Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

Herlev FC 2 - PI-København Floorball
Herre Senior - 12. november 2017 15:00

Resultat
3 - 5  (0 - 3, 1 - 1, 2 - 1)

Kampreferat
Så var det allerede blevet tid til returopgør mod politiet. Der er hold vi ikke har mødt endnu, men kalenderen ville at vi skulle være hurtigt overstået med politiet i denne sæson. Den første kamp endte med Hotboys sejr, efter noget af en rutsjetur. Første opgør startede med at vi kom bagud med 4-0. Så spillede vi 2 periode uafgjort og vandt den sidste. En tæt kamp som gav en snæver sejr til Hotboys. Men som Torden sagde under taktikken. Lad nu være med at komme bagud 4-0. Meeen han skal sgu ikke bestemme det hele. Så derfor gik det således at de førte 4-0 i starten af 2. periode. Hovsa. Vi havde masser af chancer, men ind ville bolden ikke. Men så tog fanden ved Ronni Rødovre. Han trækker ind foran mål med en power og en vilje som de ikke kunne modstå, og sætter bolden sikkert ind bag deres hårdt kæmpende målmand. Super mål af Ronni og Hotboys var på tavlen. Vi spiller os mere frem ad banen, men det bliver ikke til mere i 2. periode.

Så har vi tabt første og spillet uafgjort i 2. periode. Nu manglede vi bare at vinde den 3, så var det en tro kopi af første opgør. Men vi var stadig bagud med 3 mål, og nu skulle den altså ind, hvis vi skulle have point med fra dagens kamp. 3. periode bliver tæt som de forrige. Men vi kommer til store chancer og kampen er ikke lukket. Desværre scorer de igen og nu ser det svært ud. Vi giver ikke op, men kan samtidig ikke få bolden ind. God opbakning på lægterne gør at vi kæmper med alt vi har. Og midtvejs i perioden kommer endnu en forløsning. John John scorer og giver lidt håb. Lidt udvisninger til begge hold gør at Hotboys scorer i noget så sjældent som i et powerplay. Vi er kun bagud med 2, men tiden arbejder imod os. Politiet kæmper og vi når desværre ikke at score flere mål. Kampen slutter 3-5 til politiet. Øv. Men vi havde chancer til mere og med lidt mere skarphed foran mål, var den blevet helt lige.

Men 2 kampe spillet med samme periode resultat i begge kampe. Taber 1 periode. Uafgjort i anden og vinder i 3. Men at vi kommer bagud med 4 mål i begge kampe er sgu for dumt. Vi må være klar fra starten af kampene. Men fortjent med en sejr til hvert af holdene i denne sæson.

Stjerner fra dagens kamp skal vi selvfølgelig have og de er blevet som følger.

1*. Peter ”Holm” Holm.
Bundsolid. (Det er sjældent at nogen spiller alle 60 minutter uden fejl. Men jeg tror faktisk at Holm gjorde det i dag. Jeg lagde ikke mærke til nogen kiksere i hvert fald. Stærkt Holm).
Nul mål imod. (Holm var blevet forfremmet til back i dagens kamp. Og han gjorde det som sagt godt. Og med en svær modstander er det sgu flot at holde nullet i en kamp. Men mens Holm var på banen blev der ikke scoret mod Hotboys. Det er sgu en god statistik for en back).
MOM. (Holm blev efterfølgende fuldt fortjent valgt til Man Of the Match. Der var stemmer på flere forskellige, men Holm løb med klart flest og blev fortjent kåret i badet).
Tillykke med den flotte kamp.

2*. Kenneth ”4 sekunder” Widén.
Godt overblik. (Widén havde et godt øje til de andre Hotboys, og det resulterede i masser af flotte afleveringer. Der blev både afleveret frem og tilbage af banen med stor præcision).
Humørspreder. (Når Hotboys er bagud med 4 mål, er det vigtig med det gode humør. Og det havde Widén. Selv når det så skidt ud, fik han et smil på læberne hos os andre Hotboys, med platte vigtigheder, eller skarpe iagttagelser. Morsomt var det i hvert fald).
En Tough Guy. (Widén fik som resten af vores angribere en hård medfart gennem hele kampen. Politiet var ikke kommet for at trække sig fra tacklinger. Men man må jo sådan set ikke tackle i floorball, men det havde de heller ikke tænkt sig at droppe. Med få minutter igen, bliver en af deres spillere sur og løber tværs gennem Widén. En klar svinestreg, som ikke hører hjemme i floorball. Widén slog sig og måtte udgå af kampen. Men han holdt sgu hovedet koldt, og fik ingen gengældsudvisning. Godt Widén. Ærgerligt at modstanderen ikke kunne styre sig, men sejt gået at tage skraldet med oprejst pande. Håber du snart er tilbage på banen igen).
God kamp af Widén.

3*. Supporterne.
Masser af Hotboys. (At vi var over 2 kæder til kamp var en god ting. Men at der også sad hele 4 Hotboys på tilskuerpladserne, var sgu fedt. Bevares i er smukkest i trøjen inde på banen, men fedt i kom forbi og hilste på os svedige drenge).
Masser familie. (Der var også masser af familie til stede, og det varmer og giver altså bare ekstra energi, når der er en god opbakning fra jer. Så tusind tak for det).
Masser af tilråb. (Der var også masser af lyd fra tilskuerne i dagens kamp. Ikke mindst fra Popo. Han var i sin sædvanlige beskytterrolle. Også selv om han ikke spillede kampen, var han meget omsorgsfuld for sine Hotboys kammeraters ve og vel. Så meget at flere af modstanderne fik ødelagt deres spil. De kunne sgu ikke lide at høre sandheden fra en stor mand som Popo. Men det kunne de ikke vælge at undgå. Popo var til stede og alle i hallen vidste det. Tak for god support gamle dreng).
Tak til jer alle for støtten. Men til jer Hotboys, så er i altså lækrest inde på banen sammen med os andre.

Tillykke til alle.

Dagens detalje står jeg nok selv for. Jeg tæmmer en høj bold med brystet. Bolden skal skydes væk fra gulvet, men jeg vælger at stikke mit eget blad ind under min fod. Dette resulterer i et meget elegant styrt, hvor jeg halvt går i split, og ligger fint på ryggen efter mit ekvilibristiske indslag. Et fint selv-provokeret styrt som sender tankerne tilbage på gamle dage og på Neubert. Det er ikke alle som kan tage sig selv ud på den måde, men vi er heldigvis nogle få som stadig har disse talenter. Tak for de fine tilråb og klapsalverne til Popo og Maes. Fuck jer!

Men ingen point til Hotboys kontoen i denne kamp, så det må blive på lørdag i Hvidovre, hvor sæsonens første møde mod dem skal finde sted. Så kom frisk og støt Herlevs fineste i aktion. Jeg tror sgu der ligger nogle points til Hotboys og venter i den kamp.

Capi out.

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
PI-KøbenhavnPI-København10554
HerlevLaus Jensen1100
HerlevRonni Jensen1100
HerlevJohn Jensen1100
HerlevKristian Snerle1010
HerlevChristian Nyholt1012

Kampprotokol
107:17PI-København0 - 1PI-København (PI-København)
112:39PI-København0 - 2PI-København (PI-København)
116:50PI-København0 - 3PI-København (PI-København)
208:11PI-København0 - 4PI-København (PI-København)
211:58Herlev1 - 4Ronni Jensen
303:16PI-København1 - 5PI-København (PI-København)
310:09PI-København2 min.PI-København (Hårdt spil)
312:02Herlev2 - 5John Jensen (Christian Nyholt)
314:33PI-København2 min.PI-København (Ukorrekt slag)
317:15Herlev2 min.Christian Nyholt (Obstruktion)
317:15HerlevTimeout
318:51Herlev3 - 5Laus Jensen (Kristian Snerle)
SÅ STARTER DEN NYE SÆSON:
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
01-10Herre 1 - Lyngby
30-09Hvidovre - U11
24-09Herre 2 - Hvidovre 36 - 5
24-09Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 23 - 7
24-09Dame 1 - Hvidovre2 - 4
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
02-10Dame 1 - Rødovre
08-10Herre 1 - FFK
08-10Herre 2 - Hvidovre 2
08-10U13 - Copenhagen
08-10Herre 3 (Hotboys) - Greve 2
29-10U11 - Rødovre
Denne uges kampe...