagerste mand. Både Farmers og vores gæstemålmand i Anders stod en brandkamp. Anders holdt os inde i kampen, og ligeså med deres målmand. En sjov periode at spille. Men så fik vi endnu en udvisning. Coretto stoppede en farmer for hårdt og røg ud. Boxplay igen. John John, Militær og Neubert som var i deres angrebskæde gik på banen. Og sørme om ikke Hotboys fik scoret et undertalsmål. Og hvem ellers end Neubert. John John løber frem med bolden, og Neubert tænker han vil følge med til en evt. returbold. Og det var lige det, der skete. Torden kommenterede det tørt fra bænken af, og Neubert udførte det. En retur tæt under mål blev slået ind af Neubert. Super godt mål. Neubert spillede en drøngod kamp i dag. Og helt fortjent at det blev belønnet med et mål. Desværre ville Jyderup holde kampen tæt og de udlignede igen kort før sidste pause.

3. periode startede og var helt åben. Gode chancer i begge ender. Godt målmandsspil i begge ender. Meeen desværre får de det første mål. En retur hopper meget uheldigt ud til deres spiller, som kan lægge den ind i kassen bag en chanceløs Anders. Øv. Men der var masser af tid tilbage, så det var bare at køre på. Desværre får de endnu et lidt heldigt mål. Bolden hoppede bare ikke vores vej i disse minutter. Ret uheldigt mål set med Herlev øjne, og det blev for meget for Theis. I frustrationer over deres mål, smadre han sin stav ind i målet. Staven knækker og Theis får 2+10 min. Så var der ikke mere spilletid til ham i denne kamp. Men vi pressede stadig på. Masser af chancer og gode skud. Men deres målmand havde den ene mirakelredning efter den anden. Vi skød og skød, men det var ikke til at få flere mål. Tiden løb ud, og selv om man laver mange stolpeskud tæller det ikke for mål.

6-4 stod der på tavlen, og desværre fik vi ikke point med hjem fra Jyderup. Hvis den var blevet uafgjort var det måske fortjent på spil og chancer, men det gik ikke vores vej denne søndag.

Tillykke til Farmers med den flotte sejr. Stor kamp af jeres målmand holdt os fra at få point. Men det var nu godt at få skudt sæsonen i gang.
Stjerner fra kampe skal vi jo også have, og de er blevet som følger.

1*. Anders ”Supporterne” Christiansen.
Super keeper. (Anders stod en brandkamp for Hotboys i dag. Der var mange gode redninger og masser af gode udkast. Det var en fornøjelse at spille kamp med dig i målet).
A tough guy. (Anders fik flere hårde tacklinger i dagens kamp. Jyderup spillede meget hårdt mod Anders og løb flere gange direkte ind i ham. Man skulle endda have annulleret et mål i mine øjne, men Anders stod fast. Selv med hårde slag over fingrene spillede Anders tappert videre. Flere korte pauser var nok til at han var klar igen. Sejt gået Anders).
God support. (Sammen med Anders var der andre supportere med til kampen. Der var over 10 som havde taget turen med vest på. Tusind tak for denne støtte. Den største tak skal dog lyde til Anders for en super kamp i målet, men I andre skal også nævnes. Tak, tak, tak for super opbakning).
Kanon kamp af Anders.

2*. Kim ”Neubert” Neubert.
Godt mål. (Neubert lavede et super mål i undertal. Han vurderede og satsede på, at han kunne nå returen på John Johns skud, og det kunne han sgu. Godt løbet med frem gamle dreng).
Super kamp. (Neubert spillede en af sine bedste kampe for Hotboys. Han fik fat i bolden i deres opspil. Han fik afleveret bolden godt videre. Han havde flere gode skud. Overliggeren stoppede desværre det ene af dem. Han løb godt sammen med Militær og John John. De fandt hinanden godt. Smukt spillet Neubert).
Man of the Match. (Neubert vandt i et tæt opløb med målmand Anders titlen som MOM. Det var tydeligt, at Neubert havde det som køer, der bliver lukket på græs om foråret. Der blev sprunget rundt, arme og ben fløj i alle retninger, bolde hoppede, stave viftede omkring, og Neubert smed om sig med lækkerier til højre og venstre. Også selv om han ikke helt vidste hvilken som var højre og venstre i opvarmningen).
Kanon kamp af Neubert. Stærkt.

3*. Kristian ”Snerle” Snerle.
Lækker pind. (Snerle lavede en smuk pind i dagens kamp. Han fik fat i bolden tæt under mål, trak bolden til modsatte side, og lagde den ind bag en chanceløs målmand. Klasse kasse af Snerleone).
Funny guy. (Da kampen skulle til at starte, og boldene skulle ud af banen, kom en lille fiks bemærkning ”Husk vi er på udebane, så spred boldene så godt som muligt”. Super tarvelig - men ganske morsom kommentar).
I må godt kæmpe. (I pausen kom der endnu en observation fra Snerle. Han tog ordet og sagde ”Nu skal vi lige kæmpe alt hvad vi har. Jeg har ikke kondien, men I giver den bare gas”. Med andre ord, I må godt kæmpe røven ud af bukserne, men jeg magter det ikke. Ærlig snak fra en politisk figur på Hotboys. Det er snart valgkamp!!!!).
God kamp Snerle.

Tillykke til alle sammen.

Smukt med alle de dejlige supportere på lægterne. Og lækkert at komme i gang igen. Det var sgu en godkendt indsats de herrer. Vi skal nok snuppe points på hjemmebane. Nu er der blot en uge til næste kamp, som er på udebane i Greve. Det lugter af, at vi skal have vores første points med hjem derfra. Så mød op og spil som Neubert, så skal det hele nok gå.

Capi out.

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
JyderupLasse Oversø3300
JyderupDaniel Lund3120
HerlevJohn Jensen2200
HerlevKim Neubert1100
JyderupKasper Pedersen1100
JyderupBenjamin Binau1100
HerlevKristian Snerle1100
HerlevLaus Jensen1010
JyderupRasmus Madsen1010
JyderupAndreas Jannerup1010
HerlevChristian Nyholt1010
HerlevKenneth Coretto0002
HerlevRasmus Nielsen0002
HerlevTheis Scott Hansson00012

Kampprotokol
108:17Herlev0 - 1John Jensen (Christian Nyholt)
111:27Jyderup1 - 1Lasse Oversø (Daniel Lund)
118:03Herlev2 min.Rasmus Nielsen (Ukorrekt slag)
201:11Jyderup2 - 1Lasse Oversø
205:49Herlev2 - 2Kristian Snerle (Laus Jensen)
208:06Jyderup3 - 2Daniel Lund
211:19Herlev3 - 3John Jensen
213:00Herlev2 min.Kenneth Coretto (Hårdt spil)
213:37Herlev3 - 4Kim Neubert
218:11Jyderup4 - 4Benjamin Binau (Rasmus Madsen)
306:46Jyderup5 - 4Lasse Oversø (Andreas Jannerup)
307:34Jyderup6 - 4Kasper Pedersen (Daniel Lund)
307:34Herlev2+10 min.Theis Scott Hansson (Dårlig opførsel)
317:00HerlevTimeout
VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe