Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U15
U11
U9
U7
Familiefloorball

Vallensbæk Floorball 2 - Herlev FC 2
Herre Senior - 29. oktober 2016 13:00

Resultat
3 - 10  (1 - 4, 1 - 2, 1 - 4)

Kampreferat
Så var det blevet tid til, at Herlevs fineste skulle i kamp igen. Denne gang en udekamp i Vallensbæk. Men det skulle vise sig at være et dårligt tidspunkt for en del Hotboys. Blot 8 markspillere kunne vi mønstre til kampen. Men som Chili Laus så rigtigt skrev inde på Facebook "Stærk trup". Og der var flere gode og ikke mindst sande opmuntringer fra masser af Hotboys. Den tyndeste, den mest trimmede, den toppede, den smukkeste og den kønneste trup. Tak for det drenge. Meeeen vi vil nu hellere se jer i den fine floorball trøje. Men vi mødte op til kamp og var hurtigt fuldtallige. En lidt hurtig opvarmning, og en konstatering af at modstanderne var færre spillere end os, gav os en god fornemmelse før kampen. De havde sågar nogle piger med hvoraf én gav et glædeligt gensyn med Cecilie Salejärvi. Hun har spillet næsten 100 kampe for Herlev. En gave fra holdets Doktor blev det også til før kampen. Netop vendt hjem fra en tur til London, havde hun en gave med til vores opvarmning. Et drikkehoved til vores Jägermeister flaske. En uundværlig ting som hele holdet takker mange gange for. Hun skænkede op og man skal jo gøre som Doktoren siger...

Kampråbet blev sunget og kampen gik i gang.

1. periode var lidt speciel. For de skød på mål fra midten efter 47 sek. og bolden fik lov at hoppe hele vejen ind bag Allan, som ikke så helt klar ud i den situation. Til gengæld skulle der gå over 10 min før deres næste afslutning kom. Så Allan havde altså en redningsprocent på 0 i over 10 minutter af kampen. Det må være en rekord. Stærkt Allan. Men efter cirka 10 min kom vi også på tavlen. John John fik hul og Militær fulgte op. Perioden sluttede 1-4 til Hotboys. Vi kunne sagtens være med i denne kamp.

Efter en pause var vi klar igen. Denne gang med mere spil. Jeg tror, vi spillede bolden rundt om deres mål i små 2 minutter i starten af perioden. De var alt for afventende og vi var spilstærke nok til at lade bolden gøre arbejdet. Fedt. Det gjorde dog også, at vi måske blev lidt for afventende. For nok havde vi bolden og fik spillet den fint rundt med masser af skud og chancer til følge, men ind ville bolden ikke. De havde en rigtig god målmand, og deres backer kæmpede en brav kamp. Men Elzing og John John fik dog prikket den ind og 2 periode sluttede med 1-2 til Hotboys.

3. periode kom og med en føring på 4 mål burde det ikke gå galt. Men Vallensbæk var farlige i kontrastød og de fik scoret igen. Så fik vi lige snakket sammen om at huske retur løb og ikke bare løbe frem med hovedet oppe i r... Det hjalp og Skind, Militær, John John og endda jeg scorede de sidste mål i kampen. 3-10 til Hotboys efter alle 60 minutter var spillet, og de 3 points var en realitet.

En super indsats af de fremmødte Hotboys og selvfølgelig er der stjerner fra undertegnede fra kampen. Og de kommer her...

1*. Ragner "Maes" Hansen.
God Timing? (Maes havde flere gange læst deres opspil. Derfor løb han så imellem spillerne for at snuppe bolden. Meeeen desværre for Maes så ramte han stort set aldrig bolden. Så det gav de andre masser af gode chancer. Maes var jo tydeligvis placeret forkert efter sine små udflugter. Det var ganske morsomt at han ikke kunne ramme på bare et af forsøgene. Men han hjalp da med at holde Erland varm).
Sjov fyr. (Maes var i et vældigt humør både før, under og efter kampen. I pausen kom han med følgende konstatering: "Skind du er så heldig. Du kan bare tage din trøje af efter kampen, og så hænge den op på en lille bøjle i bilen som pynt." Den faldt sgu i god jord hos samtlige Hotboys).
Han giver plads. (Maes er ikke for fin til at give plads til andre. Selv om der var masser af skud og chancer til Maes, så ville han åbenbart ikke lave point. Det er stort at et ego så stort kan give os andre lov til at lave lidt points engang imellem).
Stor kamp af vores Færøske stjernespiller.

2*. John "John John" Just Jensen.
En offensiv trussel. (John John var gennem hele kampen en offensiv trussel. Ikke nok med at han lavede hele 4 mål og 2 assister. Han fik sågar Skind til at score. Skind havde ellers ikke ramt bolden rent foran deres mål hele kampen. Men da John John og os andre havde stopfordret ham med pasninger i næsten 50 min, så måtte der andre midler til. Så i stedet for at aflevere til Skind, så han kunne afslutte selv, så begyndte han at skyde efter Skind’s stav foran målet. Og det virkede sgu. Skind stod fint foran kassen, da John John fik ramt hans stav, så bolden blev rettet ind. Ganske fin detalje).
Mål i alle perioder. (Trods de mange mål fra Hotboys i dagens kamp, var det John John der fik scoret i alle 3 perioder. Det er sgu i orden).
En konge assist. (John John lavede noget så sjældent som en assist til et mål fra min stav. Det er ikke nemt, så derfor skal dette selvfølgelig nævnes som et af kampens højdepunkter. En perfekt aflevering til mig i løb. Ja, jeg skriver løb... gjorde at jeg kunne lave en assist til John John).
Super kamp af John John.

3*. Anders "El Capitán" Nyholt.
Måååååååål. (Så skete det sgu igen. Jeg scorede et mål. Det sker ikke hver dag. Og det er officielt mit første med en dribling! Jeg løber frem ad banen og spiller et-to med John John. Tager en enkelt dribling og sætter bolden ind bag målmanden hvor jeg rent faktisk sigtede. Det er første gang, jeg ikke bare score på et skud. Både med og modspillere var i chok).
Et sjældent spilsystem. (Da jeg fik æren af at sætte holdet af træner Theis, så fik jeg fordelt os spillere. Elzing kom med et indspark til en skifteturnus til angriberne. Den er lidt kringlet, men den virkede. Tak for hjælpen Elzing).
En speciel takketale. (Efter kampen skulle der jo siges tak for kampen. Og det udviklede sig til en lidt speciel takketale. For mens jeg takkede for en velspillet kamp, kom der en kommentar fra dem ang. hvis hold der havde de største bryster. Og jeg kunne kun konstatere at trods deres 4 damespillere, så mente jeg nu nok vi også tog stikket hjem på den front. Vi havde jo også Doktoren med som holdleder).
Men en fin kamp af mig og dejligt med et mål. Og tak for titlen som MOM (Man Of the Match).

Tillykke til alle med den flotte kamp.

En super indsats af de fremmødte Hotboys og 3 points til kontoen. Og det skal siges at alle kunne have fortjent en stjerne efter dagens kamp. Alle 9 Hotboys gav sig fuldt ud og der var fin stemning og koncentration hele kampen igennem. Masser af smil og jokes. Men lidt panik da Snerle havde mistet sine nøgler. Han havde jo en lejet bil med og det hele. En Nissan. Panikken spredte sig og det hele blev først opklaret ude ved parkeringspladen. Snerle havde selvfølgelig glemt at kigge i en lomme. Bilen var en Renault og Skind kommenterede tørt at det jo var franske biler det hele. Ganske morsomt indblik i Snerle og Skind’s verden.  Snerle havde såmænd lavet hattrick i assister i første periode, så han havde da brændt energien af på det rigtige. 6 points af John John. 5 points af Militær. 3 af snerle. 2 points af Elzing. 1 point af Skind og mig. En helt god kamp af Hotboys. En tak til Doktoren og de 2 supportere skal vi da også lige have med. Tak for støtten.

Nu har vi så en hjemmekamp mod Greve på næste søndag. Lad os håbe vi kan mønstre lidt flere hotte drenge. Vi skal jo forsvare noget nyt for Hotboys, der hedder...

VI LIGGER NUMMER ET
VI LIGGER NUMMER ET
FOR HOTBOYS ER DE BEEEEEDSTE
VI LIGGER NUMMER ET

For

HVEM VAR DET DER VANDT I DAG
DET VAR DEM FRA HOTBOYS AF
HEY HEY HEY

Capi out

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
HerlevJohn Jensen6420
HerlevChristian Nyholt5320
VallensbækAnders Simonsen3210
HerlevKristian Snerle3030
HerlevThomas Elsing2110
VallensbækMichael Angels1100
HerlevAnders Nyholt1100
HerlevMads Herskind1100
VallensbækAnn Dont Sørensen1010
VallensbækCecilie Salejarvi1010

Kampprotokol
100:47Vallensbæk1 - 0Michael Angels (Anders Simonsen)
109:17Herlev1 - 1John Jensen (Christian Nyholt)
110:52Herlev1 - 2Christian Nyholt (Kristian Snerle)
115:01Herlev1 - 3Christian Nyholt (Kristian Snerle)
117:09Herlev1 - 4John Jensen (Kristian Snerle)
210:04Herlev1 - 5Thomas Elsing (Christian Nyholt)
215:35Herlev1 - 6John Jensen
218:28Vallensbæk2 - 6Anders Simonsen (Cecilie Salejarvi)
301:40Vallensbæk3 - 6Anders Simonsen (Ann Dont Sørensen)
307:38Herlev3 - 7Mads Herskind (John Jensen)
308:21Herlev3 - 8Christian Nyholt (Thomas Elsing)
313:36Herlev3 - 9John Jensen
313:56Herlev3 - 10Anders Nyholt (John Jensen)
COVID-19:
Herlev Floorball Club er underlagt COVID-19-restriktioner, hvorfor det aktuelt kun er klubbens Herre 1 der træner og spiller kampe.
Seneste nyheder
18-01Restriktionerne er forlænget og det er vores vinterpause også.  
04-12Ingen træning for 2 januar. 
05-10Dame 1 trup - del 5 
15-091 minuts stilhed for Laus Jensen 
04-09Referat af generalforsamling 2020 
01-09Nyt tiltag: Familiefloorball 
17-08Dame 1 trup - del 4 
01-07Dame 1 trup - del 3 
Flere nyheder...
Seneste kampe
10-04Hvidovre 5 - Herre 4
10-04Helsingør - U15
28-03Herre 3 (Hotboys) - Allerød
21-03FFK - Dame 2
13-03Rungsted-Hørsholm 2 - Herre 2
28-02Dame 1 - Rødovre
06-12Herre 1 - Copenhagen 2
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
25-04U15 - Rungsted-Hørsholm
Denne uges kampe...