Uvelse Undertakers Floorball Club - Herlev FC 2
Herre Senior - 30. november 2017 20:30

4 - 8  (2 - 2, 0 - 3, 2 - 3)

Kampen mellem Uvelse FC og Herlev Hotboys torsdag d. 30/11-17

Så var det blevet tid en kamp som nærmer sig en tradition. En sen aftenkamp mod Uvelse. Vi har spillet mod dem mange sæsoner, og det plejer at være tætte kampe. Og med kampstart 20:30 en hverdags aften, så er det sgu flot at der næsten var 3 kæder af friske Hotboys til start, så der var håb om et godt resultat. Og det til trods for at Snerle havde meldt sin ankomst. Stemningen var god og de fleste var mødt omklædt op til tiden. Det gør altså bare at vi får en bedre opvarmning. Og det er sgu meget rart at være klar ved kampstart.

Meeeeen som så tit, så var vi åbenbart ikke klar. Allerede efter 45 sekunder er vi bagud. Tak for det, Jens Obel. Pis. Jeg bliver fanget mellem 2 modstandere og lige da jeg flytter mig fra den ene til den anden, ligger de afleveringen og Erland er prisgivet. Skod. Men vi fik et wakeup call og vi var jo heller ikke kommet for at spille 0-0. Og det skulle vise sig at blive en meget målrig kamp. Chili Laus fik udlignet efter blot 4 minutter, og vi var med igen. Og det med de tætte kamp fra tidligere var også gældende i denne periode. Den slutter 2-2 med masser af chancer i begge ender og de 2 målmænd havde en travl dag på kontoret. Vi fik snakket lidt taktik i pausen og det virkede sgu.

Fra starten af 2 periode sad vi meget bedre på deres skudstærke angribere. Og når selv Snerle får scoret, så er det svært at være utilfreds. Militær og Laus følger trop og vi vinder 2 periode 3-0. Den sad vi sgu på. Både offensivt og defensivt. Det var ikke mange fejl der blev begået af Hotboys i denne periode.

God karma i sidste pause, og med budskabet om at fortsat at køre på. Og det gjorde vi så. Militær og Elzing sætter hver en pind. 7-2 og Uvelse tager timeout. Hotboys har scoret 5 mål i træk og Uvelse er ved at miste kampen. Men vi spiller disciplineret i forsvaret og de får ikke bolden forbi Erland. Og som tiden går får vores debut spiller Leholk sgu også lavet et debutmål. 8-2 til Hotboys med 8 minutter igen burde ikke kunne gå galt.

Men vi er Hotboys og sætter standarder. Og med 2 hurtige mål, får de rystet os lidt. Men trods de skruer bissen på og spiller hårdt i de sidste minutter, får de ikke noget ud af det. Hotboys vinder 8-4 og der bliver råbt godt til i målet efter kampen. Sådan drenge. En fuldt fortjent sejr med masser af Hotte mål. Dejligt. Og nogle stjerner fra kampen skal vi selvfølgelig også have og de er blevet som følger…..

1*. Christian ” Militær ” Nyholt.
Goalgetter. ( Militær har scoret 4 mål i de sidste par kampe. Det er sgu lækkert med en spiller der bare laver mål hver kamp. Og så er ham og John John lige på mål scorer listen. Og med Chili Laus lige i hælene bliver det en tæt affære i år.).
Rolig Militær. ( Militær fik ingen udvisning trods at der flere gange var optræk til det. Slag på stav og hårde taklinger, gjorde at Militær lige skulle tælle til 10 en gang eller 5. Men han holdt hovedet koldt og det var sgu godt. Du hjælper holdet mere inde på banen end i boksen.).
Sine egne fans. ( Militær havde taget familien med trods det sene tidspunkt. Der blev heppet trofast af sønnen Jacob på sin far. ”Far, Far, Far, Far.” Også selv om han ikke var på banen. J Tak for støtten til familien Militær.).
Lækker kamp af Militær.

2*. Steffen ” Leholk ” Leholk.
Debut kamp. ( Steff var med for første gang i floorball verdenens smukkeste spillertrøje. Og den klædte ham sgu. Dejligt med en spiller som syntes at en Jægermeister før kamp er et godt tiltag.).
Debut mål. ( Leholk fik efter overliggerskud og masser af store chancer, endelig scoret sit første mål for Hotboys. En lettelse for hele kæden og fuldt fortjent.).
Teamplayer. ( Der var en del kommunikation mellem backer og angribere i dagens kamp. Det er jo super. Men det var sgu flot defensivt arbejde af Leholk, da han trak helt ned i hjørnnet med sin modstander flere gange gennem kampen, da vi backer var optaget af andre modstandere. Dette bevirkede at Uvelse ikke kunne komme fri til skud. Stærkt arbejde Steffen.).
Super kamp.

3*. Jesper ” Morfar ” Bærensen.
God vilje. ( Morfar havde mange nærkampe. Men han ville bare have bolden og så fik han den sgu. En super vilje til at få fat i bolden. Han var måske lidt træt når han skulle til skift, men det er sgu også sådan det skal være.).
Gode løb. ( Morfar havde flere af sine kendte løb frem ad banen, for at brage et skud af sted mod deres mål. Desværre så ramte han ikke inden for rammen i dag, men bare kør på. Det er super med de farlige fremløb.).
En hård fyr. ( Morfar havde også mange fysiske kampe med modstanderne. Der blevet skubbet og kæmpet godt, men trods nogle hårde taklinger og blå mærker, spillede han videre uden at pive. En såkaldt badass! ).
God kamp Morfar.

Tillykke til alle 3.

Super kamp af alle Hotboys i aftenens kamp. Erland stod rigtig godt. Backerne spillede fornuftigt og angriberne fik skudt godt på mål. Godt gået drenge. At Tigerlilly fik et fur kort før tid var ærgerligt. Dommerne så kun frustrationen og Tiger blev dagens bisse med 2 min. Men håber armen har det godt igen.

Masser af flotte mål og en velfungerende defensiv er overskrifterne i denne kamp. Og det er jo ikke dårligt. Så lad os tage det meste med til Hotboys Dome på mandag, hvor næste kamp allerede skal finde sted for Herlevs fineste. Greve kommer på besøg i vores træningstid, og de skal da ikke have nogle point med sig hjem. Så kom op og støt Hotboys. Vi giver indgangen.