Amager FK - Herlev FC 2
Herre Senior - 9. oktober 2016 18:30

4 - 4  (1 - 2, 1 - 0, 2 - 2)

Så gik turen endnu engang til Amager for Herlevs fineste. Det har aldrig været det tekniske spil, der har kendetegnet kampene imod amager, og når man nærmer sig hallen ser man at naboen på den ene side, er en rugby klub. Der er en sammenhæng, men den kommer vi til senere. Danmarks smukkeste floorball hold valget at stille med 11 markspillere og Allan på kassen. Idet at Kaptajnen valgte ussel mammon over den ubetalelige ære at spille for Danmarks Lækreste Floorball Hold© og at Militær var ukampdygtig, blev anførerhvervet (og den udsøgte ære af at uddele stjerner) overdraget til undertegnede. Den ægte nr. 7 aka Don Snerleone, aka mig.

Det er med stor ærbødighed og med historiens tunge åg liggende på ens skuldre at man som reserve-reserve anfører får samlet sine holdkammerater, og gjort dem klar til kampråb. Man må ikke fejle her. Som soldater der står klar i skyttegraven og kun venter på sergentens fløjte, står Hotboys klar, spændt i kroppen, svedende, kække og venter kun på at blive ført an i kampråb. Copilot til at støtte op om kampråbet blev derfor Torden. En rutineret herre, som man ved performer når han skal. Stilhed. Og så kommer det. Som en anden Haka udført af floorballspillere i svunden tid, ryger det nu legendariske kampråb igennem endnu en hal til endnu en kamp. Hotboys er klar til kamp og jeg har som anfører ikke fejlet.

Kampen startede i et godt tempo og med Amagerdrengene inde i hver tackling med god fysik. Der er dog kun spillet lige under 5 minutter før Laus finder Mads, som sætter den fint midt i målet til en dejlig 1-0 føring. Stor jubel blandt de mange supportere, som har indfundet sig i hallen, der er placeret så tæt på Christiania, at man får hår i øjnene når en hippie på staden vender sig lidt for hurtigt om. Hotboys står lavt og forsvarer godt. Amager kommer til nogle forsøg, men de fleste chancer ryger godt forbi. Og hvad sker der så? Pludselig efter 10 min spil, dukker Hr. Skind igen op med endnu pind, midt i målet. Fantastisk performance på en dag hvor topscorer John John (John) ikke rigtig ramte dagen og endda missede et straffeslag. En 2-0 føring er dog som bekendt lige så farlig som en betonklods er det, for en Konservativ leders politiske karriere og Amager får da også fortjent efter spil og chancer udlignet til 1-2 på et klumpmål med 3 minutter tilbage. En god periode af Herlevs fineste, hvor vi havde holdt dem fra det meste.

Som anfører er det ens prærogativ at kunne lede og træffe beslutninger. En af tiden store buzzwords i erhvervslivet er Disruption, hvor man ryster virksomheder godt og grundet igennem og sætter det hele på hovedet. Da jeg aldrig har været for fin til at gå med på en trend, jeg stort set kun har læst om i overskriftformat, tænkte jeg at det vil jeg da fortolke her hos Hotboys. Den traditionsrige aperitif Jägermeister, blev serveret i pausen mellem 1. og 2. periode og ikke inden kampen. Et helt Crazy move, der nok vil blive skrevet lærebøger om, og vil blive lavet dokumentarudsendelser om på DR2.

Starten af 2. periode går godt, men som tidligere nævnt er en 2-0 føring så farlig som Niclas Bendtner med en flaske vodka, og Amager får udlignet til 2-2. Ved det efterfølgende faceoff bemærker jeg at Amagers nr. 90 er godt frisk og allerede en gang slår mig umotiveret over benene med sin stav. Ganske kort tid derefter er Hotboys i angreb og bolden hopper rundt tæt ved målområdet. Jeg halser efter den og kan måske nå den, men inden dette sker smadrer Nr. 90, i fart, sin albue ind i ryggen på mig så jeg falder om med store smerter. Han har åbenbart misset indgangen til rugby klubben og forvildet sig ind på en floorball bane. Jeg reagerer med et udbrud og kalder ham derefter fede nar. Hans overfald har resulteret i et trykket/brækket ribben, flere lægebesøg, problemer med vejrtrækning en sygedag på arbejdet, konstante smerter, manglende søvn og et godt forbrug af piller. Jeg får fortjent 2+10, mens han nøjes med 2 minutter, hvilket jeg syntes er fortjent, fordi mine ord til ham sikkert gjorde meget mere ondt, end det han har udsat mig for. I ved, følelser.

Drengene klarer det rigtig godt i 4 mod 4 og jeg bruger resten af perioden til at se, hvordan Amager skruer op for fysikken og hvordan Herlevs smukkeste drenge flere gange bliver smidt ud over banden uden indgriben fra dommernes side. Der er flere chancer til hvert hold, men perioden slutter med stillingen 2-2.

Vi bruger pausen til at reorganiser og er klar til sidste periode. Den starter fantastisk ved at Laus tager en kamp med sin bror inde foran deres mål og slutter med at sende den ind over stregen til en Hotboys føring. Det bliver nu en om end endnu hårdere kamp, som dommerne ikke rigtig griber ind i. Amager får desværre udlignet med 7 minutter igen, men hva' gør det når vi har vores egen Lewandowski? Mads laver sit 3. mål og fuldender sit hattrick. Fantastisk præstation af vores alle sammens Skind. Med 3 minutter igen får Amager en udvisning og Hotboys kører den godt rundt og klarer powerplayet. Efter dette og med et minut igen trækker amager målmanden og går 6 mod 5. Det giver desværre pote og med lige godt 40 sekunder igen scorer amager til slutresultatet 4-4. Ikke et ufortjent resultat, men det er altid bittert med et mål til sidst.

Kampens MOM: Mads.

Kampens stjerner:

1*. Mads ”Hr. Skind” Herskind
Vores egen Lewandovski. En mand der var umulig at komme uden om i dagens kamp og som fortjent blev MOM. Et altid ufatteligt løbepensum og en vilje til at nå den ekstra bold. Kronede en flot sæsonstart der tidligere har budt på 5 assist og ligger nu på 2. pladsen på topscorerlisten side om side med John John (John). Hvad skal det ikke blive til. Kaldte tidligt, at én skulle lave hattrick. Forudsagde den forkerte person, og det trækker ned, men redder det ved selv at udføre hattricket.

2* Laus ”Amagermanden” Jensen
Chili Laus kom med gode oplæg og gode indput. Styrede fint sin kæde på banen og gik i fint samspil med Både Skind og John John (John). Var en god inspirator i pauserne med sin inside viden om spillestil og havde gode observationer. Lavede et flot mål, og nogle gode assister. Har et imponerende løbepensum som kombineret med de lange arme gør ham meget farlig. Prøver til stadighed at få lidt taktisk banket ind i de tykke Hotboys hoveder. Vil det lykkes?

3* Kenneth ”Benjavores” Coretto
Blev sammen med Dan noget uvant sat i forsvaret, men gjorde med sin teknik og hurtighed det rigtig godt efter en lille usikker start. Gjorde mange gange livet surt for Amagers angreb. Kunne helt sikkert blive et stærkt våben dernede. Er kun blevet bedre og bedre i de sidste par kampe. Stærkt comeback efter en del år ude. God social stil. Sørger for at medbringe supporter og tager initiativ til fest og lidt fællesspisning. All around good guy. Med Elsings udødelige ord: Du er ikke Benjamin, du er Benjavores.

Af: Kristian Snerle