Herlev FC 2 - Amager FK
Herre Senior - 25. oktober 2015 18:00

4 - 4  (2 - 2, 0 - 0, 2 - 2)

Så var der endnu en hjemmekamp til Herlevs fineste. Modstanderen var denne aften Amager og der var god tro på egne evner, så der skulle points på kontoen. Men det var Amager ikke helt enig i, så en rigtig god og tæt kamp blev det til.

Hotboys havde lige over 2 kæder og Amager lige under. Det var fint da de løb som gale. De var lynhurtige og løb rundt om os med stor fart. Men det til trods var det John John der startede målene. En flot assist fra Theis og John John var sikkerheden selv. Men så ville Amager lege med. Og 1-1 og 1-2 kom på tavlen. Men John John ville have en tæt kamp, så han gjorde det til 2-2 inden pausen.

Anden periode var også meget lige og sluttede 0-0. Så der var tænding fra begge hold til at tage alle 3 point fra starten af 3 periode. Holm scorer på et flot hug og de udligner kort efter. Theis scorer og de udligner kort efter igen. Med 10 min tilbage af kampen havde begge hold store chancer. Men med to gode målmand blev det til de 3 uafgjorte perioder og en deling på 4-4. Ganske fortjent set på hele kampen.

Men stjerner er der jo kommet ud af kampen og de er blevet som følger...

1*. Peter ”Holm” Holm.
Sikke et drøn. (Holm tog rø... på alle ved aftenens kamp. Han scorede fra venstre side af banen!!! Ja jeg skriver venstre side. Han trak over i den anden side og var faktisk heller ikke i en særlig skarp vinkel, da han kanonerede bolden ind bag en chanceløs målmand i Amager målet. Stærkt).
En munter aften. (Holm var i et vældigt humør og han spredte sit muntre humør på bænken. Det er et af Hotboys varemærkerne med det gode humør og der gik Holm sgu forrest denne aften :-) ).
Materiale mand! (Holm må blive udnævnt til vores officielle materiale mand. Da Skind sad og efterlyste en stav til junior, sprang Holm til og kunne overrække en stav til Skind på under 2 min. Det ene minut snakkede han med Skind. Og det næste hentede han en stav i sin taske. Det kan man da kalde at være beredt. Mon Holm har været spejder??? Ved det ikke men det var meget hurtig service fra vores muntre mand fra Skive).
Super kamp af Holm.

2*. Christian ”Militær” Nyholt.
Super assist. (Der blev lavet et super mål, da Militær og John John lavede tiki taka afleveringer mellem de 2 herrer. Da Militær var helt fri til skud, spillede han på tværs igen igen til John som ikke svigtede. Et rigtig flot mål).
God fysik. (Militær havde rigtig mange dueller med Amagerspillerne. Og da han jo fylder godt i landskabet fik han vundet mange af dem. Selv dueller bag vores mål var han deltager i. Der var sgu god energi i Militær her til aften).
En strateg. (Da Amager fik en udvisning med 18 sekunder tilbage, blev der taget timeout. Vi skulle lige sætte det op! Det plejer jo ikke rigtig at virke, men Militær fik aftalt med Blomst og John John om et spil. Og det virkede sgu! Efter et par gode pasninger endte bolden hos en helt fri Militær foran deres mål. Han skød alt hvad han kunne, men desværre for Hotboys gik bolden lige forbi. Tror Amager spillerne var glade for det. Men et rigtig flot opsat spil på kort tid. Stærkt gået drenge).
Super kamp af Bum Bum.

3*. Anders ”El Capitán” Nyholt.
Toppede for tidligt. (Da jeg var i hallen det meste af dagen tror jeg at jeg toppede for tidligt. Jeg sad i dommerbord hvor der stort set ikke blev lavet fejl. Der blev skudt med bolde mod mål på lang afstand, hvor Blomst kan hjælpe med resultatet. Men da det blev tid for at spille floorball, så gik det galt. Startede med at slå en bøvs lige før kampråbet, som næsten lagde holdet ned. Der lugtede helt forfærdeligt. Ups og sorry drenge. Jeg kunne heller ikke ramme bolden med hverken staven eller fødderne. Det blev til noget værre rod. Ups og sorry drenge. Og da jeg blev rundbarberet af en Amagerspiller, kunne jeg ikke nå hjem og forhindre ham i at score. Selv om jeg fik gode råd fra Maes på bænken. Ups og sorry drenge. Så alt i alt en rigtig hovsa dag for mit vedkommende på banen).
Ups og sorry drenge. Det kan vist ikke gøres dårligere, så der må vel være fremgang til næste kamp for min side. Men jeg var da toneangivende i alt det skidte spil på banen, og det er jo også en del af sporten. Men nu har jeg prøvet det, og så er det overstået. Sorry.

Men tillykke til os alle 3 med den for nogen flotte kamp. :-)

Så venter der en udekamp mod Jægerspris på næste søndag. Det ville da være dejligt med 3 point med hjem til den lange køretur, så mon ikke vi tager alle 3 point på Søndag. Det tror jeg nok vi gør.