Holbæk Bombers - Herlev FC 2
Herre Senior - 22. januar 2017 14:00

8 - 3  (1 - 1, 5 - 0, 2 - 2)

DYR 2.PERIODE I HOLBÆK!

Så var det blevet tid til sæsonens sidste møde med Holbæk Bombers. Vi vandt første kamp efter en tæt affære med 5-4. Vi var ellers bagud med 2 mål flere gange i det første opgør, men vi fik trukket stikket hjem i løbet af den sidste periode, som vi vandt 3-0.

Så det lignede en tæt kamp på papiret. Og det blev en tæt kamp i 2 perioder. Første periode sluttede 1-1 efter en pind af John John. Men i løbet af 2 dårlige minutter af 2 periode, fik Holbæk scoret 3 mål. Og de lavede sågar 2 mere i den periode. Øv. Der var intet som virkede for Hotboys i den periode. Men da Hotboys var godt trætte efter et hårdt weekend program, havde de desværre ikke kræfterne til at komme tilbage i kampen.

Holbæk scorede 2 mål mere i 3.periode til stillingen 8-1, og det lignede en regulær lussing til Herlevs fineste. Men trods modgang af diverse modspillere og dommere gennem kampen, gav Hotboys lige det sidste i de døende minutter af kampen. Og sluttede af med 2 mål. Det er sgu stærkt, at man ikke bare slår op i banen, men rent faktisk kører på indtil slutfløjtet. En sikker sejr til Holbæk på 8-3. Og det var fortjent. Vi havde ikke heldet og de var skarpe på deres skud.

Men selvom det blev til et nederlag, så er der selvfølgelig stjerner fra dagens kamp. De er lidt anderledes end normalt, da alle deltagende Hotboys får tildelt en 3*.