Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U 15
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

Herlev FC 2 - Lyngby Floorball Forening 2
Herre Senior - 10. oktober 2015 18:00

Resultat
1 - 3  (1 - 1, 0 - 1, 0 - 1)

Kampreferat
Så var det blevet tid til sæsonens første hjemmekamp for Herlevs fineste. En tæt affære hvis man skal tro tidligere kampe mod Lyngby ventede. Vi har spillet mod dem masser af gange og desværre plejer vi at spille uafgjort eller tabe med en. Det er ikke ret tit vi får alle 3 points med fra en Lyngby kamp. Men med 2 sejre på udebane i bagagen, var der stor tro på at det skulle være denne aften at vi fik fuldt udbytte af kampen.

Et sent starttidspunkt på en lørdag aften, var ikke det der passede Hotboys bedst. Der gik snak på bænken om at man havde enten for meget eller for lidt øl inden kampen. Altså lidt spredt tænding men højt humør. Lige over 2 kæder kunne vi stille til start. Og der var rigeligt at se til for alle Hotboys. Lyngby havde flere hurtigløbere og deres afleveringer lå godt. Et pres på Erland var til stede gennem hele kampen.

Det var da også Lyngby som kom først på tavlen. Et hurtigt kontraløb fik splittet Hotboys og deres mand på bagerste stolpe fik skudt bolden ind bag en chanceløs Erland i målet. Øv, men også et flot mål. Det var der ikke så meget at sige til. Men et frislag foran deres mål fik os med i kampen igen. Theis spillede på tværs til Militær som konsekvent satte bolden ind i nettet. 1-1 og vi var med igen. En pause var velkommen, og vi måtte komme til flere afslutninger hvis vi skulle have flere mål. Men Lyngby stod godt i banen, og vi havde mere end almindeligt svært ved at få fyret bolden afsted. Det var Lyngbys fortjeneste. Og mens vi var presset skete der en flot detalje. Popo stod og kæmpede med en Lyngby spiller helt inde foran mål, da Popo sætter sin fod i gulvet, hvorefter at Lyngby skyder bolden ind over midten. Den rammer hans fod og går flot ind i hjørnet bag Erland. En såkaldt ”Captains Foot”. Jeg kunne ikke have gjort det bedre selv. Ærgerligt men samtidig lige i Hotboys ånden. Flot udført Popo.

Men det var ikke det eneste uheldige. I 3. periode blev et skud styret med brystkassen på en Lyngby mand, og Erland fik skubbet bolden op i en blød bue over sig selv. I et desperat forsøg på at redde bolden, fik Erland skubbet til både bolden og målet, og det hele endte såmænd med at Erland havnede i målet med bold og det hele. Utrolig uheldigt for Erland og det var nærmest det 2. selvmål af Hotboys denne aften. 1-3 holdt kampen ud og endnu en tæt kamp var slut, men med 0 points til Hotboys. Øv bøv.

Men 3 stjerner er der selvfølgelig kommet ud af aftenens kamp og de er blevet som følger...

1*. Søren ”Popo” Saabye Schandorph.
Udlært som Hotboys back. (Med en ”Captains Foot” i kampen er Popo hermed udlært som Hotboys back. Jeg fik næsten en tåre i øjenkrogen over den meget flotte og veludførte Captains Foot. En afslutning helt i hjørnet uden chance for Erland er bare smukt. Pas på Erland. Nu er der flere backer som kan udplacere dig med ynde og elegance).
God fysik. (Popo havde mange kampe med Lyngby spillere i hjørnet og foran mål. Og der fik han brugt sine små 2 meter til fulde. Ellers kunne de have scoret flere mål. Godt gået Popo).
MOM. (Popo blev efter en spændende finalerunde kåret til Man Of the Match. Fuldt fortjent. En af de største Hotboys på flere måder spillede en rigtig god kamp).
Tillykke med din færdige uddannelse som Hotboys back. Jeg kan i hvert fald ikke lære dig mere. :-)

2*. Allan ”Erland” Nordlunde Hjorth.
Vores keeper er tilbage. (Erland har været forhindret i at stå for Herlevs fineste i vores 2 første kampe. Men her til aften var han tilbage. Dejligt at du var hos os igen).
Nye hansker???. (Der var rigeligt med skud mod vores Erland. Men det var ikke mange skud der blev grebet. De blev stoppet, men der må have været glidemiddel på hanskerne, for det var tydeligt at han havde problemer med at holde i bolden. Men fedt at du kæmpede videre selv om det drillede lidt).
Min favorit. (At have Erland på mål bag mig er nu dejligt. Der var flere gange hvor bolden lige smuttede fra mig og det er Erland klar på. Han ved at jeg ikke magter opgaven, så han er altid klar på at rydde op. Det er sgu en god kvalitet på Hotboys).
En god kamp af vores målmand. :-)

3*. Mikael ”Blomst” Rose Christoffersen.
Vælger sine chancer. (Blomst havde flere rigtig store chancer i løbet af kampen. Men at vælge ikke at skyde bolden ind på de allerstørste kræver sgu selvtillid. Der var nogle chancer som var så store, at man tænkte nu må han da score. Men alligevel skød han forbi eller over. Ganske morsomt).
God kondi. (Blomst fik godt nok løbet nogle meter i gennem kampen. Nu når Skind ikke kunne spille, var det åbenbart Blomst som skulle løbe solen sort. Han var både med fremme og i fuld galop hjemad banen. Det fik stoppet flere store kontramuligheder for Lyngby. Det takker både Erland og ikke mindst os backer for).
God gejst. (Blomst tog det rigtig fint med lidt drillerier fra bænken. Og han holdt humøret højt gennem hele kampen. Selv om der var lidt svære perioder. Måske det sjoveste sagt hele aftenen var hans tørre kommentar i badet bagefter: ”Vi scorer 3 mål og taber 1-3. Hvad skete der?”. Den ramte vist alle).
God aften fra vores hovedsponsor.

Tillykke til alle 3.

Ærgerligt med nederlaget, men en hyggelig Hotboys-aften alligevel. En fortjent sejr til Lyngby, som vi bare må snuppe 3 points fra på deres hjemmebane. En kæmpe tak til de over 25 tilskuere en lørdag aften skal også lyde herfra. Det er sgu flot i kommer og støtter. Der var rigtig mange familier som havde fundet vej til Hotboys-kamp, og det er bare meget sjovere at spille med en stor opbakning fra tilskuerrækkerne. Det var også dejligt at se Tigerlilly i hallen igen. Han har fået en mindre skinne på benet og kan derfor køre bil igen. Godt at hilse på dig gamle dreng. Tusind tak for støtten både fra Hotboys, familier og tilskuerne i hallen.

Næste kamp er endnu en aften kamp hjemme mod Amager. Og Hotboys har fundet en kampsponsor som har sørget for gratis adgang til de første 100 tilskuere. Så kom meget gerne op og støt Herlev Hotboys. :-)

Capi out...

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
LyngbyAndreas Fredskilde1100
HerlevChristian Nyholt1102
LyngbyThomas Randbøl1010
HerlevTheis Scott Hansson1012

Kampprotokol
117:01Lyngby0 - 1Andreas Fredskilde (Thomas Randbøl)
119:14Herlev1 - 1Christian Nyholt (Theis Scott Hansson)
210:14Lyngby1 - 2(Selvmål)
311:54Herlev2 min.Theis Scott Hansson (Protester)
315:59Lyngby1 - 3(Selvmål)
318:22LyngbyTimeout
319:29Herlev2 min.Christian Nyholt (Ukorrekt slag)
VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe