Herlev FC 2 - PI-København Floorball
Herre Senior - 29. januar 2017 14:30

4 - 11  (1 - 3, 2 - 4, 1 - 4)

Så var det blevet tid til returopgør mod Politiets raske svende. Vi vandt det første møde, så det var politiet som havde en revanche til gode. Der havde ganske få timer forinden kampstart været Hotboys julefrokost, og det skulle vise sig at være en udfordring. De fleste var meget trætte og ikke så imponerede over udsigten til en kold Jägermeister. Men efter en stille opvarmning og en skål med masser af host og øv lyde var vi så klar, som vi nu kunne blive til at spille kamp.

1. periode startede hårdt for os hotte drenge. Der var ikke fart i benene, og afleveringer og skud var nærmest ikke til stede. Så efter 10 minutter var Hotboys bagud med 0-3. Det virkede meget svært på dette tidspunkt. Ingen var sure, men blot trætte og lettere ugidelige. Men midt i mørket var der én blandt de hotte drenge, som ikke havde været til julefrokost. John John var desværre forhindret i at deltage, så det var naturligt, at han måtte tage teten i kampen. Og det gjorde han. Med få minutter tilbage af 1. periode, gav han lidt liv til Hotboys med sin reducering til 1-3. Det var samtidig det sidste mål i den periode. En velkommen pause blev forbigået i stilhed. Alle var flade.

2. periode gav mere liv til Hotboys. John John lavede sit andet mål i kampen, og vi var kun efter med en enkelt pind. Desværre gik der blot 10 sekunder efter John’s scoring, før politiet igen havde fået bolden ind bag Erland i målet. Fandens. Med flade batterier hos Hotboys, ramte deres scoringer bare lidt hårdere end de plejer. Og da de igen lagde yderligere afstand, så det svært ud. De havde tydeligt mere energi end Hotboys. Men John John kæmpede stadig sin 1-mands-kamp og fik lavet sit 3. mål. Men igen fulgte 2 politi scoringer. Bagud 3-7 med en scoring til modstanderne i sidste sekund af perioden, trak humøret lidt ned. Især på John John’s vegne. Han spillede godt, mens vi andre på ingen måde overpræsterede. Men nu var der da kun 20 minutter tilbage, og der var lidt lys for enden af tunnelen.

3. periode skulle bare overleves, og da John John minsandten scorede sit 4 mål, kom der faktisk lidt god stemning på bænken igen. Men perioden var stadig lang, og denne gang scorede politiet ikke bare 2 gange efter en af John John’s scoringer. Men hele 4 gange. Bagud med 4-11 tog vi en timeout. Ikke for at vende kampen, men for lige at få lidt humør på i de sidste minutter. Det lykkedes faktisk, og som når vi vinder med godt humør, så tabte vi denne kamp med et træt smil på læben. Ærgerlige og helt flade var der selvfølgelig øl i omklædningen. Og den skulle vi nok have taget noget før. For langt over halvdelen af de herre Hotboys, fik en noget mere frisk kulør i kinderne efter en reparationsbajer. En afstemning om kampen spiller, bragte humøret endnu mere i vejret. John John og Widén havnede i en omafstemning med en noget overraskende andenplads til Tigerlilly. Typisk høj klasse af Hotboys. Alle ser godt ud, men fatter ingenting. En af de mange Hotboys dyder. Men tillykke til Widén for den fine titel for anden kamp i træk. Dette betyder, at det er holdet som giver omgang. Så Hotboys kassen må ud og investere i en ramme pils til næste kamp.

Men stjerner fra en meget lang kamp skal vi da have, og de er blevet som følger...

1*. Jesper ”Morfar” Bærensen.
En weekend for holdet. (Morfar var som altid klar til Hotboys fest. Han spiller måske ikke så mange kampe på en sæson, men er der fest, så er han klar. Sov hos de gamle, da han havde en sektjans før vores egen kamp. Spillede en frygtelig kamp sammen med os andre. Men sluttede træt med højt humør. Det er Hotboys materiale).
Godt at hygge en weekend med dig gamle dreng.

2*. Allan ”Erland” Nordlunde Hjort.
En laaaaang kamp. (Erland havde også været på vulkaner aftenen før, så jeg tror han svedte mere end normalt i sin målmandsdragt. Og da han mildt sagt ikke fik hjælp af os backer i dagens kamp, fik han mere travlt, end han havde håbet på. Og at skulle tage bolden ud bag sig selv 11 gange i en kamp, må ikke være sjovt. Men vi ved alle, at han måske kunne have taget et par af målene på en god dag. Men da resten af holdet havde en offday, så var det måske meget passende at vores bagerste skanse også tog en slapper. Kom igen Allan).
Du er stadig vores 1. keeper. :-)

3*. John ”John John” Just Jensen.
Vores målmager. (John John scorede måske nok 4 mål I dagens kamp. Helt fantastisk. Men i kampen før scorede han også 2 mål som den eneste Hotboy. Og kampen før det, scorede han de 3 sidste mål for Hotboys. En decideret målmager må alle vidst acceptere, er det rette ord. John John har altså scoret de sidste 9 mål som Hotboys har scoret. WOW. Det må være en rekord. En utrolig skarp målnæse, som selvfølgelig er blevet krydret med nogle gode assister, men det ser svært ud, hvem der skal ryste ham fra tronen som årets topscorer. Flot, Flot, Flot er alt jeg kan sige til dette).
Godt at du kan holde vores målscoring i gang, når alle vi andre lige holder en pause.

Tillykke til alle 3.

Nu er der så en uges pause før vi skal op på hesten igen. Efter at have lukket over 8 mål ind i snit i de sidste 3 kampe. 25 stk. Så må vi rykke tættere sammen og hjælpe Allan i målet. Og måske give John John lidt hjælp oppe foran. Så skal vi nok komme tilbage til 3 points til Hotboys. Og det sker på søndag. Tror alle Hotboys er klar på at rette op på disse knap så prangende resultater. Så kom forbi og se returopgøret mod Jyderup, som endte uafgjort 5-5 i sæsonens første møde. Men nu skal vi have en sejr...