Herlev FC - Helsingør FT 2
Dame Senior - 3. februar 2019 16:30

7 - 2  (3 - 0, 2 - 1, 2 - 1)

Den 3. februar skulle vi spille en sen eftermiddags kamp imod Helsingør. Med 5-5 i bagagen mod Jyderup, var selvtilliden i top blandt alle. Vi troede på, at vi kunne få en sejr i dagens kamp. Vi skulle dog inden kampen holde 1 min stilhed, da Helsingørs træner tidligere på ugen var gået bort. Stor respekt til Helsingør for at stille op til dagens kamp.

Nu kunne kampen gå i gang og vi følte os klar til kampen. Der skulle dog hellere ikke gå mere end 33 sekunder og første angreb før vi kom foran, på mål af Carina med assist fra Merethe. Sådan så var vi i gang. Et par minutter senere var der igen Carina som fandt vej til netmaskerne med et slagskud, som blev assisteret af Fie. Wow, hvilken start på kampen. Jeg tror vores start også skyldes, at Helsingør stadigvæk var lidt rørte efter der var holdt 1 min stilhed og lige skulle ryste det af sig. De begyndte i hvert fald efter ca. 10 min spil, at få lidt spil, selvom det var Herlev som var mest på bolden og med klart flest chancer. Vi sluttede perioden af med en føring på 3-0, denne gang med mål af Anja som kom fri i slottet og score på flottest vis. Sådan Anja, tillykke med første mål for Herlev. Hun blev assisteret af Laura aka ”Duracell”.

Med 3-0 ved pause, var der virkelig optimisme på holdet. I dag skulle være dagen vi skulle vinde. Vi startede som lyn og torden endnu engang og kun 20 sekunder inde i perioden scorede vi til stillingen 4-0 på mål af Carina og assist af Maria. Dog svarede Helsingør hurtigt tilbage til stillingen 4-1. 10 sekunder senere kom vi i Power Play, vi fik det dog aldrig op og køre, da det bliver for febrilsk. Skidt pyt, videre! Og det er i tiden 11.33 min i anden periode at Mia losser til bolden og ind kom den. Hun blev assisteret af Carina. Herefter blev det hele lidt nervøst og vi prøvede at spille lidt for hurtigt, i forhold til det vi på nuværende tidspunkt kan. I denne periode fik Helsingør flere chancer og det er kun en velspillede Siri i målet som sørgede for at de ikke fik reduceret. Perioden endte med at vi førte 5-1. Sådan og hvor er det skønt, med så få mål imod os.

Sidste periode skulle nu i gang og igen kom vi hurtigt og bedst fra start. I tiden 1.49 min scorede Carina igen, med assist fra Line. Kort efter var det Merethe som vælger at skyde fra vinkel -30 grader. Hun ramte deres keeper og ind gik bolden. Sådan Merethe og stort tillykke med første mål for Herlev. Fortjent efter flere gode chancer kampen igennem. Vi sad det meste af tredje periode på kampen, dog er det Helsingør som sluttede målfesten af med en kasse, kort før kampen sluttede.

Vi vinder kampen med hele 7-2. SÅDAN piger, så skete det. Vi kom, vi så, vi vandt.

Selvom alle leverede en fantastisk indsats, er der tre personer som lige skal have et par stjerner med på vejen.

3 stjerner går fuld fortjent til Merethe. Hun har flere store chancer i kampen, derudover havde hun et godt overblik og spillede bolden godt rundt. Hun var fantastisk foran mål og dækkede godt for udsynet af modstanderens keeper. Derudover scorede hun sit første mål, ikke mange har score fra vinkel -30 grader, så det kan betale sig at tro på at man kan score.

2 stjerner går til Sofie. Hendes defensive er som jeg har skrevet før fantastisk. Meget få angriber kommer forbi hende, når hun giver sig. Derudover har hun flere super returløb i kampen, som får stoppet Helsingør for flere kontrachancer.

1 stjerne går til Siri i målet. Hun stod sin til dato bedste kamp, efter min optik. Meget få fejl og flere gode udkast, gjorde at vi kunne vinde kampen. Sådan Siri forsæt denne stil.

Til sidst vil jeg gerne takke Helsingør for at stille op til kampen, på trods af omstændighederne. Jeg vil også gerne takke holdet for en fantastisk fight. Derudover stor tak til alle fremmødte tilskuere, for støtten.

Hvem var det, der vandt i dag? Det var dem fra HERLEV af…. HEY HEY HEY!!!

Af: Carina Selmer Nyholt